Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 mar 2011, 23:13
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 mar 2011, 23:14
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 08 mar 2011, 23:15
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 mar 2011, 23:18
Tu chodzi raczej o czas reakcji. Tak, VP święty nie jest, ale z perspektywy telewizora to nie wyglądało na celowe kopnięcie po gwizdku, tylko odruch.Morrow pisze: To, że Van Persie pokazywał, że nie słyszał gwizdka nie znaczy, że tak było.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2011, 23:19
Duch pisze:
Camp Noustadion prawie na 100 tysięcy chłopa a przez większą część meczu cisza jak makiem zasiał. W Anglii przy takiej pojemności piłkarze by pogłuchli od decybeli.
.
Akurat na tym meczu nie bylo cicho(przynajmniej na mojej transmisji). Jestem przekonany ze taki V Persi mogl nie uslyszec gwizdka co nie zmienia faktu ze powinien byc rozsadniejszy.MGiggs pisze:ł.Byłem kiedyś na 1 meczu Barcy i wiem jaki tam jest szum jak jest doping czy gwizdy.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2011, 23:22
strzelał zdaje się prawą nogą i dlatego strzał wyglądał, jak wyglądałMorrow pisze:Jak dla mnie Van Persie wywalony prawidłowo, to że udawał niewiniątko nic nie znaczy, od razu po strzale powiedziałem czerwo bo wydawało mi się, że wykonał go na odpierdol.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2011, 23:23
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 mar 2011, 23:23
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2011, 23:26
Jarzinho pisze:Abidal chwycił Robina za szczękę, żeby zamknąć mu usta. Brzmi jak brzmi, ale za szyję go nie chwycił.

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2011, 23:27
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 mar 2011, 23:29
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 mar 2011, 23:31
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 mar 2011, 23:31
Ja tam słyszałem tylko szum i jakieś gwizdy jak ktoś z Arsenalu dochodził do piłki (szczególnie przy 0:0). Pewnie na mniejszym stadionie naszym piknikom i paziom udałoby się przebić z dopingiem przez te szmery 90 tysięcy ludzi.Bienias pisze:Akurat na tym meczu nie bylo cicho(przynajmniej na mojej transmisji).
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 08 mar 2011, 23:31
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 mar 2011, 23:32
nie zdziwilem sie tym wcale. W Bcn pamietaja kulisy odejscie Cesca.Cesc może już pozostać w Barcelonie, choć nie wiem czy tak bardzo kibice go chcą, bo porcję gwizdów zebrał sporą.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio