Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1293

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lut 2011, 17:42

Jarzinho pisze:Tak samo z wejściem w Maicona, poszedł bez pardonu do końca nie patrząc na przeciwnika, nie zrobił tego pierwszy raz i nie ostatni.
Dlatego nie żalcie sie jak "wchodza" wam w Messiego bez pardonu nie pierwszy i nie ostatni raz, nie patrzac na to, ze to akurat biega 100 milionow euro. Szczerze to mam nadzieje, ze za Maicona ktos tak mu z bani przywali bez pardonu az mu zeby wyleca. Najwyzej tydzien pozniej poprawi rzutem na bande.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2418
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2011, 17:48

Bienias pisze:pasuje do tematu Realu ale tam juz sa przewrazliwieni

... _embedded#

puenta miazdzy.
Było tu wkleić, bo do zwały mniej pasuje, jak już chciałeś tą napinkową reklamę wrzucać. To już nawet Barcelońskie browary leczą wszystkie swoje kompleksy? Koniobijka nad swoimi nie wystarczy, trzeba się definiować poprzez Real. Ależ to będzie musiał być szok, gdy już z tym Realem przegrają w ważnym meczu, a co dopiero, gdy nagle drużyna nie będzie już tak dobra i przyjdzie kilka lat bez sukcesów. Na razie macie swoją chwilę chwały i tyle.

W tej Katalonii muszą mieć słabsze głowy ode mnie, skoro tak lekkie piwo pozwala im o czymkolwiek zapomnieć. :wink:

aml - Wystarczy, że wkleję kolejny raz swoje ostatnie dwa zdania. Serio.
RealFan pisze:W tych meczach faule na Messim były gwizdane, a w innych są niegwizdane. Doprawdy interesujące.
Z tego co piszesz da się wyciągnąć tylko jedno. Twój tok myślenia jest ukierunkowany na to, że sędziowie gwiżdżą za dużo fauli na Ronaldo, bo ten się przewraca (jest mnóstwo oczywistych fauli na Cristiano, za które powinny być nawet kartki, a które nie są odgwizdywane), a nie przepraszam, oni gwiżdżą upadki, a nie faule. Podczas gdy ci sami źli sędziowie nie gwiżdżą fauli na Messim, choć jest ich mnóstwo. Dlaczego mieliby nie gwizdać? Dopiero jeśli przedstawisz racjonalne argumenty za tym, że sędziowie nie gwiżdżą fauli na Messim będzie można uznać, że statystyki są niewiarygodne. Niewiarygodne statystyki. :lol: Czy Ty w ogóle czytasz, co piszesz? Jeszcze trochę i statystyki strzelonych bramek też będą niewiarygodne przy ocenianiu umiejętności zawodnika, nawet jeśli gra w silnej lidze, bo przecież mógł strzelić niezgodnie z przepisami i sędzia się pomylił.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lut 2011, 19:13

Babel pisze:Dlatego nie żalcie sie jak "wchodza" wam w Messiego bez pardonu nie pierwszy i nie ostatni raz, nie patrzac na to, ze to akurat biega 100 milionow euro. Szczerze to mam nadzieje, ze za Maicona ktos tak mu z bani przywali bez pardonu az mu zeby wyleca. Najwyzej tydzien pozniej poprawi rzutem na bande.
A kto się żali, faule w części są odgwizdywane, w części nie, a zachowania typu Ramos sami kibice ocenią. Nie potrzeba do tego żali.
E: Ogólnie z tymi zębami to nie wiem co chodzi. Messi ani go nie kopnął, ani nie zrobił tego specjalnie(chyba, że nie o tą sytuację chodzi). To jako kibic Barcelony mam mieć nadzieję, że ktoś zrobi coś zawodnikom, którzy kasowali twarz Pique na MŚ? Idiotyzm.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lut 2011, 20:44

Messi jeszcze duzo kaszy musialby zjesc zeby doskoczyc do tej pilki. Ja wiem, ze rozmowa z kibicami Barcy na temat Messiego jest bezcelowa, ale jakbys z laski swojej zauwazył ruch łokciem i celowe uderzenie z barku w twarz to naprawde pomoglo ci zrozumiec gdzie tkwi problem. Cale szczescie pilkarze Interu za bardzo byli skoncentrwoani na meczu inaczej bylaby powtorka z Chivu i placz, ze was Włosi bija.

Koniec OT z mojej strony.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 lut 2011, 22:01

Specjalnie/ celowo to twoja opinia. Celowość można było dopatrywać się przy sytuacji gdzie Maicon wylądował na bandach, tu już wg. swojego gustu. Nie potrzeba kaszy, zeby przeskakiwać wyższych, a Maicon mógł patrzeć gdzie biegnie. :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 lut 2011, 22:29

Nastepnym razem Inter ustawi szpaler dla Messiego, a Maicon poprosi zeby jednak mu nie wybijal zębów.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2011, 0:40

Babel pisze:Nastepnym razem Inter ustawi szpaler dla Messiego, a Maicon poprosi zeby jednak mu nie wybijal zębów.
Kończąc ten temat, może Messi nie powinien w tamtym spotkaniu wychodzić na boisku. 2- jestem ciekaw jakbyś zareagował widząc co zrobił z bramkarzem Atletico Villa przy 3 bramce dla Barcy. Pewnie przy następnym spotkaniu De Gea powinien mu na samym początku nogi połamać, żeby ten się nie starał strzelić czy wypracować bramkę, bo przy okazji może zrobić krzywdę właśnie jemu.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2011, 13:06

Było tu wkleić, bo do zwały mniej pasuje, jak już chciałeś tą napinkową reklamę wrzucać. To już nawet Barcelońskie browary leczą wszystkie swoje kompleksy? Koniobijka nad swoimi nie wystarczy, trzeba się definiować poprzez Real. Ależ to będzie musiał być szok, gdy już z tym Realem przegrają w ważnym meczu, a co dopiero, gdy nagle drużyna nie będzie już tak dobra i przyjdzie kilka lat bez sukcesów. Na razie macie swoją chwilę chwały i tyle.
Nie chcialem tego tutaj wkleic zebys nie pisal ww. cytatu.
Widzisz kolejny raz udowodniles ze srodowisko polskich cules i madridistas jest ci obce. Stosunki nasze z fanami Realu sa specyficzne i rzeklbym inne niz np. Interu czy Milanu ( np. Warszawy). Z tej reklamy potrafia sie rowniez smiac kibiec Realu ktorzy maja wyjebane na to bo wiedza ze ich czas nadejdzie i bedzie vice versa. Poza tym te srodowiska juz tak maja i napinka w dobrym tego slowa znaczeniu wpisuje sie w sposob kibicowania potegom hiszpanskim.

No i bym zapomnial te browary nie lecza kompleksow.Tym bardziej ze nawiazuja do Barcy bo sa sponsorem klubu. To jest parodia zrobiona przez fanow.

aml
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 06 lut 2011, 13:42

RealFan pisze:Czy Ty w ogóle czytasz, co piszesz?
Czytam. I to bardzo uważnie. Stad wnioskuje własnie, że dla ciebie statystyka jest świetną okazja aby nagiąć rzeczywistosć na kąt ktory najbardziej ci odpowiada.
Dla ciebie statystyka:
30 odgwizdanych fauli na Messim, 55 odgwizdanych fauli na Cristiano
daje swietny argument żeby bić na larum, jak oto rywale nie graja przeciw Messiemu (i w domysle całej Barcelonie) na poważnie, i unikaja ostrej gry. Może byłbym skłonny w to nawet uwierzyć (chociaż musiałbym najpierw sporo wypić, i to chyba spirytusu przemysłowego), gdyby nie to, ze widzac twoje posty i co piszesz jestem w stuprocentach przekonany ze z kolei mając taka statystyke:
30 odgwizdanych fauli na Cristiano, 55 odgwizdanych fauli na Messim
twierdziłbys już całkowicie coś innego. Mianowicie dowodziłbys wszystkim jak to Cristiano jest zle traktowany przez sędziow, a Messiemu gwizdze sie kazdy upadek. Takim jestes czlowiekiem, i ani ja, a nikt z tu obecnych tego nie zmieni. Masz wizję, twoja rzecz, nie moja, ja jedynie wszedlem w polemikę aby troche zripostować twoje urojone fantazje wyjete zywcem, jak napisalem wczesniej, z glowy redaktora Marki.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2011, 13:56

Tak sobie wmawiaj, skoro Cie takie skądinąd błędne przekonanie zadowala.

Fakty są, jakie są. Nie możesz ich zmienić, a już tym bardziej wymyślać co było gdyby, bo nie masz ku temu żadnych podstaw.

Ja bym chciał, żeby Cristiano faulowano dwa razy rzadziej. Naprawdę.

EOT

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 06 lut 2011, 18:29

Nooo nareszcie coś się dzieje w składzie Realu!

Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Carvalho, Garay, Marcelo; Lass, Xabi Alonso; Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo; Adebayor

Ade w pierwszym składzie, szkoda że kosztem Benzemy, ale i tak sie ciesze. Do tego Kaka za Di Maryśke - zobaczymy, gorzej Kaka już grać nie może wiec jest szansa na postęp. Garay, który w tym sezonie nie grał praktycznie nic za słabego ostatnio Albiola. Dodatkowo gramy w obronie bez Ramosa zawieszonego za kartki. Niezmiernie mnie ciekawi jak to będzie wyglądać. Do boju! :D

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lut 2011, 18:40

faule na ronaldo:

faule na messim:

:boruta:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 06 lut 2011, 18:46

Mou zaskoczył dzisiaj składem. O ile spodziewałem się występu Kaki od pierwszych minut za Di Marię, to jestem zaskoczony, że Ade dziś od pierwszych minut. Ciekawe jak zagra Garay, bo rzeczywiście Albiol ostatnio prezentował się trochę gorzej.

Tymczasem Castilla prowadzi 2:0 z Pontevedrą po dwóch golach Sarabii :] Jak tak dalej pójdzie to w przyszłym sezonie Castilla wraca do Segunda :)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 lut 2011, 18:53

rkoeman pisze:faule na ronaldo:

faule na messim:

:boruta:
No i ?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lut 2011, 19:00

Spodziewałem się Ade w pierwszym w ciągu trzech spotkań, ale nie spodziewałem się, że wyjdzie już dzisiaj. Widać, że Mou chce mieć z przodu gościa, który wie jak powinien grać środkowy napastnik i którego środkowi obrońcy rywala naprawdę będą musieli cały czas pilnować. Dobrze, że w końcu są jakieś zmiany w składzie. Garay nie grał od bardzo dawna, więc spodziewać się można wszystkiego po nim, ale musi w końcu zacząć dostawać minuty. Nie jest piłkarzem dużo gorszym od Albiola.

Ciekawe jak Marcelo będzie sobie radził z Xabim Prieto.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”