To lepiej go nie kupujcieMilan chce Hamsika do środka pola. Tak sobie wymyślił to Allegri. Tam nie mamy gracza lepszego od Słowaka.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 19:05
To lepiej go nie kupujcieMilan chce Hamsika do środka pola. Tak sobie wymyślił to Allegri. Tam nie mamy gracza lepszego od Słowaka.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 cze 2011, 19:07
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 19:10
A czy ja napisałem, że Zlatan jest leniem?A Zlatan nie haruję dla zespołu?
To dlaczego, Urus ma prawie dwa razy więcej goli na koncie? Bramkostrzelności czy stabilności formy nie bierzemy pod uwagęZlatan w każdym aspekcie gry jest lepszy od Cavaniego
A to pierwszy raz? Już mi się oberwało w ostatnich tygodniach, że nie uważam Boatenga za tak dobrego gracza jak Pastore, Hamsik, Jovetic czy Sneijder, czy że nie wierzę w prawdopodobieństwo transferu Fabregasa.Patrze,ze niektorym Scudetto troche w glowie poprzewracalo.
One pokazują różnicę pomiędzy drużynami, a nie formacjami ataku. O liczbie bramek zdążyłem ci odpowiedzieć w ostatnim poście.Tabela, liczba bramek i bezpośrednie mecze pokazały różnicę między drużynami.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 cze 2011, 19:16
Zlatan miał słabszą drugą połowę sezonu prawda. Ale takich sezonów jak Cavani obecny Szwed rozegrał kilka. Cavani to jest gość na dorobku po jednym bardzo dobrym sezonie. Natomiast Zlatan to gwiazda ze światowego topu, który udowodnił swoją wartość w Juventusie, Interze, Barcelonie i w Milanie.To dlaczego, Urus ma prawie dwa razy więcej goli na koncie? Bramkostrzelności czy stabilności formy nie bierzemy pod uwagę
Cytaty proszę o Boatengu. Większość kibiców z tego formu jawnie piszę, że Boateng to gracz o wiele słabszy od tych graczy i że potrzebujemy kogoś o WIELE lepszego od niego. Z tego co pamiętam to z Wilmore miałeś dysksuję pomiędzy Melo-Boateng, więc nie zmyślaj. Jeżeli fanom Milanu się poprzewracało w głowach po Scudetto co nie jest prawdą(Posty o potrzebach wzmocnień, nienegowanie wpływu Beniteza i Interu na wynik walki o Scudetto) to nie będę mówił co się działo u Was w temacie po transferze Melo, Diego i po kilku pierwszych meczach sezonu, czy o ubóstwianiu Giovinco.A to pierwszy raz? Już mi się oberwało w ostatnich tygodniach, że nie uważam Boatenga za tak dobrego gracza jak Pastore, Hamsika, Jovetica czy Sneijdera, czy że nie wierzę w prawdopodobieństwo transferu Fabregasa.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 19:31
Tylko w jednym miał takie statystki jak Cavani w tym. Ten ostatni w Interze. Tak Zlatan strzelał w okolicach 15 goli w lidze. Jest wybitnym napastnikiem, ale nie wybitnym snajperem. Pod tym względem Cavani go zjada.Ale takich sezonów jak Cavani obecny Szwed rozegrał kilka
Wilmore zawsze wtrynia do wszystkiego Melo. A ja o Boatengu napisałem jedynie, że to fajny wszechstronny gracz, który może być bardzo pomocny w każdym elemencie gry, dzięki czemu zostałem zapamiętany przez Wilmora jako krytykantCytaty proszę o Boatengu. Większość kibiców z tego formu jawnie piszę, że Boateng to gracz o wiele słabszy od tych graczy i że potrzebujemy kogoś o WIELE lepszego od niego. Z tego co pamiętam to z Wilmore miałeś dysksuję pomiędzy Melo-Boateng,
A oglądałeś swój zespół w Serie B? Wiesz co to znaczy gdy oglądasz nędze przez 5 lat i nagle coś wygląda z goła odmiennie. Wtedy każdy nawet skończony pesymista zacznie myśleć, że teraz będzie już tylko lepiej. Zresztą rzeczywistość nas nauczyła pokory w międzyczasie.to nie będę mówił co się działo u Was w temacie po transferze Melo, Diego i po kilku pierwszych meczach sezonu, czy o ubóstwianiu Giovinco.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 cze 2011, 19:40
Co jest kompletną bzdurą.A to pierwszy raz? Już mi się oberwało w ostatnich tygodniach, że nie uważam Boatenga za tak dobrego gracza jak Pastore, Hamsika, Jovetica czy Sneijdera, czy że nie wierzę w prawdopodobieństwo transferu Fabregasa.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 19:48
a ktokolwiek napisał, że to prawdopodobna opcja?Tylko, że w czasie gdy u Nas pisano o Fabregasie to u was robiono to samo z Aguero czy z Tevezem
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 11 cze 2011, 19:52
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 19:53
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 cze 2011, 19:54
Ale mi nie o to chodzi. Nie jestem na tym forum, aby się z kimś kłócić czy coś w ten deseń. Tylko ktoś kto w ogóle nie zagląda do tematu Milanu po Twoim poście mógłby sobie pomyśleć, że kibice Milanu robią z Boatenga gracz światowego formatu na pozycji ofensywnego co nie jest prawdą.dobra byłem nieprecyzyjny i nie przeczytałem swoich postów z przed miesiąca. Masz mnie szatanie. Natępnym razem będę pisał posty po kosultacjach z prawnikiem.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 cze 2011, 13:54
A to już wierutne kłamstwo. Paluszkiem pokaż, gdzie ktoś na Ciebie naskoczył, gdy porównywałeś Boatenga do tych piłkarzy.A to pierwszy raz? Już mi się oberwało w ostatnich tygodniach, że nie uważam Boatenga za tak dobrego gracza jak Pastore, Hamsik, Jovetic czy Sneijder
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2011, 17:17
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 cze 2011, 18:21
Działacze Nerazzurri szukaja kogos o charakterystyce Gargano, Mariga zdaje sie nie przekonal Leonardo i jest na wylocie. Komu jak komu ale Interowi by ten ruch pasował, gorzej z Napoli wszkaze Gargano to jednak lider srodka pola i po odejsciu Pazienzy niezaleznie od planow transferowych De Laurentisa to bylby duzy cios w Napoli. Cos mi sie wydaje ze sie po prostu pomylilesDr.Football1 pisze:Chodzi rowniez plotka,ze mozliwa jest wymiana z Interem Mariga <<< Gargano. Dosyc ciekawa opcja moim zdaniem,choc watpie,zeby dzialacze Nerazzurrich sie na to zgodzili.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2011, 18:29
Byc mozeDziałacze Nerazzurri szukaja kogos o charakterystyce Gargano, Mariga zdaje sie nie przekonal Leonardo i jest na wylocie. Komu jak komu ale Interowi by ten ruch pasował, gorzej z Napoli wszkaze Gargano to jednak lider srodka pola i po odejsciu Pazienzy niezaleznie od planow transferowych De Laurentisa to bylby duzy cios w Napoli. Cos mi sie wydaje ze sie po prostu pomyliles
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 cze 2011, 18:43
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio