Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 mar 2011, 21:47
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 24 mar 2011, 10:14
weszłoAker pisze:ja już wykorzystałem freebeta zagrałem:
Phoenix Coyotes - St. Louis Blues 1 1,92 i weszło
ale dziś za wygraną kasę zagram sobie:
Chicago Blackhawks - Florida Panthers 1 1,67
jak wejdzie to będę 30 zł do przodu jak nie to stratny nie będę i tak
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 mar 2011, 11:24
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 24 mar 2011, 11:54
mnich33
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 mar 2011, 13:23
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 24 mar 2011, 13:47
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 24 mar 2011, 20:06
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 1:12
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 mar 2011, 1:36
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 1:41
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 1:45
Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !bartbuks pisze:Dr.Football1 a ja zastanawiałem się, czy nie zacząć znów grać. Twój post pomógł mi odwlec powrót do zabawy. Wolę jednak wydać kasę na alkohol...
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 mar 2011, 1:51
Najlepsze jest to, że największą kasę zarobiłem na ligach: argentyńskiej i meksykańskiej! Europa wydaje się bardziej przewidywalna, lecz jakoś człowiek ma pecha. Obecnie nie mam funduszy na większą grę, bo mam trochę zobowiązań finansowych. Zacznę chyba od przyszłego sezonu, jak wyjdę na finansową prostą.Dr.Football1 pisze:Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !
bartbuks pisze:#10 VfB Stuttgart - SC Freiburg 2 5.50
Sytuacji Stuttgartu chyba nie trzeba przedstawiać. Kolejna drużyna, która wzorem HBSC zmierza do 2.Bundesligi. SCF niby nie jest jakiś hiper mocny na wyjazdach, lecz jeżeli dobrze rozegra ten mecz, to jest w stanie zainkasować 3 pkt.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 1:59
Te baby są popieprzoneDr.Football1 pisze:Zostaw to lajno Bart... Czlowiek najpierw cieszy sie jak dziecko,ze troche przycial,a pozniej dostaje zalamania nerwowego,bo babochlopowi ze Szwecji nagle odechcialo sie grac. Rzucam to wszystko w diably !
Holandia i chyba Serbia plus Francja większy handiDr.Football1 pisze:Co na jutro Panowie ?
Ja o tym doskonale wiembartbuks pisze:Salas11 też grałem single, bądź double, lecz wiesz jak to jest. Ze stówki zrobisz 400, a potem pazernie przerżniesz kasę na dwóch pewniakach. Takie życie. Choć mój sukces to jednorazowe złapanie się na niemożliwym typie...

Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 mar 2011, 2:00
No i ja wczoraj przycialem dobra kase na lidze brazylijskiej i chilijskiej,a dzisiaj przesralem na durnowatym tenisie...Najlepsze jest to, że największą kasę zarobiłem na ligach: argentyńskiej i meksykańskiej! Europa wydaje się bardziej przewidywalna, lecz jakoś człowiek ma pecha. Obecnie nie mam funduszy na większą grę, bo mam trochę zobowiązań finansowych. Zacznę chyba od przyszłego sezonu, jak wyjdę na finansową prostą.
Ty tak nie madrkuj,bo to wlasnie Ty mnie do tego 'lajwa' namowilesJak się starasz? Mój ostatni trefny typ z wczorajszej live gierki to wtopa na meczu Niemcy - Polska U20. Kosztowało mnie to stówę, ale już odrobiłem. Grunt to się nie podpalać bo na zakładach live można się szybko wzbogacić, ale jeszcze szybciej spłukać. Dziś będzie dobry dzień coś czuję, nawet nie będę lepił żadnego kuponu na mecze eliminacji i towarzyskie. Wszystko single na pojedyncze zdarzenia i do przodu
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 mar 2011, 2:15
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio