Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 maja 2011, 11:11
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 maja 2011, 11:43
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 maja 2011, 11:58
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 04 maja 2011, 12:13
pepe00
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 maja 2011, 12:17
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 04 maja 2011, 12:21
Mirek15 pisze:Dobra, gol Igły prawidłowy. Jestem pewny, że przy upadku CR nie dotknął Mascherano.
pepe00
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 maja 2011, 12:30
Nie zapominaj, że dodatkowo urwał mu nogępepe00 pisze:Mirek15 pisze:Dobra, gol Igły prawidłowy. Jestem pewny, że przy upadku CR nie dotknął Mascherano.
wpadł mu na noge i wytrącił z równowagi. widać to na powtórkach. więc nie wiem skąd twoja "pewność"
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 maja 2011, 12:30
Co za prostactwo i chamstwo. I nie mówię tutaj o wyczynach Marcelo wbrew pozorom.Każdy zna moją opinię o Ramosie czy Pepe. O Marcelo specjalnie wielkich zachwytów nigdy nie pisałem jego wygłupy pasują jak ulał do małpy. Niech się chłop potrzyma za jaja i poskacze bo to uwielbia
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2011, 12:32
Dla mnie te GD to byla duza zalosc ze strony Realu- brutalna i chamska gra oraz Barcelony- symulacja i aktorstwo. Chce wierzyc ze nasze aktorstwo bylo odpowiedzia na brutalna gre Realu.ja oszukiwałem, ty oszukiwałeś - wygrał lepszy.
kim jest Xabi? ten rezerwowy? Przeciez nawet laik jak zobaczy sklad na MS a tym bardziej pierwsza jedenastke oraz dyrygentow gry reprezentacji to widzi kto rzadzi w kadrze. Osmiesza sie chlopak.Alonso wspomniał o przyjaźniach w reprezentacji. Każdy kto orientuje się w kwestii La Roja wie dobrze, że Alonso powinien dziękować kontuzjom i formie Torresa, bo Sergio wygryzł go po 1 czy 2 występach z podstawowej 11.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 04 maja 2011, 12:34
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 04 maja 2011, 12:40
pepe00

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 04 maja 2011, 12:48
Internacjonalistyczny

Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2011, 13:16
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 maja 2011, 13:20
To chyba dokładnie nie oglądałeś meczu, bo co Mascherano lądował na ziemi to trzymał się za nogę, a grymas na jego twarzy wskazywał, że doznał ciężkiego złamania z przemieszczeniem, zresztą nie tylko on, aktor Alves, Pedro i Busquets także (przy czym Ci dwaj ostatni za każdym razem uderzani byli w twarz :rotfl, a Alvesa bolał sam fakt, że kilka centymetrów i dalej i doznałby kontuzji zwaliło go to z nóg i potrzebne były nosze ).Internacjonalistyczny pisze:Arwin, zrywam boki ze śmiechu, bez kitu. Nie trzeba wyrywać komuś nogi, żeby wytrącić kogoś z równowagi. To nie Mortal Kombat, a tobie się tak chyba wydaje.
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio