Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 13 cze 2011, 22:40
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 13 cze 2011, 22:49
Z nowych seriali nie ma sobie równychbellus pisze:Gra o tron - nie ma konkurencji, jak tylko będę miał czas przeczytam książki.
Ja też oglądam ale się zastanawiam po cobellus pisze:Camelot - rozkręciło się momentami bardzo fajne (oczywiście gorsze od "The winter is coming"), momentami średnie. Tak czy inaczej obejrzane, nie żałuje.
Ogląda się przyjemnie ale relacje agenta FBI i jego żony są tak słodkie, że aż chce się obrzygać monitor.bellus pisze:White collar - oglądacie sympatycznego fałszerza w służbie FBI? Jak dla mnie jeden z lepszych seriali, oczywiście nie wybity, ale bardzo pozytywny.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 cze 2011, 1:15

Próbowałem, ale formuła mnie znudziła po 3 odcinku, a miejsce na naiwną komedię sensacyjną zajmuje w mojej ramówce już Burn Notice i jego będę się trzymałWhite collar - oglądacie sympatycznego fałszerza w służbie FBI? Jak dla mnie jeden z lepszych seriali, oczywiście nie wybity, ale bardzo pozytywny.
Bo Kiefer jest zajebisty i kropka.Rezus pisze:Oglądał ktoś "The confession" z Kieferem Sutherlandem
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 14 cze 2011, 9:01
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 cze 2011, 13:41
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 24 cze 2011, 16:16
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 cze 2011, 16:22
'Skins' - nie jestem jakims serialomaniakiem,ale ten akurat wciagnal mnie totalnie. Na YT sa pierwsze dwa sezony. PolecamBerele Lewartow pisze:Dajcie jakiś serial, bo Plotkara mi sie skonczyla, a trzeba mieć co ogladać podczas posiłkow.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2011, 16:23
to daj znać jak ci się podobało, bo mi dwie pierwsze się zajebiście podobały, ale 3 sobie odpuściłemDr.Football1 pisze:Skonczylem drugi sezon Skins i musze powiedziec,ze zaden inny serial mnie tak nie wciagnal. Nie jestem jakims serialomaniakiem,w zyciu do konca obejrzalem jedynie 'Odwroconych','Walking Dead','Opowiesci z Krypty','Family Guy',ale zaden mnie tak nie zniszczyl jak Kumple. Troche sie boje zabierac do trzeciego sezonu,zeby nie zepsuc sobie ogolnego wrazenia,ale opinie na necie sa dosyc pozytywne,wiec w weekend zaczynam kolejny maraton.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 24 cze 2011, 16:26
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 24 cze 2011, 16:30
Berele Lewartow pisze:Dajcie jakiś serial, bo Plotkara mi sie skonczyla, a trzeba mieć co ogladać podczas posiłkow.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 cze 2011, 16:34
Jeszcze cholercia nie zaczalem,moze dzisiaj,bo laska do mnie wpada,a bez niej mam zakaz ogladania Skinsowto daj znać jak ci się podobało, bo mi dwie pierwsze się zajebiście podobały, ale 3 sobie odpuściłem
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 cze 2011, 16:34
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 cze 2011, 16:44
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 24 cze 2011, 16:45
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lip 2011, 14:08
bartbuks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl