Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 05 maja 2005, 19:54
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 19:59
nie ze nie tak ale lepiej tego unikaj na przyszlosckrAwcU pisze:Jeśli wysyłam adres z polskimi znakami to coś jest nie tak
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 20:56
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 20:57
odpowiedzieli po kilku godzinachherdek pisze:Jak pisałeś do Atletico Madryt to po ilu dniach odpisali ci na E-maila. Ja przedchwilą wysłałem i jestem ciekawy. Jak możesz to odpowiedz jak najszybciej. Pozdro
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 21:13
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 21:26
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2005, 21:53
Dziekujemy za Twojego e-maila do klubu Arsenal Londyn. Z powodu przytłaczającego zalewu listów od fanów na adres info@arsenal.co.uk nie możemy na każdy odpowiedzieć od razu. Odpowiemy na każdego e-maila, jednak nasza odpowiedź będzie uwarunkowana datą otrzymania tegoż listu. Bylibyśmy wdzięczni za Twoją cierpliwość, aż do momentu otrzymania odpowiedzi. W międzyczasie być może chciałbyś odwiedzić naszą stronę internetową pod adresem www.arsenal.com bądź zadzwonić do głównego biura pod numer + 44 (0) 20 7704 4000.piwus pisze:Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from
supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will
respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of
the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you
receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at
<file://www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.
Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.
We thank you for your patience.
Ten e-mail oraz przesłane z nim pliki są "poufne" (tzn. nie bardzo ale nie mogę znaleźć dobrego określenia) i mogą być wykorzystywane przez jedną osobę, do której zostały zaadresowane. Jeśli otrzymałeś tego maila z błędem skontaktuj się niezwłocznie z działem technicznym (komputerowym) klubu.This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of
the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please
contact the Club's IT Department immediately..
Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of
Arsenal Football Club PLC.
Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email,
we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or
attachments
Arsenal Football Club PLC
Dziękujemy za Twojego maila.No i jeszcze od Liverpoolu:
Thank you for your email.
We have forwarded your message to our PR department. Please be aware that they receive large
amounts of mail and emails and they will endeavour to respond to your email as soon as possible.
If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist.
Please include the original emails with your reply.
Kind regards,
Sonia Knight Customer Services
Liverpoolfc.tv
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 05 maja 2005, 21:54
paszkwil

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 21:56
dostalemTrojan pisze:Ty dostałes 7 kart a ja tylko 5 ale tez dostałem plakat i oferte z sklepu odnich ale dosatłem odnich chyba gdziesz tydzien temuwozny pisze:JUPI!! Dzisiaj dostalem pierwsza paczke!! Jest to list od Alemnnia Aachen i w niej byl list i 7 kart z pilkarzami!! A maila do nich wysylalem 30 kwietnia 2005r.![]()
PS. A jakich piłkarzy dostałesz?
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 21:57
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 22:01
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 22:04
Stary spokojnie. Co ci nie pasioskii92 pisze:Koleś czytaj posty (chociarz trudno na 16 stronach) Po angielsku
Co ty se myślisz, że mają tłumaczy z całego świata
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 05 maja 2005, 22:04
Aha ja dostałemwozny pisze:dostalemTrojan pisze:Ty dostałes 7 kart a ja tylko 5 ale tez dostałem plakat i oferte z sklepu odnich ale dosatłem odnich chyba gdziesz tydzien temuwozny pisze:JUPI!! Dzisiaj dostalem pierwsza paczke!! Jest to list od Alemnnia Aachen i w niej byl list i 7 kart z pilkarzami!! A maila do nich wysylalem 30 kwietnia 2005r.![]()
PS. A jakich piłkarzy dostałesz?
-dieter hecking
-kai michalke
-erik meijer
-stephan straub
-kristian nicht
-jorg schmadtke
-christian schmidt
Trojan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 05 maja 2005, 22:08
To akura chyba nie trafiłes z klubami jak ci nie przesyłaja. A do jakich klubów wysyłałes?paszkwil pisze:ja juz ponad 3 tyg temu wyslalem do ponad 15 klubow mejle i dostalem 2 odp i zadnych przesylek
Trojan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 05 maja 2005, 22:11
Trojan pisze:To akura chyba nie trafiłes z klubami jak ci nie przesyłaja. A do jakich klubów wysyłałes?paszkwil pisze:ja juz ponad 3 tyg temu wyslalem do ponad 15 klubow mejle i dostalem 2 odp i zadnych przesylek
paszkwil
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio