Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 515

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 20:40

Jedyny pozytyw to że dzisiejsza porażka da im do myślenia. Co do Fletchera pierwsza połowa bardzo słaba, w drugiej połowie trochę lepszy, choć jak dla mnie praktycznie niewidoczny.

Komentatorzy C+ to już osobny temat, o ile ten starszy mi nie przeszkadzał, to ten młodszy był jak wrzód na dupie. W 92 minucie stwierdził (sędzia doliczył 5 minut), że sędzia nie zdecyduje się jeszcze zakończyć tego spotkania, kilka pomniejszych bzdur, ale mam nadzieję, że będę go musiał słuchać w następnych meczach, bo poziom jego komentarzu stał na poziomie SportKlubu.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 lut 2011, 20:40

Od dawna pachniało, że wdupimy na wyjeździe i tak sie stało Przynajmniej mamy to z glowy. O meczu nie ma co pisać bo grał zupłnie inny zespół niż ten z Aston Villą. Nie pamietam czasu kiedy gra wyjazdowa była tak słaba w porównaniu z grą na OT.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 05 lut 2011, 20:42

MGiggs pisze:Ryan widać nie te lata.
Niesamowite wręcz, jak Giggs gra dobre spotkanie, to wszyscy go chwalą, że w takim wieku potrafi na takim poziomie piłkarskim grać, jak Giggs gra kichę, to wszyscy krytykują, że za stary...

Awatar użytkownika
.MgM.
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 05 lut 2011, 20:43

Po prostu w tym sezonie nikt nie chce zdobyć mistrzostwa:) Może FA przewidziała jakąś karę za mistrzostwo w tym roku? :D

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 lut 2011, 20:44

To jest właśnie to. Jak Scholes zagrałby dzisiaj takie piłki jak Fletch to by każdy pisał - geniusz. Fletcher miał ze 4 genialne kilkudziesięciometrowe przerzuty i o tym mało kto pamięta.

W pierwszej połowie jeszcze jakoś to wyglądało, bo była nawet szansa na podwyższenie wyniku (Roo), ale po przerwie było już fatalnie. Trudno, trzeba grać dalej i pokazać, że to tylko wypadek przy pracy.

Zawsze będę bronił zawodników, którzy niesłusznie są stawiani w roli kozłów ofiarnych i nieważne, czy są to wychowankowie czy nie.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 05 lut 2011, 20:47

Ja jeszcze dodam od siebie ze Evans miał w tym sezonie 1 dobry mecz-z Liverpoolem w FA, reszte zagrał jak dzisaj.I to z Poolem ktore gralo w 10.
Facet 2 sezon gra zenująco i chyba czas zrobic liste jego popisow z tego i ubiegłego sezonu. Jakie wygrywane głowki? Chyba takie w ktorych Doyle mial 10% szans na wygranie, każda stykowa głowka przegrana. Mam dosyc Evansa, on w tym sezonie pobija Bramblego za czasów z Newclastle.

Giggs nie da rady biegac tyle meczy z rzędu, pisałem to odnosnie wyjazdu Parka. K....Fletcher miał 4 genialne podania na 50 metrow a jak miał podac banalna piłke na 10 to podował do rywala w tym 2 kiwki w polu karnym

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2011, 20:49

Fletcher miał ze 4 genialne kilkudziesięciometrowe przerzuty i o tym mało kto pamięta.
O tym właśnie pisałem, pisząc o świetnych przerzutach. Więc nie rozumiem o co chodzi z tą jazdą na Fletchera? :roll: Znalazło by się paru innych do których mocniej się mozna przyczepić.

Evans zagrał padakę, nie rozumiem dlaczego nie grał Smalling, co prawda Wilki już po jego wejściu nie specjalnie atakowały, ale i tak obrona była pewniejsza z nim w składzie niż bez niego. Rozumiem, że Fergie chciał i dać Evansowi szansę, ale nie powinno już być sentymentów. Smalling jest 3 środkowym obrońcą i to on powinien wskakiwać jak któryś z podstawowych dozna urazu. A wracając do Evansa to mam nadzieję, że sie chłopak ogarnie bo szkoda by było, żeby taki talent zmarnował, chociaż ten sezon ma po prostu ka-ta-stro-fal-ny.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 05 lut 2011, 20:54

Fletcher zagrł kilka fajnych piłek. No spoko ale to są tylko przebłyski tego, że on coś potrafi. Carrick w pierwszej połowie chyba nie odebral żadnej piłki rywalowi i znów gdzieś sie schował. Nie tak ma to wyglądać (oczywiście chodzi o gre całej drużyny).

Giggs nie te lata? On i tak gra lepiej niż sie od niego oczekuje. Wrócą Park i Valencia to Giggsy odpocznie, całego sezonu na penych obrotach nam nie zagra bo to rzeczywiście już nie na jego lata.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 11:56

Kamil232 pisze:Nie biorę pod uwagę tego, że Arsenal zdobędzie to mistrzostwo, bo jeśli tak się stanie, to ta liga spada na pysk.
Nie no daliśmy dupy z NUFC, rozumiem, ze możesz nie wierzyć w to, ze Arsenal zdobędzie majstra (ja w sumie tez już nie), ale dlaczego zaraz liga spada na pysk jakby Kanonierzy wygrali? Niesmaczny komentarz, Chelsea tez miewała cudowne mecze w tym sezonie. :o Ale ok oni jakby zdobyli mistrzostwo to jest w porządku i liga nie spada na pysk. :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:58

guru pisze:Nie no daliśmy dupy z NUFC, rozumiem, ze możesz nie wierzyć w to, ze Arsenal zdobędzie majstra (ja w sumie tez już nie)
Hola, hola? A czy w wczoraj w 46 minucie ktoś wierzył w 1 pkt dla Newcastle? :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 12:01

bartbuks pisze: Hola, hola? A czy w wczoraj w 46 minucie ktoś wierzył w 1 pkt dla Newcastle? :P
ja liczyłem nawet na 3! :P ten sezon jest dziwny, co kolejka to jakieś zaskoczenie, ostatnia to już w ogóle. Arsenal, MU... Ale mimo wszystko aż takich wałków nie będzie jak mistrzostwo Arsenalu. Za duzo teraz mamy kontuzji. niby 4 pkt to nie tak dużo, ale ciężko odrobić taka stratę mając w obronie wirtuoza SQ.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 12:14

Uwielbiam jak zwala się winę na kontuzje :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 12:24

Arwin pisze:Uwielbiam jak zwala się winę na kontuzje :)
Ale Ty jesteś tępy. To słowo najlepiej streszcza Twoje wypociny na tym forum.

Czy to nie jest prawda? Przecież po ostatnich 3 meczach Arsenal stracił kilku piłkarzy, kluczowych piłkarzy. Temu można zapobiec, kupując normalnych zmienników, a nie typu SQ. Kadra nie jest wąska tylko nierówna.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2011, 12:24

guru pisze:Ale ok oni jakby zdobyli mistrzostwo to jest w porządku i liga nie spada na pysk.
Liga trzyma poziom tylko wtedy gdy Manchester zdobywa mistrzostwo. Nie widziałeś?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lut 2011, 12:27

Arwin pisze:Uwielbiam jak zwala się winę na kontuzje
czy mógłbyś się bardziej starać i nie robić czatu z forum ? bo przeglądam twoje ostatnie posty (z 2 dni) to bardziej czat haxballa przypomina niż forum, niestety.

Skoro już tu piszę, to chciałem zaznaczyć, ze ucieszyła mnie wczorajsza porażka United, bo nie daj Boże jeszcze by im się udało przez sezon przejść bez porażki i by ich porównywano z wiadomą drużyną, od której są dużo słabsi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”