Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 wrz 2011, 12:52
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 wrz 2011, 13:04
Co Ty masz z tym Juve? Nerwy Ci puszczaja?mete pisze:To, że Milan był o klasę gorszym zespołem każdy widział, ale żeby nie docenić dobrej gry w defensywie, która była kluczem do remisu trzeba nie mieć pojęcia o futbolu tak jak to pokazuje Ozdobny. Jeszcze hasła o desperackiej obronie - obrona była ustawiona pod rywala i to zaowocowało tym, że to co Barca ma najlepsze w ofensywie (Prostopadłe podania i wejścia pomocników w pole karne nie funkcjonowało tak jak zwykle) Czekam tylko na moment gdy Pirlo w drodze po swoją złotą piłkę przyjedzie na Camp Nou (może Juventus zostanie zaproszony na Puchar Gampera) zaliczy kilka asyst i bramek a Juventus będzie miał posiadanie piłki na poziomie 70%.
Jeżeli ktoś myślał, że Milan przyjedzie i będzie grał otwartą piłkę i tym sposobem wypnie dupę przed Barcą to chyba nie zna obecnych realiów światowej piłki. Zwłaszcza, że Allegri miał dostępnych dwóch napastników w kadrze.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 wrz 2011, 13:12
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 wrz 2011, 13:23
A gry obronnej Totenhamu juz nie doceniasz? I jak pamietam to Milan procz dobrej gry obronnej zawsze slynal z ataku i sily ofensywnej zeby tylko wspomniec Kake z Pirlo czy Szewe z Kaka lub Van Bastena i Gulitem.MazurXIII pisze:Od zawsze jestem zwolennikiem dobrej gry obronnej (w końcu uwielbiam calcio!) i takie mecze,kiedy moja drożyna znakomicie się broni i kąsa kontratakami ogląda mi się dużo lepiej (i na większym poziomie adrenaliny) niż atak pozycyjny i bicie głową w mur (vide Tottenham).
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 wrz 2011, 13:26
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 wrz 2011, 13:27
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2011, 13:28
Mazur już kilka razy pisał, że waliliśmy głową w mur Tottenhamu. Nie jest to docenienie?A gry obronnej Totenhamu juz nie doceniasz?
My też pamiętamy. Pamiętamy też jak wygrywaliśmy z Barceloną 4-0, ale te czasy minęły i nieprędko wrócą.I jak pamietam to Milan procz dobrej gry obronnej zawsze slynal z ataku i sily ofensywnej zeby tylko wspomniec Kake z Pirlo czy Szewe z Kaka lub Van Bastena i Gulitem.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 wrz 2011, 13:31
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2011, 13:32
I tu jest kluczowy brak Zlatana, który dałby taką możliwość, ale przecież wg znawcy z forum jego brak nie miał żadnego wpływu na grę w ofensywie graczy Milanu.Mnie postawa Milanu bardzo cieszy i gdyby tylko potrafili choć przez krótki moment utrzymać się przy piłce by trochę uspokoić grę to by było wręcz idealnie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 wrz 2011, 13:36
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 wrz 2011, 13:40
Ej, ej.Trzeba przyznać, że Milan za to nie miał żadnych problemów, bo jaki to problem brak Ibrahimovica czy Robinho (A Ozdobny może nadal pisać głupoty, że ich obecność na boisku nie dała by Milanowi czegoś więcej niż Cassano.
Ciekawe określenie rozgrywania piłki na środku boiska i braku przyspieszenia w końcówce meczu, gdy faktycznie trzeba było walić głową w mur. Litości, czy naprawdę tylko ja widziałem ten mecz w Londynie?waliliśmy głową w mur Tottenhamu.
Seedorf się postarzał, Boateng gra z urazem, Pato jest pod formą. Jeśli chcesz wskazywać na słabości Barcelony, to nie wiem, czy znajdziesz taką, która była bardziej dotkliwa dla Milanu.Z drugiej strony warto zauważyć, że Villa i Pedro ostatnio grali marnie
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2011, 13:59
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 wrz 2011, 14:03
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 14 wrz 2011, 14:28
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 14 wrz 2011, 14:31
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin