Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 02 wrz 2011, 23:29
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 wrz 2011, 23:54
Masz na myśli Murawskiegopetrdcm pisze: Na Niemcy za kilka dni to wcale się nie zdziwię jak w podstawie wyjdzie trójka w pomocy Dudka-Wilk-Matuszczyk.
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 03 wrz 2011, 0:37
Unista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 0:45
Ja w zasadzie też ale nie odważyłem się tego napisaćddemon pisze:Wasyl zagrał dobre zawody ale nie widzę go na lewej stronie - Bardziej bym postawił go na środku...
Znaczy Wilka bym wolał ale Murawski chyba będzie.ddemon pisze:Masz na myśli Murawskiego
No tak, tylko o ile błędy czasem popełnia Głowacki to gra na swojej pozycji. A Jodłowiec ostatnio w klubie też gra na środku mimo że to bardziej boczny obrońca, natomiast na kadrę to nie wystarcza.ddemon pisze:Błąd popełnił Jodłowiec cóż nie pierwszy w kadrze...
Meksyk nie zagrał dobrych zawodów ale i nasza kadra lepiej jest w stanie zagrać również.Unista pisze:To co odstawił Meksyk pomine i pozostawie bez komentarza. Szkoda, bo spodziewałem się zobaczyć coś więcej.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 wrz 2011, 9:50
Odpada. Nie dość, że ubogi technicznie, to jeszcze lewej nogi nie ma... Szybciej środek, warunki fizyczne ma... Tylko gorzej z dyscypliną - trzymanie linii i faule...petrdcm pisze:Ale za to Wasilewski pokazał się z dobrej strony. Wiadomo że Piszczka nie wygryzie ze składu jednym dobrym meczem, ale zagrał swoje i się wywiązał z tego dobrze. Nie wiem na ile to możliwe a na ile sfera si-fi, ale może by warto go sprawdzić na drugiej stronie.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 wrz 2011, 9:53
Mi się wydawało,a że on zawsze grał na środku ewentualnie jako defensywny pomocnikpetrdcm pisze:No tak, tylko o ile błędy czasem popełnia Głowacki to gra na swojej pozycji. A Jodłowiec ostatnio w klubie też gra na środku mimo że to bardziej boczny obrońca, natomiast na kadrę to nie wystarcza.ddemon pisze:Błąd popełnił Jodłowiec cóż nie pierwszy w kadrze...
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 wrz 2011, 11:46
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 03 wrz 2011, 12:14
Puzon93
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 03 wrz 2011, 12:43
Unista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 wrz 2011, 12:45
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 12:47
Faktycznie może masz i rację. Ale chyba jakiś czas temu w klubie grał też z boku. Chyba że mi się coś pomyliło zupełnieNoName1989 pisze:Mi się wydawało,a że on zawsze grał na środku ewentualnie jako defensywny pomocnik.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 wrz 2011, 13:54
Na pewno nie będą spacerować. Jeśli wyjdą rezerwowymi to tym gorzej, bo będą chcieli się pokazać a umiejętności mają wielkie. Wiedzą, jak ważny jest to dla nas mecz więc też nam nie odpuszczą. Ja przewiduję ostre baty, ale powiedzmy sobie szczerze, Niemcy będą kroić wszystkich przez najbliższą dekadę.Unista pisze:boję się, że Niemcy sobie nie będą spacerować
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2011, 15:25
Chyba Ci się z Sadlokiem pomylił. To on grał i na środku i na boku. Jodłowiec grał na środku albo jako defensywny pomocnik tak jak napisał NoName.petrdcm pisze:Faktycznie może masz i rację. Ale chyba jakiś czas temu w klubie grał też z boku. Chyba że mi się coś pomyliło zupełnieNo dobra pewności już w tej materii nie mam to nie ciągnę wątku dalej. Z tym defensywnym pomocnikiem to już chyba przesada
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 15:45
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 15:55
petrdcm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio