F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 76

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 19:03

Ashley Col znajduej się na liscie życzeń wielkich klubów :lol: Real,barca,Chelsea...wątpie by barca miała jakiekolwiek szanse chyba ze by byla to tranzakcja wiązana w co wątpie...zresztą czy aby napewno on odjedzie z The Gunners...Bardziej pewna jest opcja z Asier'em Del Horno choć to też cięzka sprawa bo...walka o niego będzie emocjonująca także Real jak barca czy Chelsea mają chrapke na mlodego baska...

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 20 kwie 2005, 20:06

a damia grywal na jesien w pierwszej 11 bo kontuzjowany byl gabri i nie mogl grac beletti

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 kwie 2005, 20:12

Fuera Rijkaard! Mancini przybywaj! :o :shock:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 kwie 2005, 20:35

rijkaard nie robi zadnych eksperymentow ze skladem. zagral maxi bo nie bylo innej mozliwosci. osobiscie to mi akurat nie przeszkadza, niech graja najlepsi. co do taktyki to nie byla ona wymuszona lukami w skladzie. dalej na skrzydlach mogli grac roni i giuly, a maxi w srodku. rijkaard ustawil druzyne innaczej io bardzo dobrze. zagrali swietnie zwlaszcza ronaldinho.

co do asiera i ashleya, barca ma jedna bardzo znaczaca przewage nad realem. jak zawodnik chce zdobywac trofea to przyjdzie do barcy a nie realu. juz teraz jest to prawie dream team, i miejsca na poprawki skladu duzo nie ma. jak popatrza na styl barcy i realu i bedzie im zalezec na sukcesach to wybiora barce!!!

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 21:14

Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2005, 21:24

Nie wydaje mi się aby zaowdnicy patrzyli na to co było kilka lat temu. A teraz wiadomo, że Barca gra lepiej od Realu i wygra ligę. Zdecydowanie chętniej wybiorą Barcę niż Real w każdym bądż razie (przynajmniej Del Horno jako Bask nie pójdzie raczej do Madrytu)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 23:26

Raczej nie pojdzie...moze nigdzie nie pojdzie kto wie...
Zobaczymy latem... 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 10:17

Figo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie 8)
Dla niektorych zawodnikow nie liczy sie to czy moga cos wygrac tylko ile moga jescze na pilce zarobic, a jak wiemy Real potrafi pensje dowalic :P

Barcelona tez niby bogata, ale chyba nie tak bardzo jak Real i Chelsea. Jak mowilem, taki Beckham .. przszedl do Realu po co ?? W Manchesterze byl gwiazda i gral fenomenalne mecze. Do Realu przyszedl tylko dlatego ze olsnily go luksusowe kontrakty. Zaaklimatyzowal sie dopiero teraz a na poczatku nie wiedzial co ze sobia zrobic na boisku :?

Ja mysle ze oni nikogo nie kupia :P :P Real pewnie jakiegos napastnika (tradycja) a Barca pewnie zakupi cos na obrone ale nie ebdzie to Cole ani DEL Horno.

pozdro

Awatar użytkownika
kubarca
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubarca » 21 kwie 2005, 10:32

Figo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie 8)
hmmm dziwne... jakos przez piec lat nic nie zdobylismy ale przyszedl Deco, Ronaldinho, Eto'o i Giuly... naprawde dziwny zbieg okolicznosci... :lol: :roll: Barca w tym okienku transferowym bedzie negocjowac z pozycji mistrza Hiszpanii wiec nie matrwil bym sie o to ze bedzie trudno przekonac do siebie pilkarzy... poza tym znajac Rossella i Laporte napewno wyciagna asa z rekawa i w przyszlym roku zobaczymy kogos naprawde dobrego...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 13:58

W Realu to się dopiero zaczyna :lol: Narazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle ;)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 kwie 2005, 14:16

Tomusmc pisze:
W Realu to się dopiero zaczyna :lol: Narazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle ;)
Coś podobnego do Juve to też wasz drugi sezon suchy tak samo jak Realu :lol:
Barca jeszcze nic nie wygrala,Juve i Real tez nie nadal wszyscy walcza :)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 kwie 2005, 18:33

Powiem szczerze że wole piłkarzy którzy chcą grać dla Barcy niż takich których sie ściąga za ogromne pieniądze i liczą tylko na duży kontrakt. A tacy są w Realu :D dlatego mamy przewage nad zespołem z Kastylii bo u nas grają tylko Ci, którzy tego pragną całym sercem. Dlatego myśle że jeśli taki Cole czy inny ktoś w głębi duszy jest fanem Realu to nawet nie ma co gadać, bo sie nie przyda. Transfery będą jakie będą ale myśle że jeśli patrzą na to ze strony nie zdobycia przez kataloński klub trofeów w ciągu ostatnich 5 lat to nikt ich w Barcie nie bedzie zmuszać i wcale nam nie są tacy potrzebni. :D

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 kwie 2005, 19:56

Tomusmc pisze:
real juz od przyszlego sezonu zacznie wygrywac lige mistrzow, primera division i puchar krola, i tak bedzie wygrywal i wygrywal az im sie znudzi, czyli nigdy... :) takie skromne marzenia :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 20:36

Figo11 pisze:
Tomusmc pisze:
Coś podobnego do Juve to też wasz drugi sezon suchy tak samo jak Realu :lol:
Barca jeszcze nic nie wygrala,Juve i Real tez nie nadal wszyscy walcza :)
No tak wiadomo, ale tu jest mowa o Barcie i Realu :) Juve ma szanse na Scudetto chociaż z taką grą to raczej bedzie musiał się zadowolić wicemistrzostwem jak Real.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 kwie 2005, 13:47

snake pisze:
Tomusmc pisze:
real juz od przyszlego sezonu zacznie wygrywac lige mistrzow, primera division i puchar krola, i tak bedzie wygrywal i wygrywal az im sie znudzi, czyli nigdy... :) takie skromne marzenia :wink:
Skąd takie przypuszczenie? Czyżby Perez miał opuścić Madryt, że tak myślisz? :lol: :wink:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”