El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 173

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 maja 2011, 1:50

Doktor, Bart... No po co? Bo zacznę na Was krzyczeć :bicz:

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 03 maja 2011, 1:52

Dr.Football1 pisze:pasza

Idz ty sie dzieciaku poucz,odrob lekcje,zrob cos konkretnego,pomoz mamie w zakupach... J
dobrze!! przepraszam,, obiecuje, że się nie powtórzy :haha:

A poważnie, to dzieciaku możesz mówić do swych dzieci, o ile będzie Ci dane mieć. Jak ja oglądałem mecz z trybun Camp Nou, to Ty pewnie jeszcze planowany nie byłeś, o ile w ogóle byłeś, więc przestań mi tu proszę.

Dalej mój bełkot był nieznaczący...
Dałem się sprowokować, nie mogę skasować śladów mej bezmyślności, nieuczciwe by to było

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 maja 2011, 2:24

A poważnie, to dzieciaku możesz mówić do swych dzieci, o ile będzie Ci dane mieć. Jak ja oglądałem mecz z trybun Camp Nou, to Ty pewnie jeszcze planowany nie byłeś, o ile w ogóle byłeś, więc przestań mi tu proszę.
Ozesz w morde :rotfl: Fajny jest :mrgreen:

A wiec droga paszo,

Jestes wielkim cule (a moze nawet najwiekszym),wszyscy twoi koledzy zazdroszcza Ci,ze kibicujesz Barcelonie (w dzisiejszych czasach to taka rzadkosc...),zapewne nie opusciles zadnego meczu na Camp Nou i masz tam swoje prywatne siedzenie z wygrawerowanym imieniem (w strefie VIP oczywiscie)...ale teraz hops do lozia,bo mama jutro Cie nie dobudzi i spoznisz sie na srodowisko,a wierz mi,ze edukacja to bardzo wazna rzecz !

Dalem sie wciagnac w to gownazerskie bajoro :maruda: Mitomani,frustraci,wredne bachory,placzki i inni dewianci --- pozwolcie,ze przedstawie (fanfary) <<< KIBICE REALU I BARCELONY ! (oklaski)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 maja 2011, 9:20

RealFan pisze:Zabawne są wasze określenia typu klub milionlecia, śnieżnobiali, czy teraz międzyplanetarni. Wymyślcie coś jeszcze.
Jak kolega wyżej napisał: niepokalana (chyba Wasz wymysł, choć nie wiem czy może nie kibiców angielskich drużyn, albo Interu, to powstało tak dawno że już nie wiem), w sumie nie uważam tego za zabawne, ale mogę z tym żyć, Ty też dasz radę! :wink:
Dr.Football1 pisze:Mitomani,frustraci,wredne bachory,placzki i inni dewianci --- pozwolcie,ze przedstawie (fanfary) <<< KIBICE REALU I BARCELONY !
Ale po co tak brzydko i uogólniając? To nie jest wcale tak, że musisz coś napisać jeśli uważasz, że ktoś się wygłupił, albo bredzi. Możesz to zostawić w spokoju, niech ta osoba nie wie, że wg Ciebie jest głupia i takim sposobem, jeżeli oczywiście znajdziesz w sobie siłę na nieodpisywania, możesz być pewien że nie dasz się po raz drugi wciągnąć w
Dr.Football1 pisze: to gownazerskie bajoro

Awatar użytkownika
josey_wales
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 03 maja 2011, 10:38

Jak ja oglądałem mecz z trybun Camp Nou, to Ty pewnie jeszcze planowany nie byłeś, o ile w ogóle byłeś, więc przestań mi tu proszę.
rozmawiać z fanatykiem o faulu na jego zawodniku.... BEZCENNE!!!!

czytając teksty "paszy" mam czasem wrażenie, że w sferze umysłowej to naprawdę bliżej mu do paszy, ale to tylko pewnie moje odczucie...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 maja 2011, 10:46

Prośba do moderatorów - zamknijcie ten temat, bo już nie da się tych wypocin czytać.

ja ogólnie czytając ostatnio wiele wątków, mam wielką ochotę je pozamykać, pewnie będą musieli mi prawa zabrać, bo kiedyś nie wytrzymam // fieldy

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 maja 2011, 10:56

temat o tym meczu toczy się już ponad 30 stron :roftl3:

I chyba wszystkie posty są o tym samym, faul na Pepe, symulki, jechanie się nawzajem fanów FCB i Realu

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 maja 2011, 11:04

Czy Real dzisiaj wygra, czy przegra i tak bedzie moralnym zwyciezca tego dwumeczu. Odkryli oni spisek i pokazali prawdziwie oblicze zbojeckiej organizacji, jaka okazal sie Unicef.

Powrot Abidala to swietna wiadomosc. Na final LM pewnie bedzie gotowy, a dzisiaj usiadzie na lawce, gdyz wszyscy nasi rezerwowi obroncy sa kontuzjowani. Swietnie miec go znowu w zespole.

Odnosnie meczu mam jedynie nadzieje, ze zobaczymy lepsze widowisko niz na Bernabeu.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 maja 2011, 11:16

Ja z kolei mam nadzieję na trochę boiskowej burdy żeby widowisko było ciekawsze, trochę szarpania i emocji nigdy nie zaszkodzi. Bądźmy szczerzy nikt nie będzie odstawiał nogi a do spięć dojdzie :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 maja 2011, 11:29

Dr.Football1, bartbuks, MVB - Dobrze, że Wasze posty są mega merytoryczne, ciekawe i na temat. Idźcie sobie do domku albo na czat haxa porozmawiać o niezwykle interesujących libacjach weselnych.

Pismaki spodziewają się Ade w ataku. Zważywszy na formę zawodników raczej wolałbym Benzemę. Ade ma tu tylko atut gry w powietrzu, jeśli chcemy atakować to trochę za mało. Zwłaszcza, że jest już Puyol i to on pewnie będzie z nim walczył o górne piłki, szczególnie przy stałych fragmentach. A z Puyolem w powietrzu wygrać trudno.

pasza
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 03 maja 2011, 11:34

Dr.Football1 pisze:ale teraz hops do lozia,bo mama jutro Cie nie dobudzi i spoznisz sie na srodowisko,a wierz mi,ze edukacja to bardzo wazna rzecz !
hehe, miałeś rację! Prawie się na gegrę spóźniłem. Teraz na informie siedzę...

Mam nadzieję, że choć te ostatnie GD w tym sezonie będą ładne. Madryt nie ma nic do stracenia, zaatakują. Może obejdzie się bez kontrowersji, bez symulek, bez chamstwa i bez tyrady na pomeczowej konferencji Mou, czego sobie i Wam życzę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 maja 2011, 13:05

1 - Barcelona have scored just one goal in total in their last five Champions League semi-final appearances at Camp Nou. Muted.
Ciekawe. Oczywiscie Real to zupelnie inna bajka i oczekuję, że będzie kilka bramek (może nawet 5?) dla zabawy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2011, 13:34

Wynik raczej nie będzie miał większego znaczenia w zachowaniach zawodników Barcy i Realu. 4 minuty pierwszego meczu nieźle się zapowiadały, później było już to samo obieganie arbitra, symulowanie, deptanie, prowokowanie itd. Dzisiaj będzie to samo, no chyba, że sędzia sobie na to nie pozwoli. W co wątpię. Real jest pod ścianą, ale nie chce mi się wierzyć, że ruszy do ataku. Może będzie chciał bardziej niż w pierwszym spotkaniu dążyć do zdobycia bramki, ale nie przesadzałbym z tymi chęciami. Barcelona w dwóch ostatnich latach w tak dobrej sytuacji nie była przed rewanżem, teraz sędzia Stark po prostu lepiej się postarał i u mnie jest spokojniej przed tym spotkaniem. :wink:

Shlubb
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 03 maja 2011, 13:36

Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 13:45 przez Shlubb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 03 maja 2011, 13:37

Stark się postarał, Mourinho i jego podopieczni w ogóle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”