Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 20:40
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 lut 2011, 20:40
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 20:42
Niesamowite wręcz, jak Giggs gra dobre spotkanie, to wszyscy go chwalą, że w takim wieku potrafi na takim poziomie piłkarskim grać, jak Giggs gra kichę, to wszyscy krytykują, że za stary...MGiggs pisze:Ryan widać nie te lata.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 05 lut 2011, 20:43
.MgM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 lut 2011, 20:44
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 lut 2011, 20:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 20:49
O tym właśnie pisałem, pisząc o świetnych przerzutach. Więc nie rozumiem o co chodzi z tą jazdą na Fletchera?Fletcher miał ze 4 genialne kilkudziesięciometrowe przerzuty i o tym mało kto pamięta.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 lut 2011, 20:54
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 11:56
Nie no daliśmy dupy z NUFC, rozumiem, ze możesz nie wierzyć w to, ze Arsenal zdobędzie majstra (ja w sumie tez już nie), ale dlaczego zaraz liga spada na pysk jakby Kanonierzy wygrali? Niesmaczny komentarz, Chelsea tez miewała cudowne mecze w tym sezonie.Kamil232 pisze:Nie biorę pod uwagę tego, że Arsenal zdobędzie to mistrzostwo, bo jeśli tak się stanie, to ta liga spada na pysk.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:58
Hola, hola? A czy w wczoraj w 46 minucie ktoś wierzył w 1 pkt dla Newcastle?guru pisze:Nie no daliśmy dupy z NUFC, rozumiem, ze możesz nie wierzyć w to, ze Arsenal zdobędzie majstra (ja w sumie tez już nie)
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 12:01
ja liczyłem nawet na 3!bartbuks pisze: Hola, hola? A czy w wczoraj w 46 minucie ktoś wierzył w 1 pkt dla Newcastle?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 12:14
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 12:24
Ale Ty jesteś tępy. To słowo najlepiej streszcza Twoje wypociny na tym forum.Arwin pisze:Uwielbiam jak zwala się winę na kontuzje
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2011, 12:24
Liga trzyma poziom tylko wtedy gdy Manchester zdobywa mistrzostwo. Nie widziałeś?guru pisze:Ale ok oni jakby zdobyli mistrzostwo to jest w porządku i liga nie spada na pysk.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2011, 12:27
czy mógłbyś się bardziej starać i nie robić czatu z forum ? bo przeglądam twoje ostatnie posty (z 2 dni) to bardziej czat haxballa przypomina niż forum, niestety.Arwin pisze:Uwielbiam jak zwala się winę na kontuzje
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio