Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 03 sie 2011, 23:00
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 03 sie 2011, 23:00
jaca911
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 sie 2011, 23:08
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 sie 2011, 23:11
jaca911 pisze:Znów sędzia turek okazał się szczęśliwy.
Co tu dużo mówić- Meliksson i wszystko jasne. Co do powołania go do naszej kadry, to Borek dziwnie zmienia zdanie zdanie, bo jeszcze w niedziele był bardzo przeciwny powoływaniu "obcych", a tu nagle żałuje, że u nas nie gra. Dziwna sprawa no ale.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cypek » 03 sie 2011, 23:11
Ale z N'Doye również bardzo groźna. Uważam, że Duńczycy to najtrudniejszy rywal na którego możemy trafić. Rok temu pokazali, że nie są chłopcami do bicia i w tym sezonie ich priorytetem jest znowu awans do fazy grupowej.Rywal w 4 rundzie na pewno będzie bardzo trudny ale myślę, że wszyscy w zasięgu- niektórzy pewnie powiedzą, że Kopenhaga będzie poza nim ale nie zapominajmy, że bez Stale Solbakkena to już nie to samo, więc myślę, że wszyscy spokojnie do ogrania.
Cypek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 sie 2011, 0:21
bartbuks pisze: Litex mnie zawiódł. Myślałem, że stawią czoła Wiśle, a tu takie buty. No nic, czwarta runda czeka.
bartbuks pisze:Szkoda, że prawdopodobnie będzie to jego ostatni sezon w naszej lidze.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sie 2011, 0:26
Kod: Zaznacz cały
http://www.multiupload.com/LT7L42BAELKod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=PS91d8c2AA0&feature=player_embeddedbartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 04 sie 2011, 5:33
Hyypia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stokrotek » 04 sie 2011, 13:10
stokrotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sie 2011, 22:16
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sie 2011, 22:17
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 04 sie 2011, 22:22
A ja nie. Oglądalem oba mecze jednocześnie i powiem szczerze, że Wisła robi różnicę na tle dzisiejszej gry polskich drużyn. Legia jak na razie nędznie, zero akcji, które pozwalałyby wyjść na czystą pozycję. Jeżeli Skorża nic nie zmieni, to kolejna runda będzie ostatnią.Dr.Football1 pisze:Jestem dumny z Legii,ktora przeszla naprawde mocny na papierze zespol turecki.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 sie 2011, 22:26
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 04 sie 2011, 22:33
Ta druzyna nie jest w stanie grac ladnie i ofensywnie jak nie ma w srodku czlowieka ktory pokieruja gra. Boje sie ze caly sezon tak bedzie wygladal.bartbuks pisze:A ja nie. Oglądalem oba mecze jednocześnie i powiem szczerze, że Wisła robi różnicę na tle dzisiejszej gry polskich drużyn. Legia jak na razie nędznie, zero akcji, które pozwalałyby wyjść na czystą pozycję. Jeżeli Skorża nic nie zmieni, to kolejna runda będzie ostatnią.Dr.Football1 pisze:Jestem dumny z Legii,ktora przeszla naprawde mocny na papierze zespol turecki.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaca911 » 04 sie 2011, 23:00
jaca911
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio