Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 maja 2011, 23:00
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 maja 2011, 23:03
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 maja 2011, 23:08
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 maja 2011, 23:12
To w takim razie jak o Tobie to świadczy, że tak mówisz, a druga sprawa to ma Ci przytaknąć czy co zrobić ?arek_ahig pisze:Rozumiem, ze jak powiedzialbym mu, ze Polonia to frajerzy
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 23:14
Mnie rodzice nauczyli, że jak czynię źle, to muszę się liczyć z ewentualnymi konsekwencjami.arek_ahig pisze:i nie ma w tym absolutnie nic zlego?
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 maja 2011, 23:17
Ok, matkę tak, ale... Wiesz, zastanawia mnie jedno, nie chcę zrobić z Ciebie idioty, ale jakimi wartościami się kierujesz? Czyli jak znajdziesz się w Chorzowie, w pubie, i kibic Ruchu obrazi Polonię, to dasz mu w mordę? Nawet jak tam jest 15 innych kibiców, a Ty będziesz sam? Znam nie jednego z takim podejściem i uwierz, ale wydaje mi się, że kultura w naszym kraju się zmienia. Wiesz idę na imprezę i mam zamiar się pobawić, a nie czyhać, czy ktoś nie spojrzy na mnie krzywo, to mu przywalę. Nienawidzę takiego podejścia. A jeżeli chodzi o kibiców, to jestem takiego zdania, że 90% jest mocna w grupie.cloner pisze:Jak ktoś Ci obraża matkę to raczej mu przypierdolisz. Podobnie jest z klubem, miastem, itd.
A mnie nauczyli, żeby czasami 10 razy się zastanowić, zanim zrobi się coś głupiego.Mnie rodzice nauczyli, że jak czynię źle, to muszę się liczyć z ewentualnymi konsekwencjami.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 maja 2011, 23:21
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 maja 2011, 23:32
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 maja 2011, 23:34
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 maja 2011, 14:05
To dałbyś komuś w twarz za to, że się będzie śmiał z Głogowa?Bzdury gadacie, Niemcowi się nie dam obrażać, a z miastem to prawie tak samo, tyle, że na mniejszą skalę.
Nie musisz nawet.nie chcę zrobić z Ciebie idioty
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 maja 2011, 14:25
To oczywiście zależy w jaki sposób się będzie śmiał. Mamy w Głogowie różowy most (który swoją drogą nosi nazwę Mostu Tolerancji) i sam twierdzę, że jest to trochę dziwne ale się przyzwyczaiłem. W każdym razie rozumiem, że kogoś to może śmieszyć, ok. Ale jak ktoś na podstawie tego stwierdzi, że Głogów to miasto pedałów to już chyba mam prawo kogoś takiego upomnieć, niekoniecznie bić ale powiedzieć mu, co o tym sądzę.Wilmore pisze:To dałbyś komuś w twarz za to, że się będzie śmiał z Głogowa?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2011, 15:25
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 maja 2011, 15:34
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 maja 2011, 15:37
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 maja 2011, 15:39
Sammyy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin