Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 16 lut 2011, 22:57
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 16 lut 2011, 22:57
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lut 2011, 22:59
Grał, ale Messi na środku ataku był zupełnie odcięty - nie powinien tam grać.Pawel875 pisze:chyba, że później Iniesta grał wyżej
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 lut 2011, 23:02
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 16 lut 2011, 23:02
Ja tej "bezsprzeczności" na boisku nie widziałem.Brawo Panowie, Brawo Arsenal. Mecz świetny, bardzo się cieszę ze zwycięstwa Arsenalu nie z tego powody że jakoś dopinguje ich w LM, nie z tego powodu że całym mym sercem nienawidzę Barcy, ale dlatego że byli drużyną LEPSZĄ. Bezsprzecznie.
I to jest nowy typ angielskich pomocników, którzy potrafią grać piłką. Chciałoby się powiedzieć w końcu, bo chyba każdy miał dość oglądania nieporadności środkowych pomocników Synów ALbionu w operowaniu piłą w ostatnich latach. Jeszcze na pewno dużo nauki przed Jackiem, ale mówiłem rok, czy 2 lata temu, że ten chłopak to talent na poziomie Rooney'a, a może i nawet większy i zdania nie zmieniłem.Wilshere - uwielbiam tego gościa, mimo, że gra nie w tej dzielnicy Londynu, co powinienZjada w tym sezonie wszystkich Lampardów i Gerrardów razem wziętych
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 16 lut 2011, 23:05
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 lut 2011, 23:06
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 16 lut 2011, 23:08
Zraszacze to będą raczej na Camp NouMarcinW pisze:Do pełni szczęścia brakowało tylko zraszaczy na odchodne ....
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 lut 2011, 23:09
Znajomi od wódki, którzy prowadzą to studio. I oni, i programy sportowe polsatu, i sam Kowalczyk to są jakieś piłkarskie jaja, nie profesjonalizm.naprawdę nie rozumiem kto puszcza tego faceta przed kamery.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 lut 2011, 23:10
Mówisz, że w poprzednim sezonie zapoczątkowano piękną tradycję zraszania rywali ?Zraszacze to będą raczej na Camp Nou
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 16 lut 2011, 23:11
Przecież on gra tak cały sezon. Dziś też tak grał, nawet jak Villa był na boisku. Inna sprawa, że się cofa do środka pola i pomaga w rozegraniu bądź po prostu szuka gry w wielu sektorach boiska, taki gracz ma wolną rękę, ale nominalne gra na środku ataku, na lewej Villa na Prawej Pedro.Grał, ale Messi na środku ataku był zupełnie odcięty - nie powinien tam grać.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 16 lut 2011, 23:14
Wilmore pisze: Swoją drogą współczuję kibicom Barcelony, że tak duża ilość fanów jest naładowana taką dawką czystej zawiści. Muszę przyznać, że Barcelona jest mi totalnie obojętna, ale taki ładunek nienawiści do być może najlepszej drużyny w historii futbolu po prostu poraża. Piękno futbolu trzeba cenić, a nie zazdrościć, że inna od ukochanej ekipa jest w stanie wspiąć się na poziom nieosiągalny dla innych.
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 16 lut 2011, 23:14
Nie wiem jak gra cały sezon, bo nie oglądam "na codzień" Barcy, ale dziś ewidentnie - choć wymiana pozycjami była - grał po prawej stronie od ustawionego centralnie Villi. I to sprawdzało się doskonale.Kamil232 pisze:Przecież on gra tak cały sezon. Dziś też tak grał, nawet jak Villa był na boisku.Grał, ale Messi na środku ataku był zupełnie odcięty - nie powinien tam grać.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 16 lut 2011, 23:15
Gdyby nie pewien półfinał CL i bramka Iniesty, to też pewnie miałbym to w dupie. A tak poza tym, to sama nienawiść jest chyba bardziej skierowana do co niektórych kibiców. Nie tylko, przykład komentatorzy, którzy uznają Barcę za najlepszą na świecie, mimo, że to miano dzierży InterSwoją drogą współczuję kibicom Barcelony, że tak duża ilość fanów jest naładowana taką dawką czystej zawiści. Muszę przyznać, że Barcelona jest mi totalnie obojętna, ale taki ładunek nienawiści do być może najlepszej drużyny w historii futbolu po prostu poraża. Piękno futbolu trzeba cenić, a nie zazdrościć, że inna od ukochanej ekipa jest w stanie wspiąć się na poziom nieosiągalny dla innych.
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 lut 2011, 23:16
A nie uważasz, że swoim zachowaniem zapracowali na takie traktowanie ?Dokładnie, też to zauważyłem, tutaj mnóstwo ludzi zamiast cieszyć się z tego, że można obejrzeć kawałek dobrego futbolu to raczej woli pospinać się czy sztandarowo ogłosić porażkę Barcelony.Ja przyznam, że lubię oglądać ich mecze bo bardzo podoba mi się prezentowana piłka.
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio