Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 794

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 0:55

Trzymam kciuki za transfer Borriello, nie tylko jako zastępcy Eto'o i lidera ataku Interu ( :rotfl: ), ale też po to, by raz na zawsze udowodnić, że przerasta sypiącego się Argentyńczyka o klasę.
Natomiast chciałem się Ciebie MarcinW spytać o to, czy się pojawiały jakieś opinie na temat Morattiego, bo z boku jego podejście wygląda tak: "Pal sześć ligę, wygrałem LM i teraz mogę sobie iść." Ta hipoteza przyjaciela, który pamięta jeszcze z obserwacji własnej finał z '91 z Romą, zdaje się być zgodna z działaniami Morattiego (choć umowy żadne sfinalizowane nie zostały), co mnie dziwi przez pryzmat marki klubu i jego kompleksu Berlusconiego.
Odbiła się ta atmosfera jakoś na karnetach?

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 11 sie 2011, 1:16

No już tego Castaignosa i Coutinho bym się tak nie czepiał. Pierwszy dopiero się pokaże na włoskich boiskach, a drugi dość nieźle sobie radzi na Copa America, więc może wreszcie coś się ruszy w kwestii jego umiejetności i talentu. Jak nie to jego brocha.

Jeśli chodzi o transferową telenowelę to to naprawdę jest skandal. Na początku rozczarowanie na wieść o odejściu Wesa, dodatkowo za smieszną w porównaniu do Pastore kwotę (takiego Ibre to porządnie sprzedaliśmy i dostaliśmy jeszcze genialnego Kameruńczyka), teraz odpuszczanie Eto'o z jednoczesnym brakiem jakiegokolwiek pomysłu i chęci na zastępce. I jeszcze sie okazuje, że Ci piłkarze wcale nie chcą odchodzić. To nawet było widać jak Wes się cieszył po ostatniej bramce z meczu z Milanem, że jednak jest zjednoczony ze squadrą, z kibicami - no słowem nie wyglądał na palącęgo się do odejścia. A że mówi o tym że do 31 sierpnia wszystko sie może zdarzyć? Cóż się dziwić jak spojrzymy na Interową "politykę" transferową. Nie miałem możliwości obejrzeć jeszcze żadnego meczu z okresu lipiec-sierpień, ale wychodzi na to, że Alvarez błysnął narazie tylko w sparingach bez numerów na koszulkach, a to nasze najdroższe jak narazie wzmocnienie.Oby jednak było inaczej i niech się chłopina sprawdzi. Źle się dzieje.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sie 2011, 1:25

Moim zdaniem Alvarez w meczu z Milanem pokazał sporo - duża szybkość, niezły drybling, jest błyskotliwy, mnie się bardzo spodobał, choć nie na tyle, by potwierdzić te hasła o nowym Kace. ;) Nie wiem jednak jak można być nim na razie rozczarowany, bo zagrał najciekawiej z całej ofensywy Interu z meczu o superpuchar, choć jej poziom i tak nie był zbyt wysoki. Dla mnie to była duża niespodzianka.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 11 sie 2011, 8:29

Wilmore jakim ty jestes ignorantem.

Borriello przy Miltio na zawsze pozostanie nikim.

Przy okazji dokladnie widac kto ma kompleks wzgledem kogo.

W sumie rozumiem, tyle lat bez nawet glupie Coppa Italia bylo poza zasiegiem, ciagle w cieniu Interu, musialo sie to odbic. :)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 11 sie 2011, 9:41

Co do obecnej sytuacji Interu , po latach tłustych wreszcie muszą przyjść lata chude i wygląda na to , ze dla interu właśnie te lata przyszły. Klub zaciska pasa zatrudniając przeciętnych trenerów oraz oddając najdroższych zawodników, wiadomo że najlepiej byłoby pozbyć się szrotu albo doinwestowac gruba kasę ale czasami tak się nie da :)

Myślę , że jeszcze rok dwa ta sytuacja potrwa a później się odbijecie

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 10:20

Nie, my sie juz kończymy. Tak jak Milan kilka lat temu. Berlusconi juz odchodził, juz zmierzali w strone swiatełka w tunelu, a tu nagle zonk - okazało sie ze pobcinali troche pensji, pozbyli sie troche podstarzałych pilkarzy, oczyscili finanse i juz sa najlepsi i tylko o kilka cm przegrali podpisanie Faberegasa. Ale my sie juz kończymy i nie bedzie juz Interu. Naprawde było miło. Juz zaczynam kibicowac Juve? Kto tam jest kapiatanem? Salihamidzic?

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sie 2011, 10:44

Juz zaczynam kibicowac Juve? Kto tam jest kapiatanem? Salihamidzic?
To się wspiąłeś na wyżyny :roll:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2906

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sie 2011, 11:02

Maciek (interista) pisze:W sumie rozumiem, tyle lat bez nawet glupie Coppa Italia bylo poza zasiegiem, ciagle w cieniu Interu, musialo sie to odbic. :)
Odbijać to się wam 45 lat teraz będzie. :haha:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sie 2011, 11:20

Borriello zbawcą Interu i następcą Eto'o...kurczę,każdy Milanista nabawiłby się kompleksów...

BTW - ponoć Borcchi jest osiągalny.Idealny następca Sneijdera.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 11:29

Czyli, ze nie moge kibicowac Juve? Szkoda liczlem na jakies trofea w tym sezonie i juz nawet przyszykowałem stosowny avatar.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sie 2011, 11:56

Jak weźmiesz na siebie dyskusję z Wilmorem w temacie Juve, jako avek będzie Martinez i wstawisz sobie rangę sezonowiec to cie bierzemy :>

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 12:13

To chyba odpadam, bo dzis zaczałem nowy projekt wrzucania uzytkownikow to tzw. wrógow dzieki czemu nie widze ich postów. Ma juz jedna osobe w tej grupie, Wilmore pewnie bedzie nastepny. Poza tym czekam jeszcze na to co mi Milanisci odpisza na postawiony w ich temacie problem, bo moze obiecaja mi kupno kilku graczy w nastepnym oknie i to im bede kibicował w przyszłym seoznie. Poki co wieksze wrazenie robia na mnie transfery Juventusu (kupcie jeszcze Lugano do obrony). Jest jeszcze opcja kibicownaia Napoli, bo sa najbardziej niewinni i czysci z tej trójki, ale raczej bez szans na dłuższe pasmo sukcesow.

Poki co wracam do sowjego avataru. Dzieki, ze wzieliscie mnie na powaznie.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2011, 12:33

Przyznam, że prowokacja najniższych lotów. Jakbyś sobie zmienił avka na Seedorfa to by było śmieszniej i adekwatniej do dyskusji, ale Salihamidzić :warrior:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 sie 2011, 12:54

Prowokacja nie miala byc złosliwoscia wzgledem Juventusu (no moze poza trzecia gwiazdka :P ). Prowokacja nie miala byc nawet prowokacja. Z nieskrywana sympatia i z wielkim rozrzewnieniem przygladam sie transferom jakich dokonuje Juventus. Przypominaja mi stare czasy kiedy to razem z Massimo, Ernesto, Gabrielle, Marco i Jose snulismy dalekosiezne wizje mocarnego Interu. A na dzien dzisiejszy wyglada to tak: Moratti odchodzi, odchodze i ja z Interu. Ostatni gasi światło.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6702

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 sie 2011, 13:03

Ale po co ten Juventus, skoro nikt od Juve nawet się w tym temacie nie wypowiedział?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”