Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 16:49
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 17:14
temat zrobiłem głównie po to by mieć pełne informacje na temat kasy jaką udało się zarobić/stracić w przeciągu danego miesiąca. Gram tym sposobem juz kilka miesięcy i póki co się nie zawiodłem, ciągle wpada po kilka stówek, choć konkretnych kwot nie podam, bo nie prowadziłem żadnego tematu, aby zliczać kasę. Bardzo ważna jest selekcja typów, bo tak jak pisałem kurs kursowi jest nierówny. Oczywiście znajdzie się mnóstwo typerów, którzy ten pomysł będą krytykować, bo łatwo uwalić hajs, ale ryzyko jest nieodłącznym elementem tego hobby, popatrzcie np. na typ cześka na Wisłę, ja tam się tego typu trzymałem z daleka, gdyby Widzew strzelił jedną bramkę to czesiek by zarobku nie miał tylko 2 kupony w plecy w sumie -150 zł. Podsumowując, każdy gra swoją taktyką, ale o tym, jaka jest lepsza niech nie decyduje moda (obciach grac kursy 1,2 itp.) tylko miesięczne zyski. Ilość zarobionej kasy, a najlepiej zarobiony % kasy od włożonego kapitału w bukmacherkę niech to będzie wyznacznikiem dobrej metody gry. Rozliczajmy się wzajemnie na koniec każdego miesiąca i wtedy będzie można podyskutować kto ma lepszy sposób. Salasa, Inferno oraz resztę zapraszam do tworzenia swoich tematów i wrzucania typów w celu księgowości i porównania na koniec miesiąca dla kogo dany miesiąc był lepszySalas11 pisze:Kiedyś grałem podobnie jak Aker, chciałem ograniczać do minimum ryzyko wpadki grając najpewniejsze zdarzenia. Zrezygnowałem po dwóch lub trzech porażkach w krótkim odstępie czasu i refleksji, jak ciężko grając taką metodą jest odrobić straty z przegranych kuponów.
Aker, bukmacherka to Twój chleb powszedni (przynajmniej tak mi się wydaje) Nie wydaje Ci się, że chwalenie się trafionymi singlami po kursach 1.20/1.30 jest nieco obciachowe? Tzn nie mam nic przeciwko takiej grze, każdy podchodzi do tego sportu na swój sposób, jednak osobiście nie uważam by trafiony zakład na Barcelonę i Manchester City w łącznym AKO 1.25 był wart wrzucania go na różne fora. Nie życzę Ci tego, ale bukmacherka bywa cholernie niewdzięczna i przyjdzie moment (a przyjdzie na pewno) w którym wtopisz grubą kasę na niziutkim kursie i zaczniesz się zastanawiać, czy gra jest warta świeczki, gdy zamiast liczyć 100 zł zysku przy 500 zł wkładu będziesz musiał odrobić straconą kasę.
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 17:31
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 17:32
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 17:40
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 17:50
Nie będę zakładał tematów poświęconych własnej grze, gdyż moją taktyką na mnożenie funduszy jest głównie gra na zakładach live za stawki od 50 do 100 zł. Pociąłbym się mając zliczać wszystkie single z danego miesiąca, takich zdarzeń mogę mieć w ciągu 30 dni kilkaset (wszystko zależy od ilości czasu, jaki mogę poświęcić na ślęczenie przed kompem) Zysk jest i to się liczy, dlatego stać mnie by od czasu do czasu zagrać jakiś bardziej ryzykowny kupon za 50 zł i nie martwić się ewentualną przegraną.Aker pisze:Salasa, Inferno oraz resztę zapraszam do tworzenia swoich tematów i wrzucania typów w celu księgowości i porównania na koniec miesiąca dla kogo dany miesiąc był lepszy
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 18:58
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 19:02
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 19:06
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 19:07
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 19:16
i kto wie czy jutro też nie zagram podobnieczeher pisze:ja to zagralem za 400 na MC
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 gru 2011, 19:20
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 gru 2011, 19:49
czeher pisze:ja to zagralem za 400 na MC
pamiętajcie, że Man City przede wszystkim stawia na lige, gdzie prowadzą i gdzie mają wieksze szanse na ugranie czegoś konkretnego. Po meczu z Bayernem, The Citizens grają z Chelsea w lidze, na wyjeździe. Nie oznacza to oczywiście, ze z Bayernem sobie nie poradzą, no ale warto wiedziec.Aker pisze:i kto wie czy jutro też nie zagram podobnieno nic poczekam na składy
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 06 gru 2011, 20:48
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 gru 2011, 22:45
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio