Wasze prywatne typy - Strona 1078

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 mar 2011, 21:47

Ja do nich nie mam za bardzo przekonania, jedynie Chicago wydaje się być sensownym typem.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 mar 2011, 10:14

Aker pisze:ja już wykorzystałem freebeta zagrałem:
Phoenix Coyotes - St. Louis Blues 1 1,92 i weszło

ale dziś za wygraną kasę zagram sobie:
Chicago Blackhawks - Florida Panthers 1 1,67

jak wejdzie to będę 30 zł do przodu jak nie to stratny nie będę i tak :)
weszło :jupi:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 mar 2011, 11:24

A myślałem o postawieniu na Chicago i San Jose, ale nie byłem przekonany :?
Dzisiaj nieco większy wybór. Sugerując się kursami, to Flyers, Blues i Coyotes? :think:

Morrow co polecasz? Jak przy twojej pomocy wygram to dam ci kilka typów na niższe ligi na weekend :lol:

Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 24 mar 2011, 11:54

Malawi - Togo

W ostatniej grupie eliminacji Pucharu Narodów Afryki 2012 gra pięć drużyn, dlatego 2. miejsce da bezpośredni awans. Walczy o nie m.in. Malawi, które na PNA 2010 potrafiło 3-0 pokonać Algierię. Teraz podejmie Togo, nie mogące się pozbierać po tragedii w Angolii i rezygnacji Adebayora. Malawi nie przegrało od 9 spotkań, a w poprzednim roku m.in. zremisowało 1-1 z Togo na wyjeździe, 2-2 w Tunezji oraz rozgromiło 6-2 Czad. Ten sam, który ugrał 0-0 z Togo... Jeśli do tego dodamy atut własnego boisko, co w Afryce jest bardzo ważne, warto zaryzykować typ na Płomienie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 mar 2011, 13:23

Jak na złość wszystko z NHL w nocy siadło, nawet remis Dallas - Anaheim po kursie 3,75, gdyby San Antonio wygrało kąpałbym się w kasie :P

Na dziś, jeszcze nie zgłębiałem się w statsy, kto zagra a kto nie itp, ale:

Colorado - Toronto 2 ML 1,85 / 2 2.45
Toronto w gazie, Reimer broni kapitalnie, ostatnio jako drużyna overowa zaskakująco mało tracą i wciąż liczą się w walce o PO. Colorado wygrało w karnych u siebie ostatnio z Columbus ale to żaden powód do chwały, dziś liczę na Maple Leafs. Jedyne ryzyko, że Toronto po ostatnim maratonie w końcu spuchną, a wygrana z Blue Jackets okaże się jakimś bodźcem dla beznadziejnych ostatnio Avalanche ale na papierze jak dla mnie powinno to wygrać Toronto. Przy pewnej dozie szczęścia może nawet wejść czysta 2, kurs 2.45.

St. Louis Blues - Edmonton Oilers 1 ML 1,43/ 1,80

Edmonton to najsłabsza ekipa ligi już kolejny rok, grają słabo, nie walczą o nic, czasem stać ich tylko na pojedyńcze niespodzianki. St.Louis też nie liczy się już w walce o PO, w zeszłym roku byli tuż pod kreską, w tym już się nie liczą ale to co się nie zmieniło to to, że są zdecydowanie drużyną swojej tafli. Dziś powinni uporać się z Oilers, możliwe, że nawet w regulaminowym czasie gry (kurs 1,80).

Phoenix Coyotes - Columbus Blue Jackets 1 ML 1,53

Phoenix praktycznie pewne PO, grają ostatnio dobrze, w samych PO pewnie szybko przepadną ale dziś powinni pokonać słabe Columbus. Blue Jackets czasem potrafią zaskoczyć, szczególnie na wyjazdach, to drużyna, która gra lepiej na wyjazdach niż u siebie ale Coyotes powinni dziś wygrać choć niekoniecznie w regulaminowym czasie. Czysta 1 - 1,92.

NY Rangers - Ottawa Senators 1 ML 1,38/ 1 1,75

Rangers męczyli się z Floridą u siebie ale jednak wygrali i dalej są na zwycięskiej ścieżce, 5 kolejnych wygranych mówi samo za siebie a grali też z mocnymi firmami. Ottawa potrafi zaskoczyć ale Rangers wciąż nie są pewni PO i muszą wygrywać więc liczę, że dziś Senators nie przerwą ich serii.

New York Islanders - Atlanta Thrashers 1 ML 1,72

To bardziej ryzykowny typ ale realny. Islanders ostatnio prezentują się dobrze, Atlanta ma jeszcze iluzoryczne szanse na PO ale raczej nie z taką grą jak ostatnio. W ostatnim meczu Islanders pokonali Tampę, która mimo, że bez formy u siebie zawsze jest niebezpieczna. Atlanta to nieprzyjemna i kompletnie nieprzewidywalna drużyna, z każdym potrafią wygrać, z każdym potrafią przegrać. Na pewno nie stawiałbym tu czystej 1 bo remis jest realny.

Musze ryć do egzaminu, jak znajdę trochę czasu to może potem jeszcze trochę to uaktualnię jak posprawdzam staty np. o jakieś overy/undery. Znając NHL to raczej na pewno coś z tego nie wejdzie ale to już kwestia szczęścia co trafisz. Flyers z Pingwinami nie ruszam, tam żaden wynik mnie nie zaskoczy.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 mar 2011, 13:47

OK, dzięki. Dałem Blues i Rangers (oba ML), a do tego dorzuciłem weekendowe mecze: Szczakowiankę, Sarmację, Rybnik i Zdzieszowice.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 mar 2011, 20:06

Tych Rangersów się trochę boję ale zobaczymy. Ja dziś:
główne:
Toronto 2 2,35
Phoenix 1 ML 1,53

St.Louis 1 ML 1,43
Toronto 2 ML 1,85

i mniejsze:

NY Rangers 1 ML 1,38
NY Islanders 1 ML 1,72
Nashville - Anaheim o5 1,82

Islanders - Thrashers o5,5 1,80
St. Louis 1 1,80
Phoenix 1 1,92

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 1:12

Przez dwa dni na 'live' z piatki wyszedlem na stowe. Teraz patrze tenis Szwedka kontra Chinka,pierwszy set dla skandynawki i 4-1 w drugim,kurs 1,25 - polasilem sie na te 25 euro... Chinka wlasnie wygrala tie-breaka,a w trzecim secie pewnie dopelni formalnosci :pogrzeb:

Ja p...e :mać:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 mar 2011, 1:36

Dr.Football1 a ja zastanawiałem się, czy nie zacząć znów grać. Twój post pomógł mi odwlec powrót do zabawy. Wolę jednak wydać kasę na alkohol...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 1:41

Jak się starasz? :P Mój ostatni trefny typ z wczorajszej live gierki to wtopa na meczu Niemcy - Polska U20. Kosztowało mnie to stówę, ale już odrobiłem. Grunt to się nie podpalać bo na zakładach live można się szybko wzbogacić, ale jeszcze szybciej spłukać. Dziś będzie dobry dzień coś czuję, nawet nie będę lepił żadnego kuponu na mecze eliminacji i towarzyskie. Wszystko single na pojedyncze zdarzenia i do przodu :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 1:45

bartbuks pisze:Dr.Football1 a ja zastanawiałem się, czy nie zacząć znów grać. Twój post pomógł mi odwlec powrót do zabawy. Wolę jednak wydać kasę na alkohol...
Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !

Co na jutro Panowie ? :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 mar 2011, 1:51

Dr.Football1 pisze:Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !
Najlepsze jest to, że największą kasę zarobiłem na ligach: argentyńskiej i meksykańskiej! Europa wydaje się bardziej przewidywalna, lecz jakoś człowiek ma pecha. Obecnie nie mam funduszy na większą grę, bo mam trochę zobowiązań finansowych. Zacznę chyba od przyszłego sezonu, jak wyjdę na finansową prostą.

Salas11 też grałem single, bądź double, lecz wiesz jak to jest. Ze stówki zrobisz 400, a potem pazernie przerżniesz kasę na dwóch pewniakach. Takie życie. Choć mój sukces to jednorazowe złapanie się na niemożliwym typie...
bartbuks pisze:#10 VfB Stuttgart - SC Freiburg 2 5.50
Sytuacji Stuttgartu chyba nie trzeba przedstawiać. Kolejna drużyna, która wzorem HBSC zmierza do 2.Bundesligi. SCF niby nie jest jakiś hiper mocny na wyjazdach, lecz jeżeli dobrze rozegra ten mecz, to jest w stanie zainkasować 3 pkt.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 1:59

Dr.Football1 pisze:Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !
Te baby są popieprzone :lol: Szwedka przełamała serwis i wyrównała na 4:4 by dać dupy później na własnym. Właśnie dlatego staram się nie stawiać takich syfów jak tenis czy siatkówka.
Dr.Football1 pisze:Co na jutro Panowie ? :lol:
Holandia i chyba Serbia plus Francja większy handi :think:
bartbuks pisze:Salas11 też grałem single, bądź double, lecz wiesz jak to jest. Ze stówki zrobisz 400, a potem pazernie przerżniesz kasę na dwóch pewniakach. Takie życie. Choć mój sukces to jednorazowe złapanie się na niemożliwym typie...
Ja o tym doskonale wiem :wink: Wyobraź sobie że w dniu meczu Urugwaj - RPA na Mundialu zrobiłem na bwin ponad tysiąc złotych. Skakałem jak pojeb gdy Gyan zawalił karnego w dogrywce, bo grałem under za bardzo grubą kasę. Co z tego skoro do czwartej nad ranem konto wynosiło :arrow:

Obrazek

:roll:
Ostatnio zmieniony 25 mar 2011, 2:01 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 2:00

Najlepsze jest to, że największą kasę zarobiłem na ligach: argentyńskiej i meksykańskiej! Europa wydaje się bardziej przewidywalna, lecz jakoś człowiek ma pecha. Obecnie nie mam funduszy na większą grę, bo mam trochę zobowiązań finansowych. Zacznę chyba od przyszłego sezonu, jak wyjdę na finansową prostą.
No i ja wczoraj przycialem dobra kase na lidze brazylijskiej i chilijskiej,a dzisiaj przesralem na durnowatym tenisie...
Jak się starasz? Mój ostatni trefny typ z wczorajszej live gierki to wtopa na meczu Niemcy - Polska U20. Kosztowało mnie to stówę, ale już odrobiłem. Grunt to się nie podpalać bo na zakładach live można się szybko wzbogacić, ale jeszcze szybciej spłukać. Dziś będzie dobry dzień coś czuję, nawet nie będę lepił żadnego kuponu na mecze eliminacji i towarzyskie. Wszystko single na pojedyncze zdarzenia i do przodu
Ty tak nie madrkuj,bo to wlasnie Ty mnie do tego 'lajwa' namowiles :P

Szwedka jeszcze walczy :!:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 2:15

Kurs na Francję (handicap -2) 1.75 Chyba się skuszę, bo Luksemburg to koniec łańcucha pokarmowego i pewnie 3:0 przed meczem wzięliby w ciemno :lol:

No i było tak psioczyć? Szwedka ugrała trzeciego seta, choć było momentami gorąco, więc domu jeszcze nie musisz zastawiać :lol: Teraz niech w drugiej tercji coś ustrzelą bo ja wtopię :P
Ostatnio zmieniony 25 mar 2011, 2:21 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”