Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 452

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 02 wrz 2011, 23:29

Ale za to Wasilewski pokazał się z dobrej strony. Wiadomo że Piszczka nie wygryzie ze składu jednym dobrym meczem, ale zagrał swoje i się wywiązał z tego dobrze. Nie wiem na ile to możliwe a na ile sfera si-fi, ale może by warto go sprawdzić na drugiej stronie. Bo takie czekanie na Benischa jest już trochę irytujące. Jeśli chodzi o boki to szkoda też że już właściwie Gancarczyk się nie liczy w tej materii, zresztą on już nawet jakieś tam kłopoty w Lechu ma.

Na Niemcy za kilka dni to wcale się nie zdziwię jak w podstawie wyjdzie trójka w pomocy Dudka-Wilk-Matuszczyk.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 wrz 2011, 23:54

Wasyl zagrał dobre zawody ale nie widzę go na lewej stronie - Bardziej bym postawił go na środku i obok niego Dancha bym spróbował i nie tylko że jest piłkarzem Górnika ale chłopak dojrzał i należy mu się szansa najlepiej obok doświadczonego zawodnika a takim jest Wasilewski bo Żewłakow jest spalony w reprezentacji
petrdcm pisze: Na Niemcy za kilka dni to wcale się nie zdziwię jak w podstawie wyjdzie trójka w pomocy Dudka-Wilk-Matuszczyk.
Masz na myśli Murawskiego :D Wątpie abyśmy zagrali trójką w pomocy - Lewy,Kuba-Mierzejewski i nawet Obraniak po tym meczu są nietykalni - są to poprostu zawodnicy których Smuda zmieni tylko jeśli będą mieli urazy...Dudka zagrał dziś lepiej niż Matuszczyk i w/g mnie to On jest kandydatem od początku bo młody notował dziś mnóstwo strat a Dudka uspokajał grę...W obronie zagra Perquis ponoć od początku czyli ktoś z dwójki Głowacki-Jodłowiec odpada...Błąd popełnił Jodłowiec cóż nie pierwszy w kadrze więc rozsądek mówi że ten usiądzie na ławie..

Szczęsny-Wasyl,Głowacki,Perquis,Wawrzyniak-Kuba(Peszko),Dudka,Murawski,Obraniak(Peszko)-Mierzejewski-Lewandowski

Tak to widzę - 4 zmiany w porównianiu z meczem z Meksykiem to i tak dużo jak na Smudę :lol: Peszko wystąpi od początku w zależności jak poważny uraz Kuby i na ile sytuacja z Obraniakiem zdenerwowała Franza :D

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 03 wrz 2011, 0:37

To co odstawił Meksyk pomine i pozostawie bez komentarza. Szkoda, bo spodziewałem się zobaczyć coś więcej.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 0:45

ddemon pisze:Wasyl zagrał dobre zawody ale nie widzę go na lewej stronie - Bardziej bym postawił go na środku...
Ja w zasadzie też ale nie odważyłem się tego napisać :)
ddemon pisze:Masz na myśli Murawskiego :D
Znaczy Wilka bym wolał ale Murawski chyba będzie.
ddemon pisze:Błąd popełnił Jodłowiec cóż nie pierwszy w kadrze...
No tak, tylko o ile błędy czasem popełnia Głowacki to gra na swojej pozycji. A Jodłowiec ostatnio w klubie też gra na środku mimo że to bardziej boczny obrońca, natomiast na kadrę to nie wystarcza.
Unista pisze:To co odstawił Meksyk pomine i pozostawie bez komentarza. Szkoda, bo spodziewałem się zobaczyć coś więcej.
Meksyk nie zagrał dobrych zawodów ale i nasza kadra lepiej jest w stanie zagrać również.

Awatar użytkownika
10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 623
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 03 wrz 2011, 9:50

petrdcm pisze:Ale za to Wasilewski pokazał się z dobrej strony. Wiadomo że Piszczka nie wygryzie ze składu jednym dobrym meczem, ale zagrał swoje i się wywiązał z tego dobrze. Nie wiem na ile to możliwe a na ile sfera si-fi, ale może by warto go sprawdzić na drugiej stronie.
Odpada. Nie dość, że ubogi technicznie, to jeszcze lewej nogi nie ma... Szybciej środek, warunki fizyczne ma... Tylko gorzej z dyscypliną - trzymanie linii i faule...

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1551
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 wrz 2011, 9:53

petrdcm pisze:
ddemon pisze:Błąd popełnił Jodłowiec cóż nie pierwszy w kadrze...
No tak, tylko o ile błędy czasem popełnia Głowacki to gra na swojej pozycji. A Jodłowiec ostatnio w klubie też gra na środku mimo że to bardziej boczny obrońca, natomiast na kadrę to nie wystarcza.
Mi się wydawało,a że on zawsze grał na środku ewentualnie jako defensywny pomocnik

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 wrz 2011, 11:46

Mecz nudny w sumie na poziomie poprzednich... Meksyk zadziwiająco słabo. Niemcy zrobią nam z dupy jesień średniowiecza.

Awatar użytkownika
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 03 wrz 2011, 12:14

Ze Szkopami to będzię zupełnie inny mecz, kwestia honoru na pięknym Polskim obiekcie przy komplecie publiczności. Wiadomo piłkarsko jesteśmy gorsi, ale walką można wszystko nadrobić. Liczę na skromną wygraną, a remis biorę w ciemno :)

Awatar użytkownika
Unista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Unista » 03 wrz 2011, 12:43

nawet nie mówcie o Niemcach, boje się tego oglądać, pod każdym względem i na boisku i na trybunach. Meksyk urządził sobie wczoraj trening, ciężko mi powiedzieć jaki wariant ćwiczyli, boję się, że Niemcy sobie nie będą spacerować. Też nie mieliśmy kiedy z nimi zagrać, tylko w okresie takiej padaki. :roll:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 wrz 2011, 12:45

Żeby z Niemcami nie grać w okresie padaki, to trzeba było z nimi zagrać w latach 2004-2008 albo w bliżej nieokreślonej przyszłości.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 12:47

NoName1989 pisze:Mi się wydawało,a że on zawsze grał na środku ewentualnie jako defensywny pomocnik.
Faktycznie może masz i rację. Ale chyba jakiś czas temu w klubie grał też z boku. Chyba że mi się coś pomyliło zupełnie :think: No dobra pewności już w tej materii nie mam to nie ciągnę wątku dalej. Z tym defensywnym pomocnikiem to już chyba przesada :D

Z Niemcami bardzo dobry moment na grę towarzysko. Życzyłbym sobie i reprezentacji aby w każdej grze towarzyskiej miała wyłącznie tylko takich rywali do sparingów a nie jakieś męki z San Marino po których przychodzi do gry na byle średnim rywalu i jest panika.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6663

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 wrz 2011, 13:54

Unista pisze:boję się, że Niemcy sobie nie będą spacerować
Na pewno nie będą spacerować. Jeśli wyjdą rezerwowymi to tym gorzej, bo będą chcieli się pokazać a umiejętności mają wielkie. Wiedzą, jak ważny jest to dla nas mecz więc też nam nie odpuszczą. Ja przewiduję ostre baty, ale powiedzmy sobie szczerze, Niemcy będą kroić wszystkich przez najbliższą dekadę.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 wrz 2011, 15:25

petrdcm pisze:Faktycznie może masz i rację. Ale chyba jakiś czas temu w klubie grał też z boku. Chyba że mi się coś pomyliło zupełnie :think: No dobra pewności już w tej materii nie mam to nie ciągnę wątku dalej. Z tym defensywnym pomocnikiem to już chyba przesada :D
Chyba Ci się z Sadlokiem pomylił. To on grał i na środku i na boku. Jodłowiec grał na środku albo jako defensywny pomocnik tak jak napisał NoName.

Niemcy w sumie właśnie wywalczyli awans, pewnie teraz świętują i we wtorek może im się zwyczajnie nie chcieć. Tak naprawdę to gorzej dla nas jak Loew wystawi drugi garnitur, bo tym zawodnikom może bardziej zależeć. A piłkarsko i tak są lepsi. Także nadzieja nasza w podejściu Niemców do tego meczu.

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 15:45

No to bym chciał tak:
Benisch-Perquis-Wasilewski-Piszczek
Może być?

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 03 wrz 2011, 15:55

Całą Unię w ryzach trzyma pakt Francusko-Niemiecki więc w piłkę tym bardziej dadzą sobie radę.

Można wręcz powiedzieć, nie bój żaby :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”