Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 14 lip 2011, 3:57
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 15 lip 2011, 11:55
GruboJednak jeśli powiedziałbym, że widzę się w Atlético, skłamałbym. Chciałbym grać w Hiszpanii lub Anglii, to dwa najlepsze kraje - powiedział piłkarz.
- Nie zagrałbym jedynie dla Racingu Avellaneda, ponieważ jestem z Independiente. Przybyłem tam w wieku 8 lat i chcę tam zakończyć karierę… Atlético było moim miejscem pracy w Hiszpanii. Dałem z siebie wszystko dla tej koszulki i bardzo dobrze się bawiłem, ale jeśli chodzi o moją przyszłość… może zdarzyć się wszystko. Nie zagrałbym w Racingu. Realu Madryt? Mogę rozmawiać z każdym, jednak nie z Atlético. Chcę odejść i powtórzę to raz jeszcze: jestem z Independiente, nie z Atlético. Postaram się poszukać najlepszego rozwiązania. Nie widzę się w Atlético. Nie mogę kłamać - dodał na koniec.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 lip 2011, 12:02
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 13:24
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 lip 2011, 13:40
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lip 2011, 15:58
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 lip 2011, 18:47
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lip 2011, 19:00
Jak na razie z amatorami,ale fajnie,ze sie mlodziez ogrywa-wygrywamy sparingi
Tyle,ze tam jak zwykle problemy robi Lendoiro. Mam jednak nadzieje,ze wszystko skonczy sie happy endem i Adrian trafi na VC.-Adrian przechodzi testy medyczne i chce grac u nas,ale w najgorszym razie trzeba bedzie zaplacic 5 baniek euro
Mudingayi to defensywny pomocnik,a tych w kadrze juz troche jest. Jak dla mnie zupelnie niepotrzebny transfer,choc Belg to bardzo dobry zawodnik.-podobno interesujemy sie Gabim Mudingayiem z Bolonii - jego agent jakoby to potwierdza
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lip 2011, 1:41
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 18 lip 2011, 18:43
mzatlanta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dallas41 » 19 lip 2011, 14:00
Dallas41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 14:07
Ja jestem ogromnym fanem talentu Thibaut,ale w klubie sa przeciez utalentowani Joel i Asenjo... Sam nie wiem co o tym myslecDallas41 pisze:Do Atletico ma zostać wypożyczony bramkarz Chelsea Thibaut Courtois. Przydałby się, ktoś wkoncu musi zastąpić De Geę.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dallas41 » 19 lip 2011, 14:16
Dallas41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 14:31
Wznowil juz treningi i zapowiada twarda walke o miejsce w skladzie. Ja tam mu ufam,choc dojscie do odpowiedniej formy na pewno zajmie mu troche czasu.Dallas41 pisze:Ale Asenjo miał bodajże jakaś kontuzje i miał niegrac przez jakiś czas.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 19 lip 2011, 14:37
mzatlanta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio