Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 19:10
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 sie 2011, 19:19
mete pisze:Kibic Manchesteru nie powinien narzekać na transferu United. Takie moje prywatne zdanie. Ferguson ma dostępne środki i to on decyduje kto trafi do United. Łysy nie zawsze ma kasę w ostatnim czasie i dotego transfer musi zaakceptować Berlusconi. Gdyby była sytuacja taka jak od początku władzy Berlusconiego do powiedzmy 2005 roku to Łysy nie musiał by się bawić w żadne gierki.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 19:27
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 sie 2011, 19:38
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 19:41
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pyzel » 25 sie 2011, 20:30
Jeśli Cassano to odpad to Saha tym bardziej. Blanc przyszedł do MU jako piłkarz zaawansowany wiekowo (tu aluzja do kupowania dziadków).czarny_samael pisze:P.S. A rzucenie hasłem, że Saha i Blanc to były odpady to jest ponad moje rozumowanie
Pyzel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 20:33
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pyzel » 25 sie 2011, 20:36
To nie wyskakuj z Cassano, Taiwo i Ibrą jako odpadem bo to jest aberracja, życze precyzyjniejszego używania języka w przyszłościKamil232 pisze:Rozumiesz słowo odpad? To Ci wyjaśnię jest to zawodnik który był niechciany w swoim poprzednim klubie. Saha był chciany w Fulham i trzeba było za niego zapłacić spore pieniądze, Blanc również był chciany w Interze![]()
Przykładem odpada w United jest Owen, ale nie wyżej wymienieni zawodnicy.
Pyzel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 20:37
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kniaź » 25 sie 2011, 20:51
Kniaź

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 25 sie 2011, 21:22
niechciany a odpad to duża róznica. ibra odszedł dlatego, ze nie pasował do koncepcji pepa, umiejetnosci piłkarskich nikt nie podwazał ? tak czy nie ? dlaczego wyjebali cassano z sampy ? piłkarsko nie domagał czy jednak pojawiły sie problemy pozaboiskowe ? czyli ze odpadKamil232 pisze:Jak to nie? Ibra był NIECHCIANY w Barcie, Cassano był NIECHCIANY w Sampdorii, więc o co chodzi? O Taiwo nigdzie nie pisałem, że to odpad.
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 sie 2011, 21:24
Ja będę celować w klub turystów, jak będę mieć kasę, ale będzie ciężko. Znajomy Włoch będzie musiał pilnować bo w razie czego bilety szybko się rozejdą, a inne sektory niż Curva Sud raczej mnie nie interesują.Kaka_ACM pisze:FoRza Milan ! Losowanie grup idealne, trzeba łatwic bilet na faze grupowa CL. Jedzie ktos ?
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 25 sie 2011, 21:34
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 25 sie 2011, 21:52
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 sie 2011, 22:12
Zaciśnij zwieracze bo jeszcze do nas mesjasz wróci i się wszyscy zesramy ze złości. Co do Cagliari jak na razie to wygląda na to, że nie będzie spotkań.EnJoy's pisze:Także podsumowując - generalnie [h**], poczekajmy do końca okienka, jestem ciekaw tego 29.08 może coś pozytywnego się wydarzy.
Cagliari mamy odwołane ?
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio