To była setka Twoim zdaniem?Żadnej 100% hm..rozumiem że strzał wyjście Xaviego po podaniu Messiego był przypadkiem w pierwszej połowie...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 12:13
To była setka Twoim zdaniem?Żadnej 100% hm..rozumiem że strzał wyjście Xaviego po podaniu Messiego był przypadkiem w pierwszej połowie...
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 12:14
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 28 kwie 2011, 12:17
Gramy w grę dla mężczyzn, a za każdym razem, gdy grasz przeciwko Barcelonie, to przy każdym dotknięciu kładą się na murawę i płaczą jak dzieci. Grałem przeciwko nim trzy razy i za każdym razem w kończyliśmy w dziesiątkę. Wszyscy mówią o fair play Barcelony, ale sądzę, że oni są daleko od fair play. Przy każdym kontakcie bark w bark lub przy stykowej piłce, oni się kładą na ziemię i płaczą, do tego zakrywają dłońmi twarz. Ich trener, ich kibice i piłkarze z ławki zawsze płaczą. Barça to fantastyczny klub, który gra fantastyczny futbol, ale muszą z tym skończyć - powiedział po meczu Emmanuel Adebayor.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 12:21
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martin83 » 28 kwie 2011, 12:25
martin83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 12:28
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 28 kwie 2011, 12:35
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 28 kwie 2011, 12:47
Loczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 28 kwie 2011, 12:50
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 28 kwie 2011, 12:51
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczki » 28 kwie 2011, 12:53
Loczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 kwie 2011, 12:58
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 12:59
Nie wiem jak Ferguson nazwał taktykę Interu na CN sprzed roku wiem za to, że tam Inter tydzień wcześniej u siebie zagrał kapitalne spotkanie, nie dość, że neutralizując Barcelonę to jeszcze grając naprawdę fajnie i groźnie z przodu od początku do końca. Potencjał z przodu Realu nie jest gorszy od zeszłorocznego Interu a ile mogli wczoraj strzelić bramek? Zresztą mówimy o graniu z Barcą u siebie i na wyjeździe a to zupełnie różne zjawiska. Gdyby Real wczoraj wygrał to podejrzewam, że nikt by się nie dziwił poza kibicami Barcelony murarce na CN. Możemy sobie gdybać co by było gdyby, ja oceniam to co widziałem a wczoraj widziałem Real murujący się na swoim stadionie niczym Polska Janasa z Niemcami na MŚ.tylerdurden pisze:btw SAF nazwal taktyke Interu sprzed roku na CN swietna, idealna do gry z FCB, czy SAF tez nalezy do tych "zabijajacyh futbol", zdecydowanie nie
Ta, za to dał się już wysłać na nosze jakby stracił nogę ale za linią końcową cudownie ozdrowiał i wstał równie szybko co się złożył.stary rupieć pisze:tak przejrzałem wątek i szkoda, że Daniel "symulant" Alves nie dał się wysłać do szpitala, może wtedy ktoś uznałby że jakiś tam faul jednak był
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 28 kwie 2011, 13:01
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 28 kwie 2011, 13:09
Być może Adebayor i Marcelo zasłużyli na czerwone kartki, ale dla każdego rozumnego kibica jest oczywiste, że była to frustracja spowodowana wyrzuceniem Pepe.
EuGeniusz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio