Zlatan w tej chwili jest za stary na Liverpool.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 18:01
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 18:57
No, nie bardzo bo ja go ani troche nie zazdroszczęBTW - co nie zmienia faktu,że Suareza zazdrości wam teraz praktycznie każdy klub na świecie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 19:21
Pamiętacie kto to napisał?Takiego napastnika? Niech mi ktoś wymieni 5 dobrych drużyn przeciwko którym Suarez zagrał dobry mecz i strzelił bramke nie z karnego.
Jak czytam forum Liverpoolu to zatsnawiam sie czy nie kupiliscie Teveza.Jakis silny znakomicie techniczny waleczny napastnik
Już sie nie mogę doczekać jak bedzie się wywracał przy jazdym kontakcie z rywalem.Doskonale ze przeszedł do Prem, ta liga udowodni jak słabym jest grajkiem.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 19:27
Ta, u nas za kogo by grał? Za Roo czy za Hernadeza?Jeśli zaś chodzi o Suareza, to jestem przekonany, że Luis miałby w tej chwili miejsce w wyjściowej jedenastce każdej drużyny w Premier League
12 meczów 4 gole 3 asysty, to jest gwiazda ligi? Oglądałem pare spotkań LFC i poza meczem z nami to mnie facet na kolana nie rzucił, żeby go nazywać jednym z najlepszych graczy w Premiership. Zdecydowanie za mało pokazał i to jaranie się nim i wynoszenie go pod niebiosa to chyba fakt, że w końcu po paru latach macie jakiegoś konkretnego gracza prócz Gerrarda i Torresa.Luis kapitalnie się przystosował do wymogów panujących w Premier League i z miejsca stał się gwiazdą ligi. Może nie strzela bramek w każdym meczu, ale jego wkład w grę Liverpoolu Kenny'ego jest ogromny. Wypracowuje mnóstwo sytuacji bramkowych, potrafi utrzymać drużynę przy piłce, minąć kilku rywali, zagrać dokładną piłkę, uderzyć z wolnego (oprócz Gerrarda i Aurelio raczej specjalistów od wolnych w Liverpoolu nie było), a to wciąż początku tego, co może dać Liverpoolowi.
Mazur coś pisał o jakimś transferze roku przy Zlatanie.Jasne, że Hernandez. Ale co to ma do rzeczy?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 maja 2011, 19:27
to na pewno napisał MgiggsTakiego napastnika? Niech mi ktoś wymieni 5 dobrych drużyn przeciwko którym Suarez zagrał dobry mecz i strzelił bramke nie z karnego.
Jak czytam forum Liverpoolu to zatsnawiam sie czy nie kupiliscie Teveza.Jakis silny znakomicie techniczny waleczny napastnik
Już sie nie mogę doczekać jak bedzie się wywracał przy jazdym kontakcie z rywalem.Doskonale ze przeszedł do Prem, ta liga udowodni jak słabym jest grajkiem.
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 19:33
No tak.Kamil pisze:Mazur coś pisał o jakimś transferze roku przy Zlatanie.
Mniej więcej czegoś takiego się spodziewałem. Oczywiście u Was Saurez siedziałby na ławce.Kamil pisze:Za Roo czy za Hernadeza?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 17 maja 2011, 19:44
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 17 maja 2011, 19:46
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 19:56
Ale ja nie neguje jego umiejętności, tylko apeluje by jeszcze się wstrzymać z takmi słowami jak , ze w każdym klubie PL by miał pewne miejsce w składzie i że zazdrości go wam każdy klub na świecie. No dla mnie w tym momencie to jest przesadza.Jak zapewne Kamil wiesz LFC w tej części sezonu grał w większości same świetne mecze, a skoro ktoś gra najlepiej z bardzo dobrze grającej drużyny to jego umiejętności muszą być bardzo wysokie.
Chyba jednak Suarez gra cofniętego napastnika, więc rywalizowałby z Roo. Poza tym Emdżej który śledził jego karierę przez pare lat jak i sami fani LFC przyznają, że z wykańczaniem akcji u niego nie jest najlepiej, a to jest głównie zadanie Hernandeza, także ja n ie mam wątpliwości, żeby Meksykanin go na ławce posadził jak to zrobił z Berba.Myślę, że za Hernandeza:)
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 20:14
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 maja 2011, 20:18
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 20:25
2 częśc sezonu ma świetną. Litości Suarez posadziłby na ławce Roo? No tak już kiedyś słyszałem, że Kuyt jest lepszy od niego, a Babel od C. Ronaldo czy tam od Naniego,ale pamiętam, że ktoś tam z LFC od CR tez miałby być niby lepszy . Nihil novi w końcu wiadomo w jakim jesteśmy temacieale Rooney? Miałbym tutaj wątpliwości, bo Anglik w tym sezonie nie gra na swoim optymalnym poziomie
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 20:39
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2011, 20:46
Jak się to wasze forum nazywa angielskie, nie pamiętam tam takie kwiatki leciałyBabel lepszy od Nani'ego lub Ronaldo, a Kuyt lepszy od Rooney'a? Nigdy czegoś podobnego nie czytałem, a już na pewno nie napisałem.
Jeśli chodzi o Evansa no to każdy kto śledził nasze poczynania w sezonach w którym obaj u nas byli, coś takiego by powiedział, Ty równieżNic nowego? W temacie o United można było przeczytać o tym, że Evans jest lepszy od Pique, a Owen może być bardziej pożyteczny niż Tevez.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 maja 2011, 20:53
Daaaamian
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio