Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 26 lip 2011, 16:02
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 26 lip 2011, 16:24
jaca911

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 16:40
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 lip 2011, 17:58
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 18:02
Boromir pisze:Co powiedział Szczęsny?
http://www.polskieradio.pl/43/265/Artyk ... drze-Smudy- Już kilka razy wypowiadałem się w tej sprawie. Chciałbym grać jak najdłużej z tymi samymi zawodnikami co teraz są w kadrze. Nie chciałbym, żeby miesiąc przed EURO pojawił się nowy piłkarz, został liderem mojej obrony i nie mówił w moim języku – mówi Szczęsny.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 lip 2011, 18:10
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 26 lip 2011, 18:20
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 lip 2011, 18:25
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 26 lip 2011, 18:32
Lewy niech tak nie błaznuje, bo nie ładnie tak mówić o koledze z byłej drużyny. Szkoda że wówczas takich wywiadów "pikantnych" nie udzielał, tylko teraz się mądrzy. "Lewy", sam pokaż coś w kadrze bo póki co na repre się nadajesz nie dużo bardziej jak swego czasu Rasiak, a opluwając teraz kolegę z byłego klubu nie różnisz się wiele od omawianego tutaj nijakiego Polanskiego.jaca911 pisze:...a już w ogóle Arboledy...to jakaś paranoja, Arboleda nawet nie jest lubiany o czym dziś czytałem w Przeglądzie sportowym, gdzie to Lewandowski o nim mówił bardzo źle (nie jest jego konkurencją) także coś w tym musi być.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 18:37
Że niby dlaczego nie może nic mówić? Rozumiem, że jak ktoś jest [ch**], to nie wolno na jego temat nic powiedzieć? I właśnie tak robi się z kibiców debili...petrdcm pisze:Lewy niech tak nie błaznuje, bo nie ładnie tak mówić o koledze z byłej drużyny. Szkoda że wówczas takich wywiadów "pikantnych" nie udzielał, tylko teraz się mądrzy. "Lewy", sam pokaż coś w kadrze bo póki co na repre się nadajesz nie dużo bardziej jak swego czasu Rasiak, a opluwając teraz kolegę z byłego klubu nie różnisz się wiele od omawianego tutaj nijakiego Polanskiego.
A ja wyrażam gotowość do wygwizdania go gdy założy koszulkę z Orłem na piersi.petrdcm pisze:Manuel jedynie wyraził gotowość do gry jeśli trener będzie go widział w składzie i zrobiło się wielkie halo.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 26 lip 2011, 18:41
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, albo nie, ty potrzebujesz kilka razy. Wyraźnie zaznaczyłem tam zdziwienie że dlaczego wcześniej tego nie robił gdy grali w jednej drużynie. Teraz gdy wyjechał do innego kraju to cwaniakuje bo pewnie jakby wtedy na treningu mu to w oczy powiedział to by szczał w gacie że dostanie w pape.bartbuks pisze:Że niby dlaczego nie może nic mówić? Rozumiem, że jak ktoś jest [ch**], to nie wolno na jego temat nic powiedzieć? I właśnie tak robi się z kibiców debili...
A co mnie to obchodzi do czego ty wyrażasz gotowość? Byle byś w kadrze nie chciał grać to dla mnie ok.bartbuks pisze:A ja wyrażam gotowość do wygwizdania go gdy założy koszulkę z Orłem na piersi.petrdcm pisze:Manuel jedynie wyraził gotowość do gry jeśli trener będzie go widział w składzie i zrobiło się wielkie halo.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 18:49
W papę by nie dostał, bo jakbyś choć w minimalnym stopniu interesował się całą otoczką sytuacji z MA, to wiedziałbyś podstawowe rzeczy, które powinny Ci pozwolić wysuwać takie wnioski.petrdcm pisze:Teraz gdy wyjechał do innego kraju to cwaniakuje bo pewnie jakby wtedy na treningu mu to w oczy powiedział to by szczał w gacie że dostanie w pape.
Mam inne zainteresowanie, które sprawiają mi większa przyjemność, niż bieganie jak debil i słuchanie wrzasków selekcjonera, który nie jest miękkim [ch**] robiony.petrdcm pisze:A co mnie to obchodzi do czego ty wyrażasz gotowość? Byle byś w kadrze nie chciał grać to dla mnie ok.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 26 lip 2011, 18:53
Zatem oświeć mnie jaśnie znawco czemu go wtedy nie opluwał tylko teraz.bartbuks pisze:W papę by nie dostał, bo jakbyś choć w minimalnym stopniu interesował się całą otoczką sytuacji z MA, to wiedziałbyś podstawowe rzeczy, które powinny Ci pozwolić wysuwać takie wnioski.
No tak, No tak, czyli jakbyś miał grac to byś biegał jak debilbartbuks pisze:Mam inne zainteresowanie, które sprawiają mi większa przyjemność, niż bieganie jak debil i słuchanie wrzasków selekcjonera, który nie jest miękkim [ch**] robiony.petrdcm pisze:A co mnie to obchodzi do czego ty wyrażasz gotowość? Byle byś w kadrze nie chciał grać to dla mnie ok.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 26 lip 2011, 18:57
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 26 lip 2011, 19:10
Arboleda to jest taka popierdółka, która najpierw zacznie fikać, krzyczeć, a potem pierwszy ucieknie i się schowa. W Lubinie niby go stłamsili, dojechali. Zrobili z Iwańskiego tyrana, który Arboledzie chciał złamać karierę i zaszczuć go. Lecz podobne podejście do Kolumbijczyka mieli inni piłkarze z Lubina. Iwański obiecał, że pewnego tematu nie będzie poruszał, jak też inni piłkarze, wraz z trenerem Michniewiczem. W Lechu dużo się nie zmieniło. Smuda wypieścił i wyniósł Manu na sam szczyt. Dopóki grał dobrze, to nikt się nie odzywał, ale gdy tylko obrósł w piórka, to większość kolegów z drużyny też miała go dość, o czym wspomniał Lewy. Nie jest to tajemnicą, bo powie Ci to każdy kibic Lecha.petrdcm pisze:Zatem oświeć mnie jaśnie znawco czemu go wtedy nie opluwał tylko teraz.
Sugerujesz, że nie mam własnego zdania? Po czym wnosisz?petrdcm pisze:No tak, tobie przyjemność sprawia siedzenie przed monitorem i krytyka zgodnie z linią "ogółu" bez samodzielnej refleksji.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio