Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 paź 2011, 18:04
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 03 paź 2011, 18:24
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 03 paź 2011, 19:05
A po za tym kontuzjowany jest Tytoń, który ostatnio w kadrze grał częściej niż Fabiański, więc Smuda będzie mógł z czystym sumieniem bez żadnego tłumaczenia wystawić Fabiana. Ciekaw jestem jakiego bramkarza wymyśli na rezerwę, może Boruc?grzegorzfcb pisze:Z resztą jest to jak najbardziej właściwy ruch z puntu widzenia i Arsenalu i reprezentacji. Fabiański sobie pogra a Szczesny, który juz swoją klasę i umiejętności pokazał nie poleci na koniec świata. On jest nr 1 na dziś a takie mecze to dobra okazja dla szukania nr 2
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 paź 2011, 19:07
Powołał SandomierskiegoKisielski pisze:A po za tym kontuzjowany jest Tytoń, który ostatnio w kadrze grał częściej niż Fabiański, więc Smuda będzie mógł z czystym sumieniem bez żadnego tłumaczenia wystawić Fabiana. Ciekaw jestem jakiego bramkarza wymyśli na rezerwę, może Boruc?grzegorzfcb pisze:Z resztą jest to jak najbardziej właściwy ruch z puntu widzenia i Arsenalu i reprezentacji. Fabiański sobie pogra a Szczesny, który juz swoją klasę i umiejętności pokazał nie poleci na koniec świata. On jest nr 1 na dziś a takie mecze to dobra okazja dla szukania nr 2
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 03 paź 2011, 19:10
He he no to mi umknęło, cały weekend byłem po za światem, zero radia, tv, internetu itd. tylko mi kumpel smsa napisał jaki wynik w derbach. Dopiero w nocy wróciłem do cywilizacji a teraz sprawdzam co się w świecie wydarzyło.NoName1989 pisze:Powołał SandomierskiegoKisielski pisze:A po za tym kontuzjowany jest Tytoń, który ostatnio w kadrze grał częściej niż Fabiański, więc Smuda będzie mógł z czystym sumieniem bez żadnego tłumaczenia wystawić Fabiana. Ciekaw jestem jakiego bramkarza wymyśli na rezerwę, może Boruc?grzegorzfcb pisze:Z resztą jest to jak najbardziej właściwy ruch z puntu widzenia i Arsenalu i reprezentacji. Fabiański sobie pogra a Szczesny, który juz swoją klasę i umiejętności pokazał nie poleci na koniec świata. On jest nr 1 na dziś a takie mecze to dobra okazja dla szukania nr 2
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 paź 2011, 16:55
Nie jestem w stanie zrozumieć w jaki sposób ten chłopak oczekiwał gry od początku na Wembley.Bendtner wyjawił powód, dla którego odszedł z klubu. Dla mnie to szokujące.
Bendtner oczekiwał, że wybiegnie na Wembley w podstawowym składzie. Grał w każdej rundzie Carling Cup do tej pory, łącznie z półfinałem Carling Cup z Ipswich, gdzie strzelił świetną bramkę. Jednak pomimo kontuzji Fabregasa i Walcotta, Wenger postanowił wystawić Tomasa Rosicky'ego w finale przegranym 2-1. Bendtner wszedł z ławki rezerwowych w 68. minucie, ale w wywiadzie dla Ekstrabladet 23-latek wyjawił, że to zadecydowało o jego odejściu z klubu.
-Mogę wyjawić dokładny moment, który zdecydował o odejściu z klubu: kiedy zobaczyłem wyjściową jedenastkę na finał Carling Cup i zobaczyłem, że nie jestem w niej. To był najgorszy moment mojej kariery. Byłem smutny, zszokowany i zawiedziony. Nie da się tego opisać. Grałem do tej pory w każdym meczu turnieju i strzelałem bramki. Czułem się świetnie. Wiedziałem, że nic już nie będzie takie samo. - powiedział Bendtner.
Bendtner następnie strzelił hattricka w meczu z Leyton Orient na Emirates Stadium, ale nie wykorzystał kluczowej szansy na Camp Nou w końcowych minutach spotkania z Barceloną. Potem Bendtner poinformował Wengera, że chce odejść z klubu. Nie udało mu się załatwić transferu definitywnego, ale udał się na wypożyczenie do Sunderlandu.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 04 paź 2011, 17:28
Grał we wcześniejszych rundach, w półfinale strzelił bramkę, więc spodziewał się, że znajdzie się w 11, czuł że zasłużył na to. Ja to rozumiem, że był zawiedziony ale żeby z takiego powodu z klubu odchodzić to lekka przesada, wygląda na to że wyżej sra niż dupę maMagnum pisze:Nie jestem w stanie zrozumieć w jaki sposób ten chłopak oczekiwał gry od początku na Wembley.
Kisielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 paź 2011, 13:10
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 paź 2011, 20:06
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 13 paź 2011, 21:08
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 paź 2011, 1:42
Nie, bo przecieżCiekawe czy Papa choć raz przyzna się do błędu i w zimie kupi kogoś na prawą obronę
Yennaris pewnie zagra w Carling Cup póki nie ma Sagni, Koscielny pewnie będzie tam grał trudniejsze mecze jak wróci Vermaelen a Jenkinson reszte. O ile Jenkinson się oczywiście nie połamie.- Jest Nico Yennaris z rezerw, Andre Santos, który ostatecznie też może zajmować to miejsce. Ponadto Koscielny i Djourou także mogliby zagrać na tej pozycji. W ciągu tych trzech miesięcy na pewno będę rotował graczami na prawej obronie, wszak Jenkinson nie jest w stanie bezustannie występować.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 15 paź 2011, 1:52
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 paź 2011, 12:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 paź 2011, 13:02
Czytałem, że zaczyna trenować i wygląda to całkiem nieźle. Sztab chce być jednak ostrożny i daje mu na powrót do gry jakieś 2-3 tygodnie.fieldy pisze:Wiadomo coś o ewentualnym powrocie Vermaelena ? Jest jakaś data ?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 15 paź 2011, 16:52
michal2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio