Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 136

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 14 lip 2011, 3:57

Ogorkom mowimy stanowcze NIE :lol:

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 15 lip 2011, 11:55

Jednak jeśli powiedziałbym, że widzę się w Atlético, skłamałbym. Chciałbym grać w Hiszpanii lub Anglii, to dwa najlepsze kraje - powiedział piłkarz.

- Nie zagrałbym jedynie dla Racingu Avellaneda, ponieważ jestem z Independiente. Przybyłem tam w wieku 8 lat i chcę tam zakończyć karierę… Atlético było moim miejscem pracy w Hiszpanii. Dałem z siebie wszystko dla tej koszulki i bardzo dobrze się bawiłem, ale jeśli chodzi o moją przyszłość… może zdarzyć się wszystko. Nie zagrałbym w Racingu. Realu Madryt? Mogę rozmawiać z każdym, jednak nie z Atlético. Chcę odejść i powtórzę to raz jeszcze: jestem z Independiente, nie z Atlético. Postaram się poszukać najlepszego rozwiązania. Nie widzę się w Atlético. Nie mogę kłamać - dodał na koniec.
Grubo
Na co czeka Chelsea? Anelka i Drogba to juz rownia pochyla, a atak Kun-Nino przy tym drugim w swojej normalnej dyspozycji mialby konkurentow tylko w ataku MU

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 15 lip 2011, 12:02

na co czeka Man City? Tevez odchodzi a Kun może go godnie zastapic.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 15 lip 2011, 13:24

Mam nadzieję że Chelsea zainteresuje się Aguero ! W wcześniejszych latach zanim się uganiali a teraz gdy chłopak chce odejść to cisza. Wg mnie Kun to 100 razy lepsza opcja niż jakiś Neymar za 45m lub Pastore za 50m. Brałbym go w ciemno nie bacząc na nic. Podobno City się nim interesuję jako zastępce Teveza, ale jakoś nie widzę by Carlos odszedł z City. Przyszła dobra oferta z Brazylii i City by stratne nie było na tym transferze i Tevez byłby zadowolony, a oni odrzucili to. Wątpię że ktoś wyłoży z Ameryki Płd większą kasę za niego a Tevez po Europie już nie chcę grać. Żelazko trza kuć póki gorące, niech Roman lepiej zabiera dupę na jacht i obierze kierunek na Hiszpanie.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 lip 2011, 13:40

Ładnie Aguero pojechał.
U kibiców może mieć przesrane ale paradoksalnie mógł ta wypowiedzią pomóc prezydentowi Atletico. Po czymś takim kibice głowy mu nie urwą jak sprzeda Aguero za "marne" 40 baniek :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lip 2011, 15:58

I ja tego gnoja przez 2 lata na tapecie mialem... Niech ktos da te 45 baniek i zakonczymy sprawe...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 15 lip 2011, 18:47

Rany,co ten Aguero opowiada :oops: A wczesniej bylo calowanie herbu, gadanie,ze Atletico jest klubem jego marzen; o Realu : "Real Madryt to odwieczny rywal kibiców i klubu, dlatego jest też moim rywalem i nie mógłbym tam nigdy odejść i grać" etc.Nie wiem,chyba musi byc pewien,ze jakis klub go kupi na 100 procent bo nie opowiadalby takich rzeczy.Jesli kibice wahali sie,to teraz go znienawidza.Mozna odejsc z klubu,ale po co robic to w takim stylu :( ?
Z innej beczki:
-wygrywamy sparingi :P
-Adrian przechodzi testy medyczne i chce grac u nas,ale w najgorszym razie trzeba bedzie zaplacic 5 baniek euro
-podobno interesujemy sie Gabim Mudingayiem z Bolonii :?: - jego agent jakoby to potwierdza

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 15 lip 2011, 19:00

-wygrywamy sparingi
Jak na razie z amatorami,ale fajnie,ze sie mlodziez ogrywa :)
-Adrian przechodzi testy medyczne i chce grac u nas,ale w najgorszym razie trzeba bedzie zaplacic 5 baniek euro
Tyle,ze tam jak zwykle problemy robi Lendoiro. Mam jednak nadzieje,ze wszystko skonczy sie happy endem i Adrian trafi na VC.
-podobno interesujemy sie Gabim Mudingayiem z Bolonii - jego agent jakoby to potwierdza
Mudingayi to defensywny pomocnik,a tych w kadrze juz troche jest. Jak dla mnie zupelnie niepotrzebny transfer,choc Belg to bardzo dobry zawodnik.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 16 lip 2011, 1:41

Nie dosc,ze defensywny,to jeszcze ma 29 lat.Po co on nam :( ?
Plotka glosi,jakoby Manzano mial wprowadzic u nas 4:3:3 :?: Ciekawe,skad takie info maja kibice Rojiblancos,i czy cos w tym jest.W sumie mnie to dziwi,bo duzo mowilo sie o 4:2:3:1 albo o niesmiertelnym 4:4:2.
Rywalem Atleti w 3 r.fazy eliminacyjnej LE bedzie norweski zespol o trudnej nazwie Stroemsgodset :).mecz jest 28 lipca,a rewanz 4 sierpnia.Ciekawe,jak bardzo rezerwowym skladem zagramy?Mam nadzieje,ze mlodziez i zawodnicy,ktorzy byli dotad troszke niedoceniani :arrow: Merida,dostana od trenera szanse,zeby sie pokazac :!:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 18 lip 2011, 18:43

Troche nowinek:
-Mozliwe,ze juz dzisiaj sad wyda decyzje w sprawie Adriana.Oby do nas dolaczyl!
-W tym tygodniu-przynajmniej tak zapowiada jego agent- ma wyjasnic sie sprawa Kuna.Mialo byc po CA,Argentyna juz nie gra,wiec czas najwyzszy zakonczyc ta sprawe,bo calosc zaczyna sie robic zenujaca :( a trzeba miec czas na znalezienie zastepstwa za Argentynczyka
-To jest dobre :arrow: Atleticopoland.com: "Ekskluzywny wywiad z Juanfranem".Juz sam naglowek rozwala :mrgreen:
Ale,wychodzi na to,ze Juanfran jest "dobrym duchem"zespolu:
O Maznano: "...jesteśmy szczęśliwi, lubimy jego formę pracy, jego sposób bycia i wierzymy, że drużyna przygotowuje się całkiem nieźle. Co najważniejsze, drużyna jest zjednoczona i jesteśmy wszyscy zadowoleni z menedżera"Podobno Juanfran jest dobrym kolega :wink: ; o Atleti i Reyesie:"Jesteśmy wszyscy rodziną i z dnia na dzień jest tutaj dobra atmosfera. José jest dobrym człowiekiem, a młodzi zawodnicy, którzy się pojawili, są fajnymi chłopcami i dobrymi graczami."
Najlepsze jest na koncu,pada pytanie o wlosy Mario Suareza :smile2:
"Jestem z nim w pokoju i szczerze zaluje,ze nie ma tutaj nożyczek"
Dobre i to,skoro jest ciamajda na boisku,to przynajmniej pozytek z niego taki,ze atmosfera w zespole jest lepsza :wink: .Atleti to jest bardzo potrzebne po slabym sezonie,no i cieszy info,ze dogaduja sie z Manzano.

Dallas41
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dallas41 » 19 lip 2011, 14:00

Do Atletico ma zostać wypożyczony bramkarz Chelsea Thibaut Courtois. Przydałby się, ktoś wkoncu musi zastąpić De Geę.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 14:07

Dallas41 pisze:Do Atletico ma zostać wypożyczony bramkarz Chelsea Thibaut Courtois. Przydałby się, ktoś wkoncu musi zastąpić De Geę.
Ja jestem ogromnym fanem talentu Thibaut,ale w klubie sa przeciez utalentowani Joel i Asenjo... Sam nie wiem co o tym myslec :think:

Dallas41
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dallas41 » 19 lip 2011, 14:16

Ale Asenjo miał bodajże jakaś kontuzje i miał niegrac przez jakiś czas.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 14:38 przez Dallas41, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 lip 2011, 14:31

Dallas41 pisze:Ale Asenjo miał bodajże jakaś kontuzje i miał niegrac przez jakiś czas.
Wznowil juz treningi i zapowiada twarda walke o miejsce w skladzie. Ja tam mu ufam,choc dojscie do odpowiedniej formy na pewno zajmie mu troche czasu.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 19 lip 2011, 14:37

Tymczasem sad przyznal nam racje w sprawie Adriana.Adrian przeszedl juz testy medyczne,mozna wiec tylko czekac,az oglosza go pilkarzem Atleti :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”