Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 827

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2011, 19:17

Zaza is back pisze:To co zobaczyliśmy od momentu gdy sędzia podniósł tabliczkę z numerem "8" doliczonego czasu gry
Doliczył osiem minut, ale graliśmy łącznie do 102... wiem, że w tym czasie był karny i bramka, ale bez przesady. Co by jednak nie pisać... sami sobie jesteśmy winni. Koniec kropka.

Wenger :roll:

gienio
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 17 kwie 2011, 19:20

Ja juz dawno pisalem,ze Wengera jednak powinni zwolnic.Zeby to tylko ten ale wy zremisowaliscie 3 mecz po rzad na Emirates,wiec nie wiem do kogo on chce miec pretensje?
Kogo jak kogo ale Blackburn powinniscie pokonac,to samo Sunderland(swoja droga swietna passe maja teraz-7 przegranych i remis u was :wink: ).
A wiec dodac te 4 pkt i bylibyscie 2 za MU.
Od jakiegos czasu gracie bez zadnej wiary,nie ma zadnego lidera na boisku,jak dzieci zagubione we mgle.

No ale podobno Wenger stwierdzil,ze 2 miejsce nie bedzie zle :o

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2011, 19:27

gienio pisze:No ale podobno Wenger stwierdzil,ze 2 miejsce nie bedzie zle
przed sezonem eksperci i wielu kibiców mówiło, że Arsenal wypadnie z 4, więc w tym kontekście 2 miejsce złe nie jest :lol:

co ludzie z tym tekstem, ze Wenger reki nie podał ? Kenny podał ? Podszedł do niego Wenger i usłyszał 'piss off', po czym Kenny się odwrócił na pięcie, to go miał gonić ?

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 17 kwie 2011, 19:35

Świetny mecz i niesamowite emocje w końcówce. Doliczonego czasu było tyle co powinno, ale moim zdaniem karnego dla L'poolu być nie powinno...

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 19:37

fieldy, chyba mówisz o końcówce zdarzenia.

Zaza is back
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza is back » 17 kwie 2011, 19:45

Yo Maestro czytaj prv, emocje wzieły górę :)

A tak na spokojnie, 9 na 10 sędziów nie zagwizdało by karnego na Lucasie a 7 na 10 nie zagwizdało by żadnego karnego w tym doliczonym czasie gry !

Tak na spokojnie, karny dla The Red's z kapelusza, ciepła ręka... Szkoda że taka sytuacja ma takie znaczenie dla Kanonierów i układu całej tabeli. Fakt Arsenal grał w tym meczu jak by on miał nawet trwać 300 minut do momentu aż im wpadnie, ja bym usprawiedliwił Wengera za zachowanie, emocje, ból, świadomość że z nieba do piekła ... a tam nie ma czerwonych diabłów, są już wyżej :x

Opinie znawców przed sezonem że to koniec ery Wengera i Kanonierów w wielkiej 4 trwa od dwóch czy trzech sezonów, panowie, to jest jeden z najbardziej wyrazistych zespołów świata, nawet paka City nie gwarantuję im tego co Arsenal wywołuje u rywali gdy przychodzi im z nimi grać. Nikt mi nie powie że tak nie jest, bo gadanie że Arsenal traci kontakt z czołówką to sranie w banie. Maja pakę, i tyle, nie wiem czy problem nie leży gdzie indziej, mianowicie na ławce... Wenger to mistrz, tylko zmiana może dać kożyści tak jemu jak klubowi, może potrzebny jest dowódca a nie tata i wychowawca...

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 kwie 2011, 20:01

Gdybym byl fanem Arsenalu to juz dawno domagalbym sie odejscia Wengera.

Ktory to juz sezon bez trofeum? 6?

@Zaza z tej ich paki niestety niewiele wynika... Mam nadzieje, ze brak sukcesow tym razem skieruje Cesc`a w nasza strone.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 20:04

Obejrzałem przed chwilą tą sytuację między Dalglishem a Wengerem i tam faktycznie nie chodziło o jakieś nie podanie ręki Wengera, ale raczej o jego gest w kierunku Kenny'ego.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 kwie 2011, 20:08

możesz zarzucić linkiem, bo już odszedłem od telwizora jak to sie działo :lol:

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 kwie 2011, 20:10

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 17 kwie 2011, 20:24

Ależ frajerstwo. Która to już nasza głupia strata punktów w tym sezonie. Która w ciągu 5 sezonów? :?
Chyba napiszę książkę o frajerstwie jakie nasi prezentują. Na szybko
Newcastle 4-4
Tottenham 2-3
Sunderland 1-1
Liverpool 1-1
Kiedyś Diaby strzelajacy bezsensowna smaobojcza bramke na Old Trafford
Finał CC
Clichy na Birmingham w 2008
I jeszcze wiele by sie znalazło. Przykro to ogladac ale juz mi nerwy przeszly.

Błagam o jakieś zmiany. Najchętniej managera i połowę kadry. Z checia bym pozegnal z 10 nieudaczników
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 20:27 przez michal2, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaza is back
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza is back » 17 kwie 2011, 20:25

mistyk pisze:@Zaza z tej ich paki niestety niewiele wynika... Mam nadzieje, ze brak sukcesow tym razem skieruje Cesc`a w nasza strone.

Wynika fakt że od lat są czołowym klubem najlepszej ligi świata, to nie tylko wina Kanonierów, ale także klasy rywali takich jak MU czy Chelsea, trzeba powiedzieć jasno to nie liga Szkocka, a Kanonierzy to nie Celtic. Budżety czołowych rywali, kwoty na transfery, ogółem różnice finansowe itd, a na koniec i tak Kanonierzy w czołówce pokazują że to nie przypadek. Strategia klubu od lat taka sama, ale rywale i poziom Premiership także nie stoją w miejscu. Fakt faktem że to moje fanów, piłkarzy czy Wengera irytować, bo wcale nie są gorsi w poszczególnych przegranych sezonach od rywali to zawsze czegoś brakuje (ostatnio) Ja i tak jestem zdania że Kanonierzy z Henrym i Vierią były drużyną bardziej z instynktem mordercy. Teraz brakuję im własnie tego co dawał Henry biorąc sprawy w swoje ręce. Co do Cesca, w mojej opinii On może więcej stracić na transferze niż wbrew pozorom Kanonierzy, bo Wenger mając 50 milionów da rade wyrwać dwóch nowych Fabregasów, a jeden Fabregas moze nie dać rady np. trójce innych Katalończyków Xavi, Iniesta, Busques. A ambicje chyba ma by grać a nie być uzupełnieniem. Nawet w Dumie Katalonii.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 kwie 2011, 20:32

michal2 pisze:Błagam o jakieś zmiany. Najchętniej managera i połowę kadry. Z checia bym pozegnal z 10 nieudaczników
Tych dwóch z avatara pewnie w szczególności :lol:

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 17 kwie 2011, 20:41

Ile ja bym dał by wymienić następujących graczy na lepsze odpowiedniki
Denilson
Diaby
Clichy
Squillaci
Bendtner/Chamakh
Arshavin
Rosicky

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 kwie 2011, 20:43

Bycie czolowym klubem to chyba troche malo, jak na aspiracje takiego klubu jak Arsenal. W zadnym innym klubie (może poza Man U) trener nie utrzymalby sie 6 lat bez zadnego sukcesu. Tak jak w Realu zmieniaja trenera zbyt latwo, tak w Londynie Wenger pozostaje szkoleniowcem zbyt dlugo (moim zdaniem). Mysle, ze Cesc jednak wolalby zdobywac trofea.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”