Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 sie 2011, 11:12
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 24 sie 2011, 11:49
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sie 2011, 11:54
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 24 sie 2011, 12:13
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 24 sie 2011, 12:20
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 24 sie 2011, 12:51
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Spin » 24 sie 2011, 13:04
Mam dokładnie to samo, nawet teraz czuję "krakowskiego kaca". Szkoda, bo awans był naprawdę blisko. Odręgną sprawą jest, że APOEL w dwumeczu był wyraźnie lepszy i awansował zasłużenie.Smarki Smark pisze:Ehh to była trudna noc, w sumie dalej czuję się jakbym był na ostrym kacu.
Spin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smarki Smark » 24 sie 2011, 13:08
No właśnie jakby przegrali 4:0 to by mniej mnie wkurzyło, a tak strzeliliśmy gola i naprawdę ja i większość osób z którymi oglądałem mecz uwierzyło w to że wreszcie się udało, a tu taki cios pod koniec meczu.Spin pisze:Mam dokładnie to samo, nawet teraz czuję "krakowskiego kaca". Szkoda, bo awans był naprawdę blisko. Odręgną sprawą jest, że APOEL w dwumeczu był wyraźnie lepszy i awansował zasłużenie.Smarki Smark pisze:Ehh to była trudna noc, w sumie dalej czuję się jakbym był na ostrym kacu.
Smarki Smark
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sie 2011, 13:22
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sie 2011, 13:53
No akurat ja zupełnie coś innego z jego postów wyczytałem. Mogę to na części pierwsze rozłożyć, bo Kamil pisze długie posty, więc można się pogubić jeśli się zbyt wnikliwie nie czyta:MGiggs pisze:facet porownuje styl Realu z finału CDR z tym co zagrała wczoraj Wisła
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sie 2011, 14:27
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 24 sie 2011, 14:51
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 sie 2011, 16:17
To powinno brzmieć4. Jeśli na wyższym poziomie zdarzają się takie same sytuacje, to często ci sami kibice drużyn, które wygrały, choć na boisku były lepsze nie marudzą, że przegrał futbol, cieszą się ze zwycięstwa swojej drużyny po prostu, bo nieważne co jest na boisku, ważne jaki wynik;
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 sie 2011, 16:57
Ja absolutnie rozumiem co miał Kamil na myśli. Widzę jednak, że niektórzy patrzą na nick osoby, która coś napisała i wyłapują tylko te elementy wypowiedzi, do których mogą się przyczepić. Naprawdę, pisanie w tej sytuacji o przykładach wygląda na brak kontrargumentu dla CAŁOŚCI WYPOWIEDZI i szukanie napinki. Nie widzę, żeby ktoś napisał, że jeśli jego drużyna wygrałaby po meczu, w którym była o wiele słabsza, to byłby niezadowolony. To chyba kończy całą dyskusję.Kamil232 pisze:To powinno brzmieć
Jeśli na wyższym poziomie zdarzają się takie same sytuacje, to często ci sami kibice drużyn, które wygrały, choć na boisku NIE były lepsze nie marudzą, że przegrał futbol, cieszą się ze zwycięstwa swojej drużyny po prostu, bo nieważne co jest na boisku, ważne jaki wynik;
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 sie 2011, 17:15
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio