Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 lut 2011, 11:21
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:24
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 11:33
Zagrał kilka meczów, a czuje się i zachowuje jakby był pępkiem świata, trochę pokory by mu się przydało.bartbuks pisze:Czemu pałacie do niego taką nienawiścią?
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2011, 11:37
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 06 lut 2011, 11:38
Chociażby jego wpisy na twitterze po meczu z United.KajoFC pisze:myślałem że to Fabiański jest bardziej nie lubiany...
pępkiem świata ? kiedy u niego to zauważyłeś ?? linki do wypowiedzi proszę.
53Szczesny53
How can you not get frustrated with decitions like that going ALWAYS Man Utds way?! Its a clear pen and sending off!
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 lut 2011, 11:41
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2011, 11:43
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 lut 2011, 12:01
Cris7 pisze:Nie spodziewałem się nic innego od tego chłopczyka. Lepiej dla niego byłoby gdyby ktoś go szybko sprowadził na ziemię.
Co za ludzieArwin pisze:Wojtuś Szczęsny musiał się pożalić na swoim tłiterku:
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 lut 2011, 13:04
Aker
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 lut 2011, 13:10
Aker pisze:nigdzie nie mogę znaleźć dobrego skrótu meczu, mógłby mi ktoś podrzucić link? Na footytube ten pierwszy link z meczu Arsenalu mi przycina jakoś dziwnie, a szkoda, bo ma aż 17 min bodajże
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 06 lut 2011, 13:27
aml
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2011, 13:39
bartbuks pisze:Arwin mi się styl Wojtka podoba. Nie jest jakąś pipą, jest pewny siebie i wg mnie to jest kluczowa cecha, która może pozwolić mu zrobić karierę. Ja tam kibicuję mu
Jaja to on juz pokazal bedac o wiele mlodszym. Polecam poczytac historie z nim zwiazane jak chocby ta z Becksem czy z Ojcem. Twitter nie jest zadnym odnosnikiem.Co do Szczesnego i "jego jaj", to czy pisanie na Twiterze daje dziś cenzurkę "faceta z jajami"? Niezłe czasy. Smieszne.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 06 lut 2011, 13:51
Szczesny jako taki zupelnie mnie nie interesuje, chociaz tez uwazam, że (niestety) Fabiana bije na głowe pewnościa siebie, i chyba rozniez umiejetnosciami.Duch pisze:Chłopak pokazuje, że ma jaja i wali prosto w ryj.Arwin pisze:Wojtuś Szczęsny musiał się pożalić na swoim tłiterku:
aml
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 lut 2011, 14:00
Aker
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio