Kto śpi tego okradająmrc pisze:Heh nie było mnie tydzień na forum a tu takie zmianyZ porucznika marynarki stałem się rezerwowym
I omineły mnie wybory
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 kwie 2005, 12:38
Kto śpi tego okradająmrc pisze:Heh nie było mnie tydzień na forum a tu takie zmianyZ porucznika marynarki stałem się rezerwowym
I omineły mnie wybory
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 10 kwie 2005, 12:45
Co prawda to faktPisakk pisze:Kto śpi tego okradająmrc pisze:Heh nie było mnie tydzień na forum a tu takie zmianyZ porucznika marynarki stałem się rezerwowym
I omineły mnie wybory
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 kwie 2005, 21:34
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 11 kwie 2005, 21:57
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 kwie 2005, 10:14
chyba nikt chyba redakcja mysli narazieBUNCH pisze:A kto wogóle zostął nowym modem, tak z ciekawości pytam?
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 kwie 2005, 12:35
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 kwie 2005, 15:07
o ile sie nie myle to kiedys miał być stworzony jakiś podział na newsy ważniejsze i te mniej ważne ale niewiem co i jaki jeszcze jedno. przyklejacie newsy "zapowiedz spotkan ligi mistrzow", jakies swieta, wazne wydarzenia jak smierc papieza. moze przyklejalibyscie takie jak Gran Derby, derby mediolanu, spotkania na szczycie. spotkania jakimi zyje cala europa. nie kazdy wypowiada sie na forum, a temat zalozony dzien przed meczem, dzien po meczu jest juz niewidoczny
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 12 kwie 2005, 15:17
jest taka funkcja-wystarczy wejsc w profil danego uzytkownika i kliknac na wyswietl wszytskie posty tego uzytkownika czy cos podobnegozawdi pisze:usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze
Pawel
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 14 kwie 2005, 21:08
Nie sprawdzałem ale mniemam, że są takie dodatki do phpBB. Sprawę jednak przemyślimy. Póki co można zawsze omijać teksty wybranych osó z daleka.zawdi pisze:usilnie prosze o dodanie dodatkowej funkcji na forum. mianowicie o opcje nie widzenia postow wybranych uzytkownikow. nie wiem czy na tym forum sie da, bo sie na tym nie znam, ale na niektorych taka opcja istnieje. zmiana napewno nikomu przeszkadzac nie bedzie, bo nie ma co tu przeszkadzac, a napewno ,dla niektorych, forum bedzie wygodniejsze. bardzo prosze
Faktycznie słuszna uwaga. Zasadniczo obecne "przyklejane" newsy są robione prowizorycznie ale w planach jest poprawienie tego i przygotowanie normalnego sposobu na realizację tego.zawdi pisze:i jeszcze jedno. przyklejacie newsy "zapowiedz spotkan ligi mistrzow", jakies swieta, wazne wydarzenia jak smierc papieza. moze przyklejalibyscie takie jak Gran Derby, derby mediolanu, spotkania na szczycie. spotkania jakimi zyje cala europa. nie kazdy wypowiada sie na forum, a temat zalozony dzien przed meczem, dzien po meczu jest juz niewidoczny
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 kwie 2005, 17:43
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 19 kwie 2005, 18:11
dzidzius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 kwie 2005, 18:51
cos podobnego. może zaistnieć sytuacja że ktoś jest w trakcie przeglądania forum i np. ma wirusa i mu sie pc restartuje albo musi kończyć bo musi cośtam zrobić (wychodz z forum nie przeglądawsz reszty postów) to wtedy w tej opcji co już jest nie bedzie potem widział nieprzecyztnaych postów tylko te od ostatniej wizyty. a w tamtej owszemdzidzius pisze:Czy tu chodzi o coś takiego jak "Zobacz posty od ostatniej wizity":
http://www.pilka.pl/forum/search.php?search_id=newposts
czy o coś innego?
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 maja 2005, 18:48
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 cze 2005, 15:33
Berele Lewartow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio