Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 paź 2011, 15:29
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 paź 2011, 15:33
Ja nie działam jak GW i TVN24 i nie narzucam wniosków. Każdy kto zobaczy ten wykres będzie mieć swoje własne spostrzeżenia.Wklejanie wykresow bez komentarza i odniesienia do pewnych zmiennych moze byc mylace.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 paź 2011, 15:40
Marco juz samo haslo tam zawarte narzuca i sugeruje pewne wnioski.Marco_Van_Basten pisze:Ja nie działam jak GW i TVN24 i nie narzucam wniosków. Każdy kto zobaczy ten wykres będzie mieć swoje własne spostrzeżenia.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 paź 2011, 15:46
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 07 paź 2011, 15:47
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 paź 2011, 15:52
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 07 paź 2011, 15:55
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 07 paź 2011, 15:59
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 paź 2011, 16:00
A Gazeta dziś wrzuciła wykres z poparciem pod nim wielki Tusk i mały Kaczyński, i cała reszta. To może coś na wzór pfff GW?MGiggs pisze:Twoj wykres jest mocno tendencyjny cos na wzor GP czy pfff Niezaleznej.
Nikt tutaj nie broni rzadow Donka jednak wykres,sopecialnie oznaczone slupki PO i podpis by wlaczyc myslanie itd
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 paź 2011, 16:01
możesz rozwinąć albo do czegoś ciekawego zalinkować? zainteresowało mnie to.(a nawet się nie zainteresują co ten pan zrobił w Komisji Przyjazne Państwo m.in. z kontrolami BHP)
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 paź 2011, 16:11
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 paź 2011, 16:12
kryzys w Polsce nie spowodował recesji, ale spowodował spowolnienie gospodarcze. Czyli nasza gospodarka rozwijała się wolniej niż można było przypuszczać. Jeśli rząd planuje budżet to zakłada jakiś przychód i na tej podstawie planuje wydatki. Jeśli nagle się okazuje, że przychody są powiedzmy o 2% mniejsze niż założono (bo w kryzysie ludzie nie kupują tyle ile w hossie gdy czują się bezpieczni, czy bo duże firmy nie tylko nie zatrudniły nowych pracowników, ale wręcz zredukowały zatrudnienie i wzrosło przez to bezrobocie) to deficyt będzie większy o te 2% względem zakładanego.Jaki kryzys?Przecież Polska była jedyną zielona wyspą w Europie...chyba,że nasz szanowny premier lekko mijał się z prawdą![]()
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 paź 2011, 16:21
Różnica jest taka, że GP nie udaje obiektywizmu i nie kreuje rzeczywistości dla milionów Polaków. Czytają ją ludzie z ukształtowanym światopoglądem, równie dobrze można mieć zarzut do Faktów i Mitów, że nie udają obiektywnych. Dostałeś obiektywny wykres z komentarzem. Według tego co piszesz, to jest niedopuszczalne. Czy tak jest naprawdę?MGiggs pisze:PIwus, nie czytam wyborczej wiec za bardzo nie wiem po co ta uwaga. GP od poczatku swojej dzialalnosci popiera PIs i jest rownie obiektywna jak GW w druga strone.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 paź 2011, 16:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 07 paź 2011, 16:56
A jaka jest alternatywa? Zagłosować wbrew swoim przekonaniom na prawicowe betony ? O ile jeszcze z sld w kwestiach światopoglądowych raczej się zgadzam, o tyle kwestie gospodarcze zupełnie mi nie leżą.Ludzie nie chcą glosować na PO więc zagłosują na RPP (a nawet się nie zainteresują co ten pan zrobił w Komisji Przyjazne Państwo m.in. z kontrolami BHP).Pięknie to ktoś ujął - RPP to Samoobrona z miejskim rodowodem - pod płaszczykiem nierealnych obietnic (BTW - zagłosujecie na mnie?Dam wam pracę,10k zł i do tego paszport Polsatu...) kryje się jedynie chęć dorwania do koryta i dbania o indywidualny interes...
red85
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio