Aleś sobie system wypracowałDr.Football1 pisze:Anglia DNB,Cypr DNB,Irlandia DNB (ostroznosci nigdy za wiele) = AKO 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 mar 2011, 2:48
Aleś sobie system wypracowałDr.Football1 pisze:Anglia DNB,Cypr DNB,Irlandia DNB (ostroznosci nigdy za wiele) = AKO 3
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2011, 20:30
Ja pierdzielę. Stówka na czysto do wyjęciaemdżej pisze:OK, dzięki. Dałem Blues i Rangers (oba ML), a do tego dorzuciłem weekendowe mecze: Szczakowiankę, Sarmację, Rybnik i Zdzieszowice.
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 mar 2011, 22:16
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 mar 2011, 11:25
Przecież absolutnie pretensji nie mam. Tyle dobrze, że dostałem zwrot, więc nic nie straciłem. Ale tej stówki to jednak żal. Miałem nadzieję, że coś z tych dorzuconych na sobotę spotkań też nie wejdzie to mniej by bolało, a tu jak na złość wszystko trafione.Morrow pisze:Sorry emdzej
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 mar 2011, 11:33
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 28 mar 2011, 12:44
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 mar 2011, 13:12
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 mar 2011, 13:35
Bardzo dobry wybór. Giełda zakładów to chyba teraz najlepsze miejsce na zarobek, choć trzeba mieć kapitał (który też odkładam na toW najbliższym czasie przymierzam się do tradingu tylko odkładam póki co niezbędną kasę na to.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 mar 2011, 15:41
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 mar 2011, 1:04
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 mar 2011, 1:16
Ale tak mocno mocno obstajesz za zwycięstwem Anaheim? Bo mam chęć zagrać singla za stówkę, a nie chciałbym głupio wtopićMorrow pisze:Anaheim - Colorado 1 1,60
Anaheim w formie, dobrze gra u siebie i walczy o PO, Colorado praktycznie na dnie, poza wygraną ze słabymi Columbus wszyscy ich leją. Każdy inny wynik jak wygrana Ducks będzie sensacją.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 mar 2011, 14:42
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 mar 2011, 14:46
Kontrolowałem mecz na bieżąco i po pierwszej tercji już miałem numer do Providenta wpukany w telefonMorrow pisze:Kocham szczęśliwe zakończeniaGratuluję Salas
![]()
Po pierwszej tercji zacząłem pakować walizki ale Kaczory dały radę, to ich 15 wygrana w ostatnich 17 meczach. Wynik jest trochę mylący bo prawie całą 3 tercję Anaheim praktycznie miało pod kontrolą, Colorado strzeliło 4 bramkę na 30 sek przed końcem:)
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 mar 2011, 15:38
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2011, 16:00
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio