Post Wyświetl pojedynczy post autor: LubiePlacki » 14 mar 2011, 20:15
LubiePlacki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 mar 2011, 20:16
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 14 mar 2011, 20:22
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 mar 2011, 20:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 14 mar 2011, 20:53
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 14 mar 2011, 21:01
Dopiszę do regulaminu że. Tylko sprecyzuj jaki ma być dokładny zapis. Może coś takiego wystarczy:BarcaQzYN pisze:1. Teraz jedna sprawa związana między innymi z klasyfikacją strzelców, a także ze zmianami w trakcie meczu. Proponuję aby po każdej przerwie robić przymusową 10-15 sekundową przerwę na zapisanie strzelca i przeprowadzenie ewentualnej zmiany.
Regulamin wymaga minimum dwóch spektatorów.BarcaQzYN pisze:2. Co do strzelców. Proponuję aby w trakcie meczu strzelców zapisywali przedstawiciele obu rywalizujących drużyn. Po jednym z każdej ze stron. To powinno wyeliminować błędy i wałki.
Dopiszę, faktycznie przeoczyliśmy ułatwienie konieczności robienia zmian w ten właśnie sposób.BarcaQzYN pisze:3. Przed meczem osoba hostująca powinna przydzielić admina po jednej osobie z każdej drużyny (kapitanom) i oni mieliby władzę przeprowadzania zmian w swojej drużynie.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 mar 2011, 21:03
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 14 mar 2011, 21:06
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 mar 2011, 21:07
Nike - ArsenalBarcaQzYN pisze:Po za tym poziom ligi się podniósł i już nie będzie padało pewnie zbyt wiele bramek.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2011, 21:08
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 14 mar 2011, 21:10
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 mar 2011, 21:10
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 mar 2011, 21:12
Dokładnie to samo myślałem co poprzednicy. Boję się o płynność gry i zbędne wydłużenie.Mnie by to trochę irytowało, te wszystkie przerwy po każdym golu tylko po to by zapisać, kto strzelił gola. Niektóre mecze mogłyby przez to zostać wydłużone o dobre kilka minut.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 14 mar 2011, 21:17
Nie doradzaj im tego, testowałem podobne programiki na sparingach o czym już kiedyś pisałem a na lige nawet bałem się włączać bo lagowało.RealFan pisze:Jeśli tak bardzo chcecie robić klasyfikację strzelców, to zamiast tego proponowałbym, żebyście pościągali sobie jakieś darmowe programy do nagrywania obrazu z pulpitu np. Cam Studio i zwyczajnie ktoś, kto się tym zajmuje, niech nagrywa mecze i potem sobie patrzy, kto strzelił.
To była tylko propozycja w odpowiedzi na wolę przerw. Osobiście uważam że ponieważ regulamin wymaga minimum 2 spektatorów to wystarczy, a drużyny też same mogą robić tą klasyfikacje we własnym zakresie jeśli im zależy, i żadne przerwy (no tylko ta na zmiane ale to trwa chwile) nie są potrzebne.arek_ahig pisze:Bez jaj z tymi 30s przerwy. Padnie z 8 bramek w polowce, to mecz potrwa dwa razy tyle a i gra plynnosc straci.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 mar 2011, 21:23
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio