Kezman mimo ze w Holandi trzy razy krolem strzelcow byl i to chyba nawet pod rzad, ale nawet za gry w PSV slabo sie spisywal w pucharach. Najleposzym rozwiazdaniem dla niego bedzie chyba powrot na odbudowanie formy do Holandii bo to co on gra w Cheslea to tragedia. W ostatnim meczu kilka pilek dostal i chyba wszystki mu sie od nogi odbijaly. Nie mozna poweidziec zeby byl slabym graczem, ale to ze sie tak buntuje, chodzi i gada z Romkiem na pewno mu poparcia ze strony Mourinho nie przyniesie. PSV zadeklarowalo ze chentnie przyjmiee Kezmana spowrotem wiec nie widze zadnych problemow D:D:D:sly_FCI pisze:W interze przyda sie dobry skrzydłowy, fakt ze Farfan jest mlody i powinien pograc jeszcze w Holandii, nie wiem czemu ale wielu zawodnikow gerajacych swietnie w Holandii pozniej nie gra tak dorze np mozna wziasc KezmanaCorinthians pisze:Farfan do Włoch?? Do Interu?? To już lepiej żeby przeszdł do Górnika Łęczna! Niech jeszcze pogra 2-3 sezony w PSV i potem się przeniesie! To byłby kolejny talent zniszczony przez Morattiego i przez jego zakupy w ciemno! Niech się zastanowi kto mu jest potrzebny a nie będzie brał każdego po kolei.
Po wczorajszym meczu nasuwa mi się jedno podsumowujące zdanie:
Piłka nożna nie zawsze jest sprawiedliwa. O tym wiemy wszyscy, ale ja rzadko przekonuje się o tym tak boleśnie...
POZDRO