Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 19:03
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 20 kwie 2005, 20:06
mobius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 20 kwie 2005, 20:12
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 kwie 2005, 20:35
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 21:14
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 kwie 2005, 21:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 20 kwie 2005, 23:26
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 10:17
Dla niektorych zawodnikow nie liczy sie to czy moga cos wygrac tylko ile moga jescze na pilce zarobic, a jak wiemy Real potrafi pensje dowalicFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubarca » 21 kwie 2005, 10:32
hmmm dziwne... jakos przez piec lat nic nie zdobylismy ale przyszedl Deco, Ronaldinho, Eto'o i Giuly... naprawde dziwny zbieg okolicznosci...Figo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie
kubarca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 13:58
W Realu to się dopiero zaczynaFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazie
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 21 kwie 2005, 14:16
Coś podobnego do Juve to też wasz drugi sezon suchy tak samo jak RealuTomusmc pisze:W Realu to się dopiero zaczynaFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazieNarazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 21 kwie 2005, 18:33
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 21 kwie 2005, 19:56
real juz od przyszlego sezonu zacznie wygrywac lige mistrzow, primera division i puchar krola, i tak bedzie wygrywal i wygrywal az im sie znudzi, czyli nigdy...Tomusmc pisze:W Realu to się dopiero zaczynaFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazieNarazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 20:36
No tak wiadomo, ale tu jest mowa o Barcie i RealuFigo11 pisze:Coś podobnego do Juve to też wasz drugi sezon suchy tak samo jak RealuTomusmc pisze:W Realu to się dopiero zaczynaFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazieNarazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle
![]()
Barca jeszcze nic nie wygrala,Juve i Real tez nie nadal wszyscy walcza
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 22 kwie 2005, 13:47
Skąd takie przypuszczenie? Czyżby Perez miał opuścić Madryt, że tak myślisz?snake pisze:real juz od przyszlego sezonu zacznie wygrywac lige mistrzow, primera division i puchar krola, i tak bedzie wygrywal i wygrywal az im sie znudzi, czyli nigdy...Tomusmc pisze:W Realu to się dopiero zaczynaFigo11 pisze:Nie wiem czy tak wybiorą barce...przez 5lat nic nie zdobyliscie i teraz tez nic...jak narazieNarazie bedzie drugi sezon bez żadnego pucharu, a później polecą lata i Real będzie w tyle
takie skromne marzenia
Anka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio