Co do tego argumentu - byłbym ostrożny. Napoli jeszcze nie sprowadziło nikogo, kto mógłby go zastąpić, a wydają nie złe pieniądze. Co do reszty masz oczywiście rację.Transfery Napoli, coraz mnie pewne wypowiedzi De Laurentiisa i działania Raioli o tym świadczą.
Co do Kucki - nie wydaje mi się, by chodziło o prawo pierwokupu, raczej zaklepany transfer odroczony o rok. Albo transfer i roczne wypożyczenie do Genoi. Raczej pierwokupem Galliani by się nie zadowolił.Bardziej mi chodziło o jakieś prawo pierwokupu tak jak podobno jest w sprawie Kucki lub połowa karty.
Natomiast El Shaarawy wygląda mi na kolejną współwłasność Milanu z Genoą. Oby tylko wykupienie go nie skończylo się na oddaniu Verdiego czy Beretty. W przypadku Genoi akurat nie robimy najlepszych transferów.
To chyba nie jest najlepsze.Co najlepsze ostatnie plotki mówią o 21 mln a nie jak na początku mówiono o kwocie bliższej 30 mln.
Nie, chciał zarabiać 3 miliony, ale nie dogadano się w kwestii długości kontraktu, on oczekiwał właśnie tak długiego, a Milan mu proponował króciutki.tylko Pirlo chciał zarabiać, 4,5 miliona przez najbliższe 3 czy 4 lata,
Znajdziesz na transfermarkt.deA macie gdzieś listę piłkarzy ze stajni Raioli ? Bo to było by ciekawe (Robben ?, Hernanes ?