Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 cze 2011, 19:50
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2011, 20:02
Ja w pierwszej chwili odczytałem tytuł news na SkySports jako "Nasri wyklucza transfer do United". Dopiero po chwili kapnąłem się, że moja pomyłka była duża i nie ukrywam, że trochę mnie to zdziwiło. Reakcję wśród kibiców są różne. Jedni nie chcą już oglądać Samira w barwach Arsenalu, a inni z bólem, ale w sumie go rozumieją. Jeśli to był jego sposób by sprowokować Wengera do przystania na jego warunki finansowe to raczej dość kiepsko sobie to wykoncypował.Cris7 pisze:Ale swoją drogą dziwna ta wypowiedź Samira. Na waszym miejscu wkurzyłbym się trochę jego postawą
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 cze 2011, 22:00
tzn. ja rozumiem to, że chce więcej zarabiać. Może sobie przecież życzyć ile mu się podoba, jego święte prawo i nikomu nic do tego. W tym aspekcie ok. Ale odejść akurat do United to już brak skrupułów. Oczywiście na razie jest to tylko wypowiedź, a nie żaden transfer, ale już sama taka wypowiedź jest okazaniem braku szacunku do swojego klubu i kibiców.Duch pisze:ale w sumie go rozumieją
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2011, 17:48
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 cze 2011, 17:51
Duch pisze:Ile za Duńczyka dostaniemy, 10-12 milionów funtów? Mam nadzieję, że niżej Wenger nie zejdzie.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 06 cze 2011, 18:18
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 cze 2011, 19:51
Tak, Wenger zdecydowanie pod koniec sezonu powiedzial, ze nie powtorzy sie taka sytuacja. To rzeczywiscie oznacza, ze jesli Clichy i Nasri nie podpisza kontraktow, zostana sprzedani w tym sezonie. I wyglada na to, ze rzeczywiscie pojda.Wenger uczy się na błędach vide Falms...
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2011, 19:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 cze 2011, 20:01
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 cze 2011, 20:19
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 cze 2011, 21:29
Jak dla mnie to jest całkowicie mylny tok rozumowania. Podpisując nową umowę z Samirem będziemy mieć go na kolejne lata i trzeba to potraktować jako inwestycję. Miał dobre pół roku, liderował Arsenalowi przez długi czas i jak dla mnie w pełni zasłużył sobie na taką kasę. No do cholery... to absolutnie kluczowy zawodnik czołowej drużyny Premier League. Nie widzę powodów, dla których nie mógłby liczyć na takie zarobki. Tym bardziej, że przyszłość Fabregasa jest dość mglista i w tym kontekście strata Samira będzie totalną katastrofą.Magnum pisze:jesli nie zadowoli sie np 90k na tydzien po pol dobrego sezonu to przykro nam, ale trzeba sie pozegnac.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 cze 2011, 21:34
Popieram aluzję.Widzisz Aker, mogłeś zostać piłkokopaczem.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liso » 06 cze 2011, 21:41
Liso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 cze 2011, 21:44

Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 cze 2011, 21:50
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio