Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 03 maja 2011, 1:50
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 03 maja 2011, 1:52
dobrze!! przepraszam,, obiecuje, że się nie powtórzyDr.Football1 pisze:pasza
Idz ty sie dzieciaku poucz,odrob lekcje,zrob cos konkretnego,pomoz mamie w zakupach... J
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 maja 2011, 2:24
Ozesz w mordeA poważnie, to dzieciaku możesz mówić do swych dzieci, o ile będzie Ci dane mieć. Jak ja oglądałem mecz z trybun Camp Nou, to Ty pewnie jeszcze planowany nie byłeś, o ile w ogóle byłeś, więc przestań mi tu proszę.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 maja 2011, 9:20
Jak kolega wyżej napisał: niepokalana (chyba Wasz wymysł, choć nie wiem czy może nie kibiców angielskich drużyn, albo Interu, to powstało tak dawno że już nie wiem), w sumie nie uważam tego za zabawne, ale mogę z tym żyć, Ty też dasz radę!RealFan pisze:Zabawne są wasze określenia typu klub milionlecia, śnieżnobiali, czy teraz międzyplanetarni. Wymyślcie coś jeszcze.
Ale po co tak brzydko i uogólniając? To nie jest wcale tak, że musisz coś napisać jeśli uważasz, że ktoś się wygłupił, albo bredzi. Możesz to zostawić w spokoju, niech ta osoba nie wie, że wg Ciebie jest głupia i takim sposobem, jeżeli oczywiście znajdziesz w sobie siłę na nieodpisywania, możesz być pewien że nie dasz się po raz drugi wciągnąć wDr.Football1 pisze:Mitomani,frustraci,wredne bachory,placzki i inni dewianci --- pozwolcie,ze przedstawie (fanfary) <<< KIBICE REALU I BARCELONY !
Dr.Football1 pisze: to gownazerskie bajoro
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 03 maja 2011, 10:38
rozmawiać z fanatykiem o faulu na jego zawodniku.... BEZCENNE!!!!Jak ja oglądałem mecz z trybun Camp Nou, to Ty pewnie jeszcze planowany nie byłeś, o ile w ogóle byłeś, więc przestań mi tu proszę.
josey_wales

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 maja 2011, 10:46
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 maja 2011, 10:56
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 03 maja 2011, 11:04
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 maja 2011, 11:16
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 maja 2011, 11:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pasza » 03 maja 2011, 11:34
hehe, miałeś rację! Prawie się na gegrę spóźniłem. Teraz na informie siedzę...Dr.Football1 pisze:ale teraz hops do lozia,bo mama jutro Cie nie dobudzi i spoznisz sie na srodowisko,a wierz mi,ze edukacja to bardzo wazna rzecz !
pasza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 maja 2011, 13:05
Ciekawe. Oczywiscie Real to zupelnie inna bajka i oczekuję, że będzie kilka bramek (może nawet 5?) dla zabawy.1 - Barcelona have scored just one goal in total in their last five Champions League semi-final appearances at Camp Nou. Muted.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2011, 13:34
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 03 maja 2011, 13:36
Shlubb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 03 maja 2011, 13:37
Internacjonalistyczny
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio