Wasze prywatne typy - Strona 1162

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 16:49

Kiedyś grałem podobnie jak Aker, chciałem ograniczać do minimum ryzyko wpadki grając najpewniejsze zdarzenia. Zrezygnowałem po dwóch lub trzech porażkach w krótkim odstępie czasu i refleksji, jak ciężko grając taką metodą jest odrobić straty z przegranych kuponów.
Aker, bukmacherka to Twój chleb powszedni (przynajmniej tak mi się wydaje) Nie wydaje Ci się, że chwalenie się trafionymi singlami po kursach 1.20/1.30 jest nieco obciachowe? Tzn nie mam nic przeciwko takiej grze, każdy podchodzi do tego sportu na swój sposób, jednak osobiście nie uważam by trafiony zakład na Barcelonę i Manchester City w łącznym AKO 1.25 był wart wrzucania go na różne fora. Nie życzę Ci tego, ale bukmacherka bywa cholernie niewdzięczna i przyjdzie moment (a przyjdzie na pewno) w którym wtopisz grubą kasę na niziutkim kursie i zaczniesz się zastanawiać, czy gra jest warta świeczki, gdy zamiast liczyć 100 zł zysku przy 500 zł wkładu będziesz musiał odrobić straconą kasę.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 17:14

Salas11 pisze:Kiedyś grałem podobnie jak Aker, chciałem ograniczać do minimum ryzyko wpadki grając najpewniejsze zdarzenia. Zrezygnowałem po dwóch lub trzech porażkach w krótkim odstępie czasu i refleksji, jak ciężko grając taką metodą jest odrobić straty z przegranych kuponów.
Aker, bukmacherka to Twój chleb powszedni (przynajmniej tak mi się wydaje) Nie wydaje Ci się, że chwalenie się trafionymi singlami po kursach 1.20/1.30 jest nieco obciachowe? Tzn nie mam nic przeciwko takiej grze, każdy podchodzi do tego sportu na swój sposób, jednak osobiście nie uważam by trafiony zakład na Barcelonę i Manchester City w łącznym AKO 1.25 był wart wrzucania go na różne fora. Nie życzę Ci tego, ale bukmacherka bywa cholernie niewdzięczna i przyjdzie moment (a przyjdzie na pewno) w którym wtopisz grubą kasę na niziutkim kursie i zaczniesz się zastanawiać, czy gra jest warta świeczki, gdy zamiast liczyć 100 zł zysku przy 500 zł wkładu będziesz musiał odrobić straconą kasę.
temat zrobiłem głównie po to by mieć pełne informacje na temat kasy jaką udało się zarobić/stracić w przeciągu danego miesiąca. Gram tym sposobem juz kilka miesięcy i póki co się nie zawiodłem, ciągle wpada po kilka stówek, choć konkretnych kwot nie podam, bo nie prowadziłem żadnego tematu, aby zliczać kasę. Bardzo ważna jest selekcja typów, bo tak jak pisałem kurs kursowi jest nierówny. Oczywiście znajdzie się mnóstwo typerów, którzy ten pomysł będą krytykować, bo łatwo uwalić hajs, ale ryzyko jest nieodłącznym elementem tego hobby, popatrzcie np. na typ cześka na Wisłę, ja tam się tego typu trzymałem z daleka, gdyby Widzew strzelił jedną bramkę to czesiek by zarobku nie miał tylko 2 kupony w plecy w sumie -150 zł. Podsumowując, każdy gra swoją taktyką, ale o tym, jaka jest lepsza niech nie decyduje moda (obciach grac kursy 1,2 itp.) tylko miesięczne zyski. Ilość zarobionej kasy, a najlepiej zarobiony % kasy od włożonego kapitału w bukmacherkę niech to będzie wyznacznikiem dobrej metody gry. Rozliczajmy się wzajemnie na koniec każdego miesiąca i wtedy będzie można podyskutować kto ma lepszy sposób. Salasa, Inferno oraz resztę zapraszam do tworzenia swoich tematów i wrzucania typów w celu księgowości i porównania na koniec miesiąca dla kogo dany miesiąc był lepszy :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 17:31

Z tym bonusem to wielka sciema... teoretycznie masz miec zablowany ten bonus, ktory dostales... to dla mnie jest na chlopski rozum ze musisz obrocic 10razy 100zl przy bonusie 50% kwoty 200...
Tylko, ze oni jak widze nakladaja ze 300zl jest zablokowane do czasu obrotu... a praktycznie jest tak ze nie moge aktualnie w ogole wyplacic srodkow a mialem pzed ta wplata na bosusa na koncie 600zl.... i specjalnie dla bosuna przelalem kase z bwin do tobeta.... po bonus... ostatni raz, te bonusy to sciema wielka

Olympiakos

APOEL

Porto

Borussia

Plzen +1

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 17:32

no wlasnie bo to jest bardzo istotne czy jest mozliwosc wyplacania normalnie kasy z buka i masz zablokowany tylko ten bonus dajmy na to 100 zł które otrzymam przy wpłacie 200, czy zablokują całkowicie wypłaty aż obrócę 10x bonus ewentualnie go stracę...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 17:40

zablokuja odrazu wszytskie wyplaty... chociaz mam informacje :arrow:
zablokowane.jpg
a przy wyplacie... takie cos sie pojawia a mialem przed bonusem tam normalnie 600zl ...

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 17:50

Aker pisze:Salasa, Inferno oraz resztę zapraszam do tworzenia swoich tematów i wrzucania typów w celu księgowości i porównania na koniec miesiąca dla kogo dany miesiąc był lepszy
Nie będę zakładał tematów poświęconych własnej grze, gdyż moją taktyką na mnożenie funduszy jest głównie gra na zakładach live za stawki od 50 do 100 zł. Pociąłbym się mając zliczać wszystkie single z danego miesiąca, takich zdarzeń mogę mieć w ciągu 30 dni kilkaset (wszystko zależy od ilości czasu, jaki mogę poświęcić na ślęczenie przed kompem) Zysk jest i to się liczy, dlatego stać mnie by od czasu do czasu zagrać jakiś bardziej ryzykowny kupon za 50 zł i nie martwić się ewentualną przegraną.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 18:58

tak sobie przeglądam jutrzejszą ofertę i bardzo dobrze wygląda typ na Citizens, u siebie cisną, aby awansować dalej to muszą wygrać, a w tym meczu na pewno nie zagrają Robben i Kroos. Po za tym mówi się o tym, że dzięki temu iż Bayern ma już pewne 1 miejsce to nie zagrają także Muller i Gomez, a kto wie może i Ribery. Czekam do jutra na składy i myślę, że to zagram :)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 19:02

ja to zagralem za 400 na MC

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 19:06

Ja na jutro gram tylko single:

Villarreal - Napoli 2
Ajax - Real DNB 1
Dynamo Zagrzeb - Lyon 2

Po stówce na każdy zakład, bez kombinacji :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 19:07

Na Ajax tez zagram ale Lyon to jednak nie to... I Napoli tez mnie nie rpzekonuje....

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 19:16

czeher pisze:ja to zagralem za 400 na MC
i kto wie czy jutro też nie zagram podobnie :think: no nic poczekam na składy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 19:20

Napoli zbyt wiele wysiłku włożyło, by w tak ciężkiej grupie mieć realne szanse awans. Jeśli nie wygrają z Villarreal i dadzą się wyprzedzić ManCity, będą frajerami bo ŻŁP gra czapkę gruszek i pewnie nawet nie zagrają pierwszym składem. Nad Lyonem się jeszcze zastanowię, choć Zagrzeb okazał się być klasycznym chłopcem do bicia i nie ugrali nic, będzie im się chciało spinać na ostatni mecz? :think:

Myślę jeszcze nad CSKA, Inter to na chwilę obecną żaden gwarant sukcesu, a awans jest już pewny.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 gru 2011, 19:49

czeher pisze:ja to zagralem za 400 na MC
Aker pisze:i kto wie czy jutro też nie zagram podobnie :think: no nic poczekam na składy
pamiętajcie, że Man City przede wszystkim stawia na lige, gdzie prowadzą i gdzie mają wieksze szanse na ugranie czegoś konkretnego. Po meczu z Bayernem, The Citizens grają z Chelsea w lidze, na wyjeździe. Nie oznacza to oczywiście, ze z Bayernem sobie nie poradzą, no ale warto wiedziec.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 20:48

under 3,5 w meczu Barcy po kursie 1,6 poszło

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 22:45

cholera dla mnie pewniakiem byl olympiakos.... mialem go grac za tysiaka ale ... arsenal... i poszlo za 300. Plzen tez mi 150 uratowalo w koncowce ale po stowce wtopil APOEL i BVB

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”