Wasze prywatne typy - Strona 1082

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 mar 2011, 2:48

Dr.Football1 pisze:Anglia DNB,Cypr DNB,Irlandia DNB (ostroznosci nigdy za wiele :lol: ) = AKO 3
Aleś sobie system wypracował :lol: Dokoptuj do tego jeszcze Niemcy DNB :P Ja zagram nieco bardziej otwartą piłkę, w sumie może oprę się tylko na meczach w których grają leszcze do bicia vide Kazachstan, Andora i inne ustrojstwa :think:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 mar 2011, 20:30

emdżej pisze:OK, dzięki. Dałem Blues i Rangers (oba ML), a do tego dorzuciłem weekendowe mecze: Szczakowiankę, Sarmację, Rybnik i Zdzieszowice.
Ja pierdzielę. Stówka na czysto do wyjęcia :evil:

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 mar 2011, 22:16

Sorry emdzej:oops: Szkoda, że akurat ten mecz wybrałeś, wydawalo mi się, że to wejdzie... Dla mnie pewniakiem dnia było Toronto i szkoda, że tego meczu nie wziąłeś... Co do samych Rangersów, to był jakiś zajebisty niefart, Ottawa przed samą dogrywką dostała karę i wydawało się, że bramka dla NYR po prostu musi paść ale w Ottawie niesamowicie bronił Anderson. Dziś dla odmiany Rangers wygrali w Bostonie z Bruins, którzy ostatnio lali kilkoma golami mocne New Jersey i Montreal.Mi też tamten mecz NYR połozył jeden kupon ale ja na tamtej kolejce wyjąłem 120zł dzięki Toronto, Phoenix i St.Louis. Szkoda, że Tobie nie weszło.

Dzisiaj Chorwacja zdążyła już rozwalić jeden kupon, na pozostałych:

Kings 1 1,60
Blackhawks - Ducks o5,5 1,82
Chicago Bulls 1,42

Nashville 1 ML 1,72
Calgary 2 ML 1,47
Mavericks 1,36

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 mar 2011, 11:25

Morrow pisze:Sorry emdzej
Przecież absolutnie pretensji nie mam. Tyle dobrze, że dostałem zwrot, więc nic nie straciłem. Ale tej stówki to jednak żal. Miałem nadzieję, że coś z tych dorzuconych na sobotę spotkań też nie wejdzie to mniej by bolało, a tu jak na złość wszystko trafione.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 mar 2011, 11:33

zmieniam trochę taktykę gry, grać tylko i wyłącznie możliwie najpewniejsze spotkania, odpuścić średnio pewne, takie które często się dorzuca na podbicie kursu. Robić to nawet kosztem wyższej stawki w razie słabego kursu i grać ogólnie rzadziej kupony. Granie przeciwko słabiakom też jest dobrą opcją. W najbliższym czasie przymierzam się do tradingu tylko odkładam póki co niezbędną kasę na to.

a teraz poszło Holandia+Belgia za większą kasę

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 28 mar 2011, 12:44

Co to trading ?

Holandię i Belgię to chyba co najmniej za 500 zł grasz ?

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 28 mar 2011, 13:12

normalnie bym grał za 310 zł do wyjęcia by była stówa, ale zniżyłem znacznie stawki bo odkładam kasę na trading i grywam teraz tak do dyszki, dla zabawy w sumie bardziej niż zarobku, a na to poszło 31 zł do wyjęcia dycha :lol: W sumie to bardziej zależy mi, żeby wygrać zakład, mniejsza o wysokość zysku, zwłaszcza teraz jak odkładam kapustę. A co do tradingu to zainspirował mnie użytkownik metalista z innego forum, jego temat:
http://www.weszlo.com/forum/viewtopic.p ... 14&start=0

Krótko mówiąc jak kupisz kurs i on spadnie to masz zyski, interesują Cię spadki kursów, a nie to czy typ wejdzie czy nie. Także mniej tutaj zależy od szczęścia czy też sedziów, zarobek mniejszy ale znacznie pewniejszy, a przy większym wkładzie można i nawet godziwie zarabiać, a przykładem jest powyższy user.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 28 mar 2011, 13:35

W najbliższym czasie przymierzam się do tradingu tylko odkładam póki co niezbędną kasę na to.
Bardzo dobry wybór. Giełda zakładów to chyba teraz najlepsze miejsce na zarobek, choć trzeba mieć kapitał (który też odkładam na to :wink: ) i pojęcie jak to funkcjonuje, żeby wygrywać. Na początek nie jest to łatwe, ale z czasem idzie szybko złapać o co chodzi i jeśli ktos nie ma takiego ciągu, że gra dużo, bo czuje, żę musi to może spokojnie dobrze zarobić.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 mar 2011, 15:41

Wstępne typy:

Czechy - Liechtenstein (0:1) 1
Szwecja - Mołdawia (0:1) 1
Rumunia - Luksemburg (0:1) 1
Holandia - Węgry 1
Litwa - Hiszpania 2
Belgia - Azerbejdżan (0:1) 1

AKO: 4.94

Trochę boję się Hiszpanów, ale nie gram na nich ostro, jednobramkowe zwycięstwo powinni zmordować.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 mar 2011, 1:04

Anaheim - Colorado 1 1,60

Anaheim w formie, dobrze gra u siebie i walczy o PO, Colorado praktycznie na dnie, poza wygraną ze słabymi Columbus wszyscy ich leją. Każdy inny wynik jak wygrana Ducks będzie sensacją.

Poza tym:
San Antonio 1,65
Holandia (-1) 1,40

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 mar 2011, 1:16

Morrow pisze:Anaheim - Colorado 1 1,60

Anaheim w formie, dobrze gra u siebie i walczy o PO, Colorado praktycznie na dnie, poza wygraną ze słabymi Columbus wszyscy ich leją. Każdy inny wynik jak wygrana Ducks będzie sensacją.
Ale tak mocno mocno obstajesz za zwycięstwem Anaheim? Bo mam chęć zagrać singla za stówkę, a nie chciałbym głupio wtopić :wink:

Edit: Dobra Morrow, puściłem singiel za 100 PLN. Jak nie wejdzie, nasyłam rumuńską mafię :P

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 mar 2011, 14:42

Kocham szczęśliwe zakończenia :lol: Gratuluję Salas :beer:
Po pierwszej tercji zacząłem pakować walizki ale Kaczory dały radę, to ich 15 wygrana w ostatnich 17 meczach. Wynik jest trochę mylący bo prawie całą 3 tercję Anaheim praktycznie miało pod kontrolą, Colorado strzeliło 4 bramkę na 30 sek przed końcem:)

San Antonio grało nie tylko bez Duncana ale i bez Parkera...co i tak nie przeszkadzało im wygrywać po 3 kwartach. 4 porażki z rzędu, jakie by nie były osłabienia to już wstyd...Dobrze, ze mialem to tylko za drobne.

Hehe, wczoraj miałem dla smiechu zagrać na Wizards (bilans na wyjeździe 1-35!) z Jazz w Utah po kursie 7 ale zabrakło mi jaj. Pewnie jakbym to zagrał to Utah by to wygrało.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 mar 2011, 14:46

Morrow pisze:Kocham szczęśliwe zakończenia :lol: Gratuluję Salas :beer:
Po pierwszej tercji zacząłem pakować walizki ale Kaczory dały radę, to ich 15 wygrana w ostatnich 17 meczach. Wynik jest trochę mylący bo prawie całą 3 tercję Anaheim praktycznie miało pod kontrolą, Colorado strzeliło 4 bramkę na 30 sek przed końcem:)
Kontrolowałem mecz na bieżąco i po pierwszej tercji już miałem numer do Providenta wpukany w telefon :P Stwierdziłem że nie ma co sobie nerwów szargać i dopiero nad ranem sprawdziłem końcowy wynik. 55 PLN do przodu, dzięki Morrow :beer:

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2264
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 mar 2011, 15:38

Doktorek jesteś ?

Daj znać jak sytuacja u Belgów, kto nie może zagrać, kto może i jak nastawienie bo planuję zagrać Belgię 1/1 po 1.66 i chciałbym wiedzieć czy wyjdą od początku na pełnej.Ostatnio mi się ich gra podobała i była dobra więc czemu dziś Azerów nie mieliby rozjechać ?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 29 mar 2011, 16:00

EnJoy's

Nie zagraja Lukaku,Ogunjimi (kontuzje) i Kompany (zawieszenie). Romelu ostro sie wkurzyl na Leekensa,bo podobno jest w stanie zagrac,a potwierdzil to dzisiaj w jednym z wywiadow jego ojciec - Roger. Jak na razie trener Diables Rouges nie podal skladu na dzisiejszy mecz,ale zapowiada walke o 3 punkty (bo niby co innego mialby powiedziec :lol: ).

Ja tez postawilem handi na Belgow. Oby tylko nie odpierdzielili maniany,a sa do tego zdolni...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”