Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 17:16
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 17:39
cloner pisze:FORZA INTER !!!
Piekny dwumecz z Milanem, szkoda tylko ze sedzia zj#bal caly rewanz - Panie Merk : "Koncz Waść - Wstydu Oszczedz !!!"
info dla userow ktorzy marudza ze kibice rzucali monetami i innymi przedmiotami :
przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
FORZA INTER !!
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 17:45
A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?cloner pisze:FORZA INTER !!!
Piekny dwumecz z Milanem, szkoda tylko ze sedzia zj#bal caly rewanz - Panie Merk : "Koncz Waść - Wstydu Oszczedz !!!"
info dla userow ktorzy marudza ze kibice rzucali monetami i innymi przedmiotami :
przypomnijcie sobie poprzednie sezony, gdy Real gral na Barcelonie i rzuty wolne oraz rozne wykonywal FIGO !! dzialo sie to samo, tez lecialy komorki i monety i inne, i jakos wiekszych kar sobie nie przypominam !! a to ze race teraz polecialy to mialy one byc odpalone na koniec meczu, mialo byc piekne widowisko, nietety jakis Niemiec nie uznal bramki !!
FORZA INTER !!
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:45
Przeciez to jest staruszek ... neich sobie Real go wsadzi w buty ...Figo11 pisze:Słyszalem ze Figo do was moze zawitac latemw końcu ktoś klasowy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 17:51
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:54
No raczej slyszalem ze juz sie go chce pozbyc Real ... Jak oni chca Joaquna to po co im Figo ??Figo11 pisze:VDM jest słaby...a Dejan cos grywa zreszta VDM ma odejsc chyba gdzieś...a Figo jeszcze troche pogra na poziomie duzo wyzszym niz VDM
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 18:18

petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 kwie 2005, 19:13
mozesz przypomniecpiwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegracpiwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach.
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramkiNiggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:20
Nie chcę mi się tego komentować.cloner pisze:mozesz przypomniecpiwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegracpiwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio.
A wy pewnie dostaniecie śmieszną karę pieniężną, którą właściciel zapłaci z drwiącym uśmiechem na ustach.
a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramkiNiggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie:D
Pozdrawiam
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2005, 19:32
Co do tego jak potoczyłby się mecz gdyby gol został uznany to równie dobrze mogę napisać, że Milan zechciałby jeszcze przycisnąć (bo wygrywając nie grał już na 100%) i strzelił 1 czy 2 gole. Można sobie gdybać i gdybać tylko nie wiem po co. Inter nie był w stanie zagrozić poważnie Milanowi.cloner pisze:mozesz przypomniecpiwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie:D
Pozdrawiam
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 13 kwie 2005, 19:35
magus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 kwie 2005, 19:58
Pytanie retoryczne to było. Odpowiedziałem Ci tak bo narzekałeś, że osądzanie kibiców jest niesprawiedliwe. Tera osądzi ich wydział dyscypliny. Poza tym przerwanie meczu było według Ciebie niesprawiedliwe, dlatego przypomniałem co się działo w Rzymie...cloner pisze:mozesz przypomniecpiwus pisze: A może przypomnieć co się działo po tym jak Frisk zerwał na Romie monetą?
No kara jak ta lala. Bardzo wyważona, aby przypadkiem nie zaszkodzić Interowi w jakiś trwały sposób. Bo Wisłę można zgnieść, Inter nie wypada... Już werdykt po meczu z Romą był niesprawiedliwy, sądzę że teraz będzie jeszcze lepiej. UEFA pokaże pazury i będzie kara finansowa.cloner pisze:ja tez bym wykluczyl Wisle, a Inter dostanie kara finansowa, i moze raz czy dwa bez udzialu publicznosci beda musieli mecz rozegracpiwus pisze: Wisłę wykluczyli na rok z europejskich pucharów za Baggio.
Milan ma tak słabą obrone, że w 5 minut mozna strzelić pięćdziesiąt, tylko czemu Inter w dwumeczu wogóle nie strzelił? Tutaj zaza powinien Ci ze statystyką wyjechać, której ja niestety nie znam...cloner pisze:a moze by sie potoczyl inaczej, moze udalo by im sie strzelic 3 gole w 20 minut (+doliczony) - w koncu Bayern wczoraj strzelil 2 gole w 5 minut, takze 3 gole w 20 bylyby realne !!Niggaz pisze:Może powiesz, że gdyby uznał tego gola to mecz potoczyłby się inaczej
cloner pisze:a ogladales oba mecze ?? bo wg mnie to INTER przewazal, a AC tylko udalo sie strzelic bramkiNiggaz pisze:Chyba to, że Milan był drużyną o klasę lepszą w tym dwumeczu to nie ulega wątpliwości
Zamieściłem zdjęcie abyś więcej tego nie porównywałcloner pisze:wspomnialem o tym, dlatego zeby przypomniec o podobnych wybrykach, i przypomnijcie sobie jakies sankcje miala pozniej BarcelonaNiggaz pisze:Poza tym wypominasz to co się stało z Figo. Czy to ma być jakieś usprawiedliwienie Czy to coś zmienia w tym momencie:D
Ja teżcloner pisze:Pozdrawiam
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 13 kwie 2005, 20:07
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 20:13
Dziwisz im sie ?? Niech sobie rzucaja race ... inni kibice mogli sie zaczac tluc i wogole awanturoac i byloby bardzo groźnie ... Tifosi Interu tylko rzucali race choc Dida nie uzna tego za "tylko"LAZIO pisze:brawo dla "kibiców"interu za glupote
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 20:20
Może byś już przestał tak bronić kibiców Interu? Bo i tak na nic to Ci się nie zda - każdy wyrobił już sobie o nich zdanie, i Twoje słowa niczego nie zmienią.RoRo pisze:Dziwisz im sie ?? Niech sobie rzucaja race ... inni kibice mogli sie zaczac tluc i wogole awanturoac i byloby bardzo groźnie ... Tifosi Interu tylko rzucali race choc Dida nie uzna tego za "tylko"LAZIO pisze:brawo dla "kibiców"interu za glupote![]()
No lepsze to niz jakas bijatyka i tragedia a Dida wyzdrowieje do wesela
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio