Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 804

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lut 2011, 11:21

Nie spodziewałem się nic innego od tego chłopczyka. Lepiej dla niego byłoby gdyby ktoś go szybko sprowadził na ziemię.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:24

Czemu pałacie do niego taką nienawiścią?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 11:33

bartbuks pisze:Czemu pałacie do niego taką nienawiścią?
Zagrał kilka meczów, a czuje się i zachowuje jakby był pępkiem świata, trochę pokory by mu się przydało.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2011, 11:37

myślałem że to Fabiański jest bardziej nie lubiany...

pępkiem świata ? kiedy u niego to zauważyłeś ?? linki do wypowiedzi proszę.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 11:38

KajoFC pisze:myślałem że to Fabiański jest bardziej nie lubiany...

pępkiem świata ? kiedy u niego to zauważyłeś ?? linki do wypowiedzi proszę.
Chociażby jego wpisy na twitterze po meczu z United.

edit.
http://kanonierzy.com/shownews_id-19277 ... news.shtml
http://www.sportfan.pl/artykul/22764/za ... alej-swoje

edit2.
53Szczesny53
How can you not get frustrated with decitions like that going ALWAYS Man Utds way?! Its a clear pen and sending off!
Ostatnio zmieniony 06 lut 2011, 11:45 przez Arwin, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:41

Arwin mi się styl Wojtka podoba. Nie jest jakąś pipą, jest pewny siebie i wg mnie to jest kluczowa cecha, która może pozwolić mu zrobić karierę. Ja tam kibicuję mu :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 11:43

Od wczoraj Diaby jest moim idolem. :* Barton to jest fucken cunt nie od dziś wiadomo. Diaby już miał poważną kontuzje, cale szczęście ze to wejście nie skończyło się jak z Eduardo, czy Ramseyem. Nie dziwie się ze chłopaka poniosło, na pewno sam teraz żałuje, ze odepchnął Bartona i Nolana. Przecież przy następnej sytuacji mógłby połamać cunta i przynajmniej dostałby słuszne czerwo. Tzn przynajmniej wiedziałby za co dostał. :)

Sram na te niesłuszne decyzje sędziego. Mimo wszystko nawet grając w osłabieniu przez druga polowe, prowadząc 4:0 ze słabą drużyną, na dodatek mając aspiracje mistrzowskie, na koniec zremisować mecz = [*][*][*][*][*]

Djourou kontuzja i zostaje nam cudowny SQ. Przecież kontuzja Djourou to była kwestia czasu. On jest bardziej szklany od Robina przecież. Wenger, wielki ekonomista żałuje kilku mln funtów na obrońce, bo przecież można grac tym co mamy. Ok, można grac, ale nie wygrywać. Jak nasza obrona bez Djou wygląda dobrze wiemy. Wirtuozem jakimś nie jest, na pewno są piłkarze do wyciągniecie za nieduże pieniądze, którzy prezentują podobny poziom. Btw, myślałem, ze po odejściu Sylwka nie będzie gorszego obrońcy. Niestety, długo nie trzeba było czekać. SQ ['] Teraz pewniej bym się czul z para Verma-Sylwek niż kos- SQ na Camp Nou. :haha:

Ja sie nawet nie łudzę, ze zdobędziemy mistrzostwo. Jeszcze w CC dostaniemy od Birmingham. Ciekawe na co wtedy zgoni Wenger.

Nie wiem jak Wy, ale ja już mam dość Wengera. Nie chodzi o te zasrane tytuły, ale to w jaki sposób on się prezentuje. Wszystko dookoła jest złe, mamy największego pecha, nierówna murawa itd. itd. To jest żałosne.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2011, 12:01

Cris7 pisze:Nie spodziewałem się nic innego od tego chłopczyka. Lepiej dla niego byłoby gdyby ktoś go szybko sprowadził na ziemię.
Arwin pisze:Wojtuś Szczęsny musiał się pożalić na swoim tłiterku:
Co za ludzie :lol:

Chłopak pokazuje, że ma jaja i wali prosto w ryj. Nie ma dla niego znaczenia czy gra z Manchesterem czy innym zespołem, dobrze czuje się w swojej roli a niektórzy pokory już go chcą uczyć. To kandydat na numer 1 w Arsenalu na lata a nie materiał na idealnego zięcia.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 lut 2011, 13:04

nigdzie nie mogę znaleźć dobrego skrótu meczu, mógłby mi ktoś podrzucić link? Na footytube ten pierwszy link z meczu Arsenalu mi przycina jakoś dziwnie, a szkoda, bo ma aż 17 min bodajże :?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2011, 13:10

Aker pisze:nigdzie nie mogę znaleźć dobrego skrótu meczu, mógłby mi ktoś podrzucić link? Na footytube ten pierwszy link z meczu Arsenalu mi przycina jakoś dziwnie, a szkoda, bo ma aż 17 min bodajże :?

http://www.fileserve.com/file/2fvu6eN
http://hotfile.com/dl/102240646/bf7e9cd ... 1.avi.html

aml
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 06 lut 2011, 13:27

Zadziwiająco często w ostatnich tygodniach pojawia sie bardzo ostra krytyka arbitrow na wyspach. A przyjeła się utarta opinia, przynajmniej w Polsce, "że nie ma to jak sędziowanie na wyspach(w domyśle, że potrafią świetnie prowadzić mecz)". W ostatnich hmm, 8-10 kolejkach, było tyle kontrowersji, przynajmniej tych nagłośnionych( a przypominam sobie też nie naglosnione, chocby te z meczu Totenham-Newcastle), że można tymi pomyłkami obdzielic cały sezon w naszej rodzimej lidze. I te pomyłki są w więkoszci kluczowe w kwestii wyniku meczu.
Co do Szczesnego i "jego jaj", to czy pisanie na Twiterze daje dziś cenzurkę "faceta z jajami"? Niezłe czasy. Smieszne.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2011, 13:39

bartbuks pisze:Arwin mi się styl Wojtka podoba. Nie jest jakąś pipą, jest pewny siebie i wg mnie to jest kluczowa cecha, która może pozwolić mu zrobić karierę. Ja tam kibicuję mu :D

Podpisuje sie pod tym. Juz jakis czas temu pisalem ze Szczesny spokojnie wygryzie Fabiana i to on bedzie ostoja Arsenalu na lata o ile nie calej ligi. Chlopak ma wielki talent a jak dodamy charakter to mamy skladniki na super bramkarza. Mam nadzieje ze wytrwa.

Co do Szczesnego i "jego jaj", to czy pisanie na Twiterze daje dziś cenzurkę "faceta z jajami"? Niezłe czasy. Smieszne.
Jaja to on juz pokazal bedac o wiele mlodszym. Polecam poczytac historie z nim zwiazane jak chocby ta z Becksem czy z Ojcem. Twitter nie jest zadnym odnosnikiem.

aml
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 06 lut 2011, 13:51

Bienias
Nie znam jego historii, a odniosłem sie tylko do:
Duch pisze:
Arwin pisze:Wojtuś Szczęsny musiał się pożalić na swoim tłiterku:
Chłopak pokazuje, że ma jaja i wali prosto w ryj.
Szczesny jako taki zupelnie mnie nie interesuje, chociaz tez uwazam, że (niestety) Fabiana bije na głowe pewnościa siebie, i chyba rozniez umiejetnosciami.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 lut 2011, 14:00

dzięki za szybką pomoc :beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”