Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 mar 2011, 17:26
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2011, 18:08
Makabra.Czy normalną praktyką postępowania w codziennych relacjach może być kopanie ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 mar 2011, 18:17
Widziałeś post kibica Chelsea? Nie wie o co chodzi a pisze głupoty.Czemu niedobrego? Jak dla mnie sytuacja została trafnie zinterpretowana jako wygłupy. Przecież nikt tego nie potraktował jak bójkę czy choćby niesnastki (mam nadzieję)
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 mar 2011, 18:19
Kajo ma swoje dni i ostatnio nie potrafi wytrzymać bez prowokacji. Traktuj to raczej jako normęmete pisze:Widziałeś post kibica Chelsea? Nie wie o co chodzi a pisze głupoty.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 28 mar 2011, 18:48
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 mar 2011, 20:41
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2011, 20:56
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 mar 2011, 21:02
I który w tym sezonie w ogóle nie gra. Bez sensu ruch.Wilmore pisze:Swoją drogą dziwią mnie te informacje o odejściu Amelii po sezonie - jak gra, to się prezentuje super, a tu informacje o Marchettim, który wcale nie wyglądał w lidze lepiej.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 28 mar 2011, 22:32
dexter12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 28 mar 2011, 22:36
Amelia nie chce zostać w Milanie, ponieważ nie gra. A słyszałem, że Milan chce go wykupić.Wilmore pisze:Swoją drogą dziwią mnie te informacje o odejściu Amelii po sezonie - jak gra, to się prezentuje super, a tu informacje o Marchettim, który wcale nie wyglądał w lidze lepiej.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 mar 2011, 22:44
Jak gra, a tych meczy było w tym sezonie pięć na krzyż. Może po prostu ma większe ambicje niż drugi bramkarz nawet w takim klubie jak Milan. Pamiętajcie że on swojego czasu uchodził za naprawdę duży talent, tyle że popełnił błąd zbyt długo siedząc w Livorno. W pewnym momencie przestał się rozwijać, bo brakowało mu w klubie konkurencji, która motywuje piłkarza do podnoszenia umiejętności.Wilmore pisze:Swoją drogą dziwią mnie te informacje o odejściu Amelii po sezonie - jak gra, to się prezentuje super
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 mar 2011, 23:08
Skąd masz takie informacje? Bo miesiąc temu góra była wypowiedź Amelii, w której mówił, że marzy o zostaniu w Milanie i ma nadzieję zostać wykupionym w lecie. I to już padło po pierwszych plotkach o Marchettim i po zimowym mercato. W kilku źródłach czytałem więc dokładnie odwrotne od Twoich informacje.Amelia nie chce zostać w Milanie, ponieważ nie gra.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 31 mar 2011, 19:12
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 31 mar 2011, 19:34
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 31 mar 2011, 19:58
Szczególnie w meczach o wysoką stawkę.Statystycznie i indywidualnie Ibra to king of the world,mnie niepokoi jedno - aż takie uzależnienie drużyny od formy tylko 1 zawodnikaSucha statystyka poraża...
Uzasadniają to ostatnie mecze, kiedy Zlatan był/jest pod formą.Drużyna która jest w przebudowie potrzebuje właśnie takiego gracza
MarcinW
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio