Młode talenty - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 15:49

GiNioU pisze:
MiNoO pisze:nie ma młodych talentów w Polsce jezeli wy uwazacie ze korzym , janczyk , burghard to talenty to widac ze sie znacie na pilce noznej !!!! nie ma warunków w polsce zeby mozna było mówic ze mamy talenty w polsce jezeli na cały kraj są 3 szkoły piłkarskie ?????? gdzie w Angli jest ponad 100 ??
Baaardzo trzeba sie znać na pilce noznej, zeby napisac "burghard" :lol:
nie no bez przesady zwykla literowka ty sie nigdy nei mylisz?

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 13 kwie 2005, 15:50

W Polsce mamy mnóstwo talentów mimio słabego systemu szkolenia.
O tym że jest ich sporo świadczą miarę regularne sukcesy na arenie międzynarodowej - "młodszych" reprezentracji POLSKI.
Problemem jest ich wprowadzenie do seniorskiej drużyny. Granica między dobrym a bardzo dobrym piłkazrem jest niwielka, ale bardzo trudna do przeskoczenia.

PS. co do Serbii to sie nie zgadzam, bo w tym regionie jakby nie szkolili to zawsze mają mnóstwo talentów we wszytskich drużynowych grach: Piłka nożna, Siatkówka, koszykówka.

GiNioU
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 13 kwie 2005, 15:55

mathiasek12 pisze:
GiNioU pisze:
MiNoO pisze:nie ma młodych talentów w Polsce jezeli wy uwazacie ze korzym , janczyk , burghard to talenty to widac ze sie znacie na pilce noznej !!!! nie ma warunków w polsce zeby mozna było mówic ze mamy talenty w polsce jezeli na cały kraj są 3 szkoły piłkarskie ?????? gdzie w Angli jest ponad 100 ??
Baaardzo trzeba sie znać na pilce noznej, zeby napisac "burghard" :lol:
nie no bez przesady zwykla literowka ty sie nigdy nei mylisz?
noo wiesz... rzadko sie myle 2 razy w jedym slowie, noo ale prawde mowiac to mala przesada ;], sorki :)

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 13 kwie 2005, 15:59

pippen pisze: PS. co do Serbii to sie nie zgadzam, bo w tym regionie jakby nie szkolili to zawsze mają mnóstwo talentów we wszytskich drużynowych grach: Piłka nożna, Siatkówka, koszykówka.
Racja, serbia faktycznie talentow na dzien dzisiejszy ma wiecej niz my w calej naszej historii chyba :), nie wiem ale wpadła mi jakos szybko do głowy -> to przez to roztargnienie (pisalem z jakiego powodu :/), tym bardziej ze z jakis miesiac temu sam zolozylem temat o serbii gdzie ich bardzo zachwalałem hehe :)

GiNioU
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 13 kwie 2005, 20:43

Wracając do tematu, to Giza jest niesamowity. Widziałem jego brameczke dla cracovii (nie pamiętam z kim grali wtedy), poprostu miodzio. Moze to za mało, zeby go oceniac, ale jest gwiazd(k)ą cracovii i zauroczył naszego selekcjonera 8)

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 13 kwie 2005, 20:47

GiNioU pisze:Wracając do tematu, to Giza jest niesamowity. Widziałem jego brameczke dla cracovii (nie pamiętam z kim grali wtedy), poprostu miodzio. Moze to za mało, zeby go oceniac, ale jest gwiazd(k)ą cracovii i zauroczył naszego selekcjonera 8)
no jest wspanialy tez mi sie podoba ale mlodym talentem to on juz raczej nie jest ona ma juz chyba 25 lat tak jak cabaj

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 8:32

mathiasek12 pisze:
GiNioU pisze:Wracając do tematu, to Giza jest niesamowity. Widziałem jego brameczke dla cracovii (nie pamiętam z kim grali wtedy), poprostu miodzio. Moze to za mało, zeby go oceniac, ale jest gwiazd(k)ą cracovii i zauroczył naszego selekcjonera 8)
no jest wspanialy tez mi sie podoba ale mlodym talentem to on juz raczej nie jest ona ma juz chyba 25 lat tak jak cabaj
Maciej Żurawski tez w wieku 25 lat zostal okrzykniety wielkim talentem, zostal strandferowany do Wisly ....

Teraz ma 27 tak ?? czy 28 ... lat i nadal siedzi w Wisle ...

Owszem mial mozliwosc grania nawet w Lazio, ale jego ukochany klub nie chcial o tym slyszec i zastopoiwal rozwoj jego kariery ...

Polskie talnty tez nie sa eksportowane i siedza caly czas w polsce podczas gdy mlodzi Brazylijczycy w wieku 20 lat smigaja juz po Europejkich boiskach ...

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 kwie 2005, 8:42

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:
Maciej Żurawski tez w wieku 25 lat zostal okrzykniety wielkim talentem, zostal strandferowany do Wisly ....

Teraz ma 27 tak ?? czy 28 ... lat i nadal siedzi w Wisle ...

Owszem mial mozliwosc grania nawet w Lazio, ale jego ukochany klub nie chcial o tym slyszec i zastopoiwal rozwoj jego kariery ...

Polskie talnty tez nie sa eksportowane i siedza caly czas w polsce podczas gdy mlodzi Brazylijczycy w wieku 20 lat smigaja juz po Europejkich boiskach ...
poprostu w wisle sa tak wsopanialomyslni prezesi

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 14 kwie 2005, 8:56

W Polsce nie da się wybic w tych czasach i warunkach.

GiNioU
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 14 kwie 2005, 15:38

no wlasnie... patrząc z perspektywy Żurawia, to siedzenie w tej Wiśle to strata jakże cennego czasu, aale patrząc z perspektywy wisły i jej kibiców to swietnie ze maja kogos takiego. Zaraz polowa kibiców wisły zacznie ją bronic i pisac ze to wporządku ze tyle sobie za niego wołają, bo jest tyle warty i takie tam..., a 2 część mniej kibicującym wiśle niż reprezentacji, powie że psują mu karierę... ja jestem w tej 2 grupie, bo on sam moze wieczorami rozmyslac jak to by sie gralo w lidze mistrzow, czy jakies wielkiej lidze..., niestety prawda jest taka, ze zabrali mu wszystko co mogl zdobyc, czyli wielkie pieniądze, oraz sławę (bez przesady ze bylby jak np eto'o, ale zawsze cos)

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 14 kwie 2005, 17:55

W polsce jak by nie patrzeć są talenty. Wymienie tylko kilka z tyh większych a więc Filip Burkhardt bracia Brozkowie Gregorek oraz Kikut.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 kwie 2005, 20:59

zioło pisze:W polsce jak by nie patrzeć są talenty. Wymienie tylko kilka z tyh większych a więc Filip Burkhardt bracia Brozkowie Gregorek oraz Kikut.
w polsce najlepsze talenty ostatnio wychowuje amica wronki

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 15 kwie 2005, 6:44

mathiasek12 pisze:
zioło pisze:W polsce jak by nie patrzeć są talenty. Wymienie tylko kilka z tyh większych a więc Filip Burkhardt bracia Brozkowie Gregorek oraz Kikut.
w polsce najlepsze talenty ostatnio wychowuje amica wronki
No faktycznie nieda się ukryć...

GiNioU
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GiNioU » 15 kwie 2005, 6:46

A Sandencja Nowy Sącz? - najpierw Korzym, teraz Jańczyk...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”