Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 22

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 17:16

Słyszalem ze Figo do was moze zawitac latem :lol: w końcu ktoś klasowy :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 17:39

cloner pisze:FORZA INTER !!!
Piekny dwumecz z Milanem, szkoda tylko ze sedzia zj#bal caly rewanz - Panie Merk : "Koncz Waść - Wstydu Oszczedz !!!"

info dla userow ktorzy marudza ze kibice rzucali monetami i innymi przedmiotami :
przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!

FORZA INTER !!

Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej :?: :lol:
Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości a ta jedna bramka dla Interu niczego by nie zmieniła przynajmniej w kontekscie całego rewanżu. Oczywiście dla kibiców każda bramka jest ważna ale Ty napisałeś nieco inaczej więc nie wiem czy o to Ci chodziło. Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie :?: Czy to coś zmienia w tym momencie :?: Nie wiem o co niektórym chodzi naprawdę. Poza tym jeszcze zrzucanie winy na sędziego za to co zrobili pseudo-kibice to :roll: :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 17:45

cloner pisze:FORZA INTER !!!
Piekny dwumecz z Milanem, szkoda tylko ze sedzia zj#bal caly rewanz - Panie Merk : "Koncz Waść - Wstydu Oszczedz !!!"

info dla userow ktorzy marudza ze kibice rzucali monetami i innymi przedmiotami :
przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!

FORZA INTER !!
A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio :roll:.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach :roll:.

Dlatego w tym przypadku mówienie o równych i równiejszych to hipokryzja, zaprzeczanie faktom czy tesh ironia z Twojej strony?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:45

Figo11 pisze:Słyszalem ze Figo do was moze zawitac latem :lol: w końcu ktoś klasowy :wink:
Przeciez to jest staruszek ... neich sobie Real go wsadzi w buty ...

Nie wiem na jakiej pozycji mialby wystepowac bo na prawej mamy VDM a na lewej Stankovica ....

Figo sie nie nadaje i Moratti go nie kupi bo nie ejst az tak glupi ...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 17:51

VDM jest słaby...a Dejan cos grywa zreszta VDM ma odejsc chyba gdzieś...a Figo jeszcze troche pogra na poziomie duzo wyzszym niz VDM

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:54

Figo11 pisze:VDM jest słaby...a Dejan cos grywa zreszta VDM ma odejsc chyba gdzieś...a Figo jeszcze troche pogra na poziomie duzo wyzszym niz VDM
No raczej slyszalem ze juz sie go chce pozbyc Real ... Jak oni chca Joaquna to po co im Figo ??

Ja osobiscie mysle ze VDM lepszy, ale on jest podlamany psychcicznie .. raz nalawie raz w pierszym .. to sie nie moze odbic dobrze na psychice zawodnika ...

Z tym ze VDM pogra duuuzo dluzej niz Figo choc musze powiezdiec ze Luis Felipe Madeira byl kiedys bardzo dobry .. ale nie najlepszy na swojej pozycji :P:P:P

pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 18:18

VDM nie pasują po prostu Włochy, a to ile pogra nie ma znaczenia, bo Inter potzebuje wyników teraz. Dlatego każdy transfer jest prawdopodobny, ale bez szastania kasą...

"Płonie ognisko na San Siro..."

Obrazek

No i "rzut za trzy punkty", który zapewnił walkowera :twisted:. Postawa Barcelony wobec Figo to faktycznie skandal przy tym niewinnym żarciku
Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8780
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 kwie 2005, 19:13

piwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
mozesz przypomniec :D
piwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio :roll:.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach :roll:.
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegrac
Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!

Niggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramki
Niggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej Barcelona :D:D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:20

cloner pisze:
piwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegrac
Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!

Niggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramki
Niggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej Barcelona :D:D

Pozdrawiam
Nie chcę mi się tego komentować.
Jak ktoś może jeszcze usprawiedliwiać Inter???!!!! Każda sankcja finansowa nałożona na ten klub będzie za mała.
A jeszcze napisałeś, że Inter przeważał. Skoro tak to czemu nie strzelili bramki? Przecież mają tak znakomitych napastników, których każdy na forum wychwala pod niebiosa... dziwne... Martins, Adriano, Cruz, Vieri hmmm... :evil: :x
Wczoraj Adriano NIC, NIC, NIC! nie pokazał pchał się między obrońców a nie dryblował. Sheva po miesięcznej kontuzji wrócił jak nowonarodzony a Adriano po tygodniowej stracił formę... też dziwne.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 19:32

cloner pisze:

Pozdrawiam
Co do tego jak potoczyłby się mecz gdyby gol został uznany to równie dobrze mogę napisać, że Milan zechciałby jeszcze przycisnąć (bo wygrywając nie grał już na 100%) i strzelił 1 czy 2 gole. Można sobie gdybać i gdybać tylko nie wiem po co. Inter nie był w stanie zagrozić poważnie Milanowi.

Co z tego, że Inter przeważał w pierwszym spotkaniu (uznajmy, że nie grał gorzej od Milanu napewno) ale bramki strzelić nie potrafił a Milan grał swoje przynajmniej po części. Milan nie musi mieć cały mecz przewagi. Oni mają inną filozofię gry. Liczy się dla nich przede wszystkim obrona i nie dopuszczenie do utraty bramki a jako, że potencjał w ataku mają także olbrzymi to bramki strzelają. Milan był lepszy w dwumeczu bo zagrał swoje i to przyniosło lepsze efekty niż gra Interu.

Takich pseudo-kibiców nie można bronić jak dla mnie i tyle.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 13 kwie 2005, 19:35

nawet fenomenalny Adriano nie pomógł Interowi. Ach, Ci Nerrazurich!!! Milan wygrał zasłużenie, poraz kolejny pokazują Rossonerich, że są lepsi od Interu.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 19:58

Corinthians i inni co jeszcze clonera nie znają, tylko bez bulwersu :).
Cloner ma różne kontrowersyjne teorie na różne tematy, których nie lubi popierać sensownymi argumentami i na zarzuty odpowiada nie na temat. Odpowiadanie clonerowi jest zabawne i polecam jako niezłą gimnastykę umysłową jeśli komus się nudzi. Czasem da sobie spokój, by znienacka zaatakować parę dni później :twisted:. Pisze dużo więc wydaje się kompetentny (coś jak ja 8))

Jadymy Cię w punktach
cloner pisze:
Pytanie retoryczne to było. Odpowiedziałem Ci tak bo narzekałeś, że osądzanie kibiców jest niesprawiedliwe. Tera osądzi ich wydział dyscypliny. Poza tym przerwanie meczu było według Ciebie niesprawiedliwe, dlatego przypomniałem co się działo w Rzymie...
cloner pisze:
No kara jak ta lala. Bardzo wyważona, aby przypadkiem nie zaszkodzić Interowi w jakiś trwały sposób. Bo Wisłę można zgnieść, Inter nie wypada... Już werdykt po meczu z Romą był niesprawiedliwy, sądzę że teraz będzie jeszcze lepiej. UEFA pokaże pazury i będzie kara finansowa.
cloner pisze:
Milan ma tak słabą obrone, że w 5 minut mozna strzelić pięćdziesiąt, tylko czemu Inter w dwumeczu wogóle nie strzelił? Tutaj zaza powinien Ci ze statystyką wyjechać, której ja niestety nie znam...
cloner pisze:

:lol: :lol: :lol:
cloner pisze:
Zamieściłem zdjęcie abyś więcej tego nie porównywał :roll:
cloner pisze:Pozdrawiam
Ja też :twisted:. See you later, aligator 8)

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 13 kwie 2005, 20:07

brawo dla "kibiców"interu za glupote

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 20:13

LAZIO pisze:brawo dla "kibiców"interu za glupote
Dziwisz im sie ?? Niech sobie rzucaja race ... inni kibice mogli sie zaczac tluc i wogole awanturoac i byloby bardzo groźnie ... Tifosi Interu tylko rzucali race choc Dida nie uzna tego za "tylko" :lol: :lol:

No lepsze to niz jakas bijatyka i tragedia a Dida wyzdrowieje do wesela :P

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 20:20

RoRo pisze:
LAZIO pisze:brawo dla "kibiców"interu za glupote
Dziwisz im sie ?? Niech sobie rzucaja race ... inni kibice mogli sie zaczac tluc i wogole awanturoac i byloby bardzo groźnie ... Tifosi Interu tylko rzucali race choc Dida nie uzna tego za "tylko" :lol: :lol:

No lepsze to niz jakas bijatyka i tragedia a Dida wyzdrowieje do wesela :P
Może byś już przestał tak bronić kibiców Interu? Bo i tak na nic to Ci się nie zda - każdy wyrobił już sobie o nich zdanie, i Twoje słowa niczego nie zmienią. :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”