Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 13:38
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 18 wrz 2011, 13:42
Czy ja gdzieś napisałem zaprzeczenie tego? Po prostu obecnie kibice Arsenalu nie mają życia na sobotnich ogniskach z kumplamiKisielski pisze:Zawsze mi się wydawało, że prawdziwy kibic jest ze swoim klubem na dobre i na złe, nie przestaje nim być jak odchodzi z klubu jego ulubiony piłkarz, nie przestaje nim być jak klub zajmuje w lidze najgorsze miejsce od 20 lat, nie przestaje nim być jak klub spada do niższej ligi, ale to tylko moje skromne zdanie.
Matt.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 18:39
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 18:55
Powiedz mi czy jak 90% społeczeństwa uznała, że Szczęsny był najlepszym piłkarzem na boisku w meczu z Niemcami i dzięki niemu nie straciliśmy więcej bramek, a jakiś user na forum piłkarskim o nicku "Obserwator" uznał że Szczęsny jest słaby, nie umie łapać piłki i gra na poziomie b-klasy, to dziwisz się że zostałeś ostro skrytykowany za wypisywani bzdur, którymi chcesz przyćmić swoje kompleksy, że nie umiesz niczego osiągnąć na wysokim poziomie??Obserwator pisze:Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 wrz 2011, 18:58
Ty za to prezentujesz poziom biedy umysłowej.Obserwator pisze:Szczęsny obecnie prezentuje poziom polskie okręgówki-
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 19:06
90 procent społeczeństwa ma przeprane mózgi i nie jest w stanie myśleć samodzielnie.Kisielski pisze:Powiedz mi czy jak 90% społeczeństwa uznała, że Szczęsny był najlepszym piłkarzem na boisku w meczu z Niemcami i dzięki niemu nie straciliśmy więcej bramek, a jakiś user na forum piłkarskim o nicku "Obserwator" uznał że Szczęsny jest słaby, nie umie łapać piłki i gra na poziomie b-klasy, to dziwisz się że zostałeś ostro skrytykowany za wypisywani bzdur, którymi chcesz przyćmić swoje kompleksy, że nie umiesz niczego osiągnąć na wysokim poziomie??Obserwator pisze:Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 18 wrz 2011, 19:20
Jak można brać na poważnie rzekomego kibica Arsenalu, który nawet nie wie jak mają na nazwiska jedne z gwiazd zespołu? O jakiego Larssona Ci chodzi?Obserwator pisze:Pamietam Arsenal z Ljungbergiem, Bergakmpem, Seamenem, Larsonem-to był team. Milo było oglądać, grali świetną piłkę.
Matt.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 18 wrz 2011, 19:27
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 19:28
Gdzie ja napisałem, że jestem kibicem Arsenalu?Matt. pisze:Jak można brać na poważnie rzekomego kibica Arsenalu, który nawet nie wie jak mają na nazwiska jedne z gwiazd zespołu? O jakiego Larssona Ci chodzi?Obserwator pisze:Pamietam Arsenal z Ljungbergiem, Bergakmpem, Seamenem, Larsonem-to był team. Milo było oglądać, grali świetną piłkę.Henrika Larssona? Czy może Sebastiana Larssona, który podczas całej swojej 3-letniej kariery w Arsenalu zagrał w raptem trzech meczach?
Wieje mi tutaj ostrą chorobą mózgową lub po prostu ironią.
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 wrz 2011, 19:30
To mi poprawiło dziś mój fatalny humorChodziło mi o Henryka Larsonna . Według mnie grał w Arsenalu.
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 20:21
Kisielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2011, 20:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 20:27
Mam takie samo zdanie, typowy prowokator, ale niech się wykarzeMentor pisze:Nie to żebym Wam psuł zabawę, ale jestem dziwnie przekonany, że Obserwator ma co najmniej taki sam ubaw widząc jak łykacie jego prowokacje i trzęsiecie się starając udowadniać, że 2+2=4. Tak jakby to nie było oczywiste.
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 wrz 2011, 16:24
Arsene Wenger planuje wystawić we wtorkowym meczu Carling Cup skład podobny do tego, który grywał w tych rozgrywkach rok temu, a więc wymieszać zawodników ogranych z tymi, którzy dopiero zaczynają przygodę w grze na najwyższym poziomie.
Przez wiele lat Francuz dawał okazję do gry w tym turnieju tylko młodym talentom, jednakże w zeszłym sezonie zmienię tę taktykę, co zaowocowało dojściem Kanonierów do finału.
W wywiadzie udzielonym Arsenal Player, Boss przyznał że zamierza trzymać się swego nowego schematu. Można zatem liczyć na ujrzenie na murawie Alexa Oxlade-Chamberlaina, Ryo Miyaichiego oraz Park Chu-Younga. Występ tego ostatniego piłkarza Wenger zapowiedział już na sobotniej konferencji prasowej.
- Zamierzam kontynuować moją filozofię gry, niemniej jednak zestawię skład meczowy tak, by znaleźli się w nim gracze doświadczeni, jak również Ci, którzy dopiero zaczynają się ogrywać. - powiedział Wenger.
- Najprawdopodobniej dam szansę Ryo i Alexowi Oxlade-Chamberlainowi. Ten drugi to wielki talent i na pewno bardzo wielu kibiców oczekuje jego występu. Moim celem jest rozwój umiejętności tego chłopaka, zaś on będzie miał okazję udowodnić, że słusznie pokładam w nim wielkie nadzieje. - dodał Boss
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 19 wrz 2011, 16:40
Matt.
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio