Póki co w szlagierze, dwaj beniaminkowie mierzą się na Ellan Road.
Millwall prowadzi z Leeds po samobójczej bramce Naylora z 15 minuty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 sie 2010, 13:54
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 23 sie 2010, 12:02
Cóż nie będę się z Tobą kłócić-szkoda mi na to czasu.Niemam wpływu na frekwencję na trybunach podczas meczu Coventry-Derby.Portman pisze:Zanim zaczniesz mi wmawiac, jak to nie mam pojecia i bym sobie poczytal o tych wszystkich swietych wojnach na stronach internetowych to moze podasz linki dla forumowiczow, bo chyba nikomu nie bedzie sie chcialo szukac tego jak Anglia zyje meczem Coventry - Derby. Vader wlasnie widze ten elektryzujacy wszystkich spektakl Coventry - Derby.
Trybuny pekaja w szwach
Walka do upadlego na murawie
Kibicow Derby tyle, ze pewnie wystarczyly im dwie taksowki na dojazd
VADER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 29 kwie 2011, 9:40
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 maja 2011, 0:46
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 maja 2011, 2:44
Leeds szans praktycznie nie ma, w zasadzie tylko matematyczne. Grają na wyjeździe z QPR i tylko przy baaardzo wysokiej wygranej i przegranej Nottingham wskakują na ich miejsce ale IMO nie ma na to żadnych szans. Z racji stosunków z MU nie będę za nimi płakał choć w PL mecze z Leeds przyjemnie byłoby zobaczyć.Pawel875 pisze: Zostają jeszcze baraże, w których chyba jeszcze ma szanse zagrać Leeds, które bardzo chciałbym ujrzeć w Premier League
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 03 maja 2011, 2:50
A ja nie. Niech spadają jak najniżej. Przy okazji naszej trzeciej rundy FA Cup z nimi miałem (nie)przyjemność dyskutowania z różnymi kibicami Leeds. Tak nieprzyjemnie jak tam jest to nawet na Red Cafe nie ma. Po prostu arogancja, buractwo i ogólne.. już nic nie powiem, bo dostanę WP, ale ogólnie - niech spadają jak najniżej, ot co!Zostają jeszcze baraże, w których chyba jeszcze ma szanse zagrać Leeds, które bardzo chciałbym ujrzeć w Premier League
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 maja 2011, 2:54
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 maja 2011, 7:59
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 maja 2011, 11:16
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: josey_wales » 03 maja 2011, 12:08
josey_wales
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 03 maja 2011, 12:45
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 maja 2011, 0:22
Wygląda na to, że raczej na pewno stracą punkty. FA może im dać tyle, że nie załapią się do awansu. Wielka szkoda by była, bo byli zdecydowanie najlepszą drużyną w lidze w tym sezonie i zasługują na awans.Innym ważnym ogniwem jest Alejandro Faurlin. Argentyńczyk, który najczęściej wystawiany jest na pozycji defensywnego pomocnika, trafił na Loftus Road w 2009 roku z argentyńskiego Instituto i kosztował 3,5 miliona funtów.
To właśnie ten zawodnik jest również powodem największych kłopotów klubu. Przy jego transferze oraz przy podpisywaniu nowego kontraktu dziennikarze "The Sun" dopatrzyli się niezgodności. Sprawą ma się zająć specjalna komisja, a wyrok w tej sprawie ma zapaść 3 maja. Według najczarniejszych doniesień, "R's" mogą nawet zostać ukarani ujemnymi punktami. Zdaniem brukowca miałoby to być aż 15 "oczek"!
- Musimy poczekać na decyzję. Jestem jednak zadowolony z tego, co przekazał mi nasz adwokat. Zostałem sprowadzony tutaj po to, żeby uzyskać awans. To zostało spełnione i tego będę się trzymał - powiedział Warnock.
Nie jest tajemnicą, że skład Queens Park Rangers przed nowym sezonem będzie wymagał wzmocnień. Jednym z współwłaścicieli jest Bernie Ecclestone, znany głównie z Formuły 1. Ma on swoje zdanie na temat "zakupów"...
- Jest wiele przykładów w piłkarskim świecie, które są dowodem na to, że wcale nie trzeba wydawać szalonych pieniędzy na transfery, aby pokonać czołowe drużyny - stwierdził Ecclestone.
Obecnie Ecclestone posiada 62 procent udziałów, jednak w poprzednim tygodniu pojawiła się informacja o chęci ich sprzedania.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 maja 2011, 16:54
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 30 maja 2011, 17:19
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 30 maja 2011, 17:40
Shlubb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio