PSV - dookoła klubu - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 maja 2005, 16:13

sly_FCI pisze:
Corinthians pisze:Farfan do Włoch?? Do Interu?? To już lepiej żeby przeszdł do Górnika Łęczna! Niech jeszcze pogra 2-3 sezony w PSV i potem się przeniesie! To byłby kolejny talent zniszczony przez Morattiego i przez jego zakupy w ciemno! Niech się zastanowi kto mu jest potrzebny a nie będzie brał każdego po kolei.

Po wczorajszym meczu nasuwa mi się jedno podsumowujące zdanie:
Piłka nożna nie zawsze jest sprawiedliwa. O tym wiemy wszyscy, ale ja rzadko przekonuje się o tym tak boleśnie...
W interze przyda sie dobry skrzydłowy, fakt ze Farfan jest mlody i powinien pograc jeszcze w Holandii, nie wiem czemu ale wielu zawodnikow gerajacych swietnie w Holandii pozniej nie gra tak dorze np mozna wziasc Kezmana :D
Kezman mimo ze w Holandi trzy razy krolem strzelcow byl i to chyba nawet pod rzad, ale nawet za gry w PSV slabo sie spisywal w pucharach. Najleposzym rozwiazdaniem dla niego bedzie chyba powrot na odbudowanie formy do Holandii bo to co on gra w Cheslea to tragedia. W ostatnim meczu kilka pilek dostal i chyba wszystki mu sie od nogi odbijaly. Nie mozna poweidziec zeby byl slabym graczem, ale to ze sie tak buntuje, chodzi i gada z Romkiem na pewno mu poparcia ze strony Mourinho nie przyniesie. PSV zadeklarowalo ze chentnie przyjmiee Kezmana spowrotem wiec nie widze zadnych problemow D:D:D:

POZDRO

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 17:09

No fakt. Pilka odbijala mu sie jakby zalozyl protezy drewniane :lol: Ale kazdemu zawodnikowi nawet najlepszemu moze jakis mecz nie wyjsc.

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 05 maja 2005, 18:08

Znakomity mecz PSV, świetnie grali koreańczycy i Cocu, van Bommel potwierdził klasę. Tak na prawdę awans przegrali w pierwszym meczu, mieli tam co najmniej 3 dogodne sytuacje do zdobycia gola, a teraz wiemy że ten gol dałby awans. Co do Milanu - kolejny przeciętny mecz (2 strzały w światło bramki?) ale kolejny awans. PSV pokazało że obrona mediolańczyków nie jest tak szczelna jak się wydawało. Mam nadzieję, że w finale Jurek zachowa czyste konto i to Steven Gerrard wzniesie puchar :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 05 maja 2005, 20:19

ale mi szkoda PSV. Taki dobry mecz i nie udalo im sie. Najbardziej doceniam to ze przy 2:1 wiedziali ze mieli malo czasu i musieli strzelic 2 gole zeby przejsc i nie poddali sie. Strzelili tylko jednego, ale inna druzyna napewno by sie juz zalamala w takiej sytuacji i nie strzeliliby nic.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 20:47

Szkoda, że PSV odpadło...Po cichu liczyłem na małą niespodziankę, jednak Milan fuksem strzela bramkę na 2-1 i marzenia się nie spełniają. Ładny mecz rozegrali obaj Koreańczycy, niegorszy był od nich Cocu i Van Bommel, jednak zabrakło skuteczności na cztery bramki. 3 niestety nie wystarczyły i PSV niestety musiało odpaść.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 21:04

herdek pisze:Szkoda, że PSV odpadło...Po cichu liczyłem na małą niespodziankę, jednak Milan fuksem strzela bramkę na 2-1 i marzenia się nie spełniają. Ładny mecz rozegrali obaj Koreańczycy, niegorszy był od nich Cocu i Van Bommel, jednak zabrakło skuteczności na cztery bramki. 3 niestety nie wystarczyły i PSV niestety musiało odpaść.
Moze gol nie byl przypadkowy jednak jak zawsze geniuszem blysnal KAKA :D szkoda PSV, ale to juz minelo teraz trzeba myslec o innych meczach

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 maja 2005, 12:56

Już po meczu i nie ma co Milan w Finale...

Mimo ze PSV zagrało piekny mecz. Koreańczycy jak motory druga linia też cool jak piszecie. Ale ja osobiscie uważam że jak teraz połowa Europy chciały by miec Van Bommela u siebie i nie dla tego że na zasadze wolnego tylko jest klasowym pomocnikiem to już nie długo bedzie "wojna" miedzy czołowymi klubami Europy o Alexa.

Cenie defensywe i takich graczy. Koleś mnie od jakiegoś czasu oczerowuje :D i to Brazylijczyk co jest dziwne troche :D Jest Cris w Lyonie którego też cenie jako skrab defensywy. Ale Alex mi jeszcze bardzie imponuje.

Ma prośbe do Fanów PSV [ale prawdziwich fanów a nie takich co na dwumecz "zminili barwy"] mozecie mi coś wiecej napisać o Brazylijczyku ?? Z tego co wiem przyszedł z Santosu i ma 23 lata. Ale pewnie nie jednego ciekawie na ile podpisał umowe z PSV i czy jest jakaś klauzula ?? :roll: czy coś.

Jak macie po podajcie link jakieś stronki Mistrza Holandi ?

Pozdro :!:

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 13:05

Druzyna PSV nie miala w tym roku slabego pilkarza. Kazdy gral na rowny i dobrym poziomie. Lecz niestety szczescie im nie sprzyjalo. Zasluzenie wygrali lige holenderska i niezasluzenie odpadli z LM.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 maja 2005, 13:31

Całkowicie podzielam zdanie Bobiego. ;) A co do stron o PSV to ja znam tylko oficjalną (www.psv.nl), z której często korzystam w wersji angielskiej oczywiście. Ale po tym, co zawodnicy z Eindhoven pokazali na pewno powstanie kilka dobrych stron o drużynie w przeciągu najbliższych trzech miesięcy. :)

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 maja 2005, 13:48

Juz napewno jacys kolesie ktorzy zostali oczarowani gra PSV pracuje nad strona o tym klubie. Duzo nowych blogow na onecie powstalo wlasnie o tej druzynie. W tym sezonie ta druzyna jest chyba najwiekszym objawieniem (nie wiem czy to slowo tak do konca pasuje). :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 maja 2005, 13:20

Jednak Axel zrobił zamieszanie w Vietniamie. Ja go uwazam że odkrycie defensywy w tym sezonie. Ale jak widza takie rzeczy to nie wiem czy nie jest najlepszym obrońcą swiata.

Swoja drogą niech tylko ktoś powie ze Milan ma słabych kibiców 8) Jak w Vietnamie działaja na maxą....

Se Yaut gange rossonero poprostu rozbrajają w swych pomysłach...

Tylko że oni jak ja wedzieli że Alex nie pokona Sheva bo jeszcze sie musi uczyć w końcu ma 23 lata ...ale trzeba przynac że troche do wysoko oceniaja :D

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 23 lip 2005, 11:24

jestem ciekaw kto teraz bedzie trenerem Wielkiego PSV... Guus podja prace z Australia i teraz nastepca Guusa w Eindhoven nie bedzie mial latwo.. Hiddink uznal ze osiagnol wszystko z PSV i tak bylo szuka nowych wyzwan... nie zdziwie sie jak Australia bedzie w Niemczech objawieniem tak jak 2002 Korea..

Awatar użytkownika
Kamil#
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil# » 23 lip 2005, 11:29

w00jtas pisze:jestem ciekaw kto teraz bedzie trenerem Wielkiego PSV... Guus podja prace z Australia i teraz nastepca Guusa w Eindhoven nie bedzie mial latwo.. Hiddink uznal ze osiagnol wszystko z PSV i tak bylo szuka nowych wyzwan... nie zdziwie sie jak Australia bedzie w Niemczech objawieniem tak jak 2002 Korea..

Ale Hiddink zostaje przy pracy w PSV i do tego będzie trenerem Australii

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 24 mar 2006, 16:51

Niestety Guus Hiddink odchodzi po sezonie z PSV :( Twórca największych sukcesów PSV w ostatnich kilku latach. Pewne jest, że PSV bez Hiddinka to już nie będzie to samo PSV. Nie widzę dla niego następcy, bo niektórzy są niezastąpieni. Hiddink gdzie się nie czepił, to wszędzie odnosił sukcesy. Nie ważne czy pracował miesiąc czy rok, ale zawsze coś zdobył. Bardzo ciekawe jest jak będzie wyglądała gra zespołu ze stadionu Philipsa w następnym sezonie. Zapewne odejdzie jeszcze kilku czołowoych graczy (Farfan był łączony z Schalke i kilkoma innymi klubami).
Mam nadzieję, że następcą Hiddinka będzie któryś z jego dzisiejszych zastępców, bo oni poznali jego tajniki.
Sprawą otwartą jest to, gdzie Hiddink będzie pracował po MŚ. Musi poprowadzić na nich Australię. Były pogłoski o prowadzniu przez niego Rosji czy Anglii. Tej reprezentacji, która zatrudni Hiddika wróżę różową przyszłość ;)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 mar 2006, 17:18

Moim zdaniem Hiddink to najlepszy trener na swiecie, z Korea zdobyl 4 miejsce MŚ a z PSV doszedl do 1/2 finalu LM w tamtym sezonie. Juz teraz mowi sie ze bedzie on nastepca Mourinho w Chelsea. Wymienia sie go rowniez jako kandydata do objecia stanowiska selekcjonera reprezentacji Anglii. Jednym slowem ten kto go pozyska bedzie wielkim szczesciarzem :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”