Bezpłatne pamiątki piłkarskie - Strona 18

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 05 maja 2005, 19:54

Jeśli wysyłam adres z polskimi znakami to coś jest nie tak :?:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 19:59

krAwcU pisze:Jeśli wysyłam adres z polskimi znakami to coś jest nie tak :?:
nie ze nie tak ale lepiej tego unikaj na przyszlosc

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 20:56

Jak pisałeś do Atletico Madryt to po ilu dniach odpisali ci na E-maila. Ja przedchwilą wysłałem i jestem ciekawy. Jak możesz to odpowiedz jak najszybciej. Pozdro

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 20:57

herdek pisze:Jak pisałeś do Atletico Madryt to po ilu dniach odpisali ci na E-maila. Ja przedchwilą wysłałem i jestem ciekawy. Jak możesz to odpowiedz jak najszybciej. Pozdro
odpowiedzieli po kilku godzinach

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 05 maja 2005, 21:13

Dzięki !! Jutro wieczorem sprawdze pocztę (chyba, że bede miał wcześniej czas, ale wątpie) i mam nadzieję, że będzie coś na mnie czekało, jakiś liścik...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 21:26

Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from
supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will
respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of
the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you
receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at
<file://www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.

Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.

We thank you for your patience.

Arsenal Football Club is backing the UK Olympic & Paralympic bid - Register your support at
www.london2012.org

This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of
the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please
contact the Club's IT Department immediately..

Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of
Arsenal Football Club PLC.

Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email,
we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or
attachments

Arsenal Football Club PLC

Potrzebna pomoc :!: Pewnie to już sie przewijało, ale byłbym wdzieczny, jakby ktoś mi odrobinę streścił tego meila. Kazali mi się wypchać czy czekać na koszulkę Thierry Henry'ego :wink:?

No i jeszcze od Liverpoolu:
Thank you for your email.

We have forwarded your message to our PR department. Please be aware that they receive large
amounts of mail and emails and they will endeavour to respond to your email as soon as possible.

If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist.
Please include the original emails with your reply.

Kind regards,

Sonia Knight
Customer Services
Liverpoolfc.tv

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2005, 21:53

piwus pisze:Thank you for your email enquiry to Arsenal Football Club. Due to the overwhelming response from
supporters to the info@arsenal.co.uk address, emails cannot always be answered immediately. We will
respond to every email, however, the swiftness of our response will vary according to the nature of
the query and the date upon which it was received. We would appreciate your patience until you
receive a reply. In the meantime you may wish to visit the Club web-site at
<file://www.arsenal.com> www.arsenal.com or telephone the Main Switchboard on + 44 (0) 20 7704 4000.

Please note info@arsenal.co.uk only operates between Monday - Friday 9am - 5pm.

We thank you for your patience.
Dziekujemy za Twojego e-maila do klubu Arsenal Londyn. Z powodu przytłaczającego zalewu listów od fanów na adres info@arsenal.co.uk nie możemy na każdy odpowiedzieć od razu. Odpowiemy na każdego e-maila, jednak nasza odpowiedź będzie uwarunkowana datą otrzymania tegoż listu. Bylibyśmy wdzięczni za Twoją cierpliwość, aż do momentu otrzymania odpowiedzi. W międzyczasie być może chciałbyś odwiedzić naszą stronę internetową pod adresem www.arsenal.com bądź zadzwonić do głównego biura pod numer + 44 (0) 20 7704 4000.

Proszę przyjąć do wiadomości, że info@arsenal.co.uk działa tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of
the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please
contact the Club's IT Department immediately..

Any opinions expressed in this email are those of the individual and not necessarily those of
Arsenal Football Club PLC.

Although Arsenal FC has taken reasonable precautions to ensure no viruses are present in this email,
we cannot accept responsibility for any loss or damage arising from the use of this email or
attachments

Arsenal Football Club PLC
Ten e-mail oraz przesłane z nim pliki są "poufne" (tzn. nie bardzo ale nie mogę znaleźć dobrego określenia) i mogą być wykorzystywane przez jedną osobę, do której zostały zaadresowane. Jeśli otrzymałeś tego maila z błędem skontaktuj się niezwłocznie z działem technicznym (komputerowym) klubu.

Wszystkie opinie wyrażone w tym liście są podlądami autora i niekoniecznie muszą odzwierciedlać poglądy innych osób związanych z klubem.

Pomimo iż Arsenal stara się uchronić wszystkie wysyłane od siebie e-maile przed zawirusowanien to jednak nie bierze na siebie odpowiedzialności za wszelkie szkody wynikłe przez użytkowanie tego listu.

No i jeszcze od Liverpoolu:
Thank you for your email.

We have forwarded your message to our PR department. Please be aware that they receive large
amounts of mail and emails and they will endeavour to respond to your email as soon as possible.

If you require further information, please reply to this message and we will be pleased to assist.
Please include the original emails with your reply.

Kind regards,

Sonia Knight Customer Services
Liverpoolfc.tv
Dziękujemy za Twojego maila.

Przesłaliśmy go do działy Public Relations (co? :shock: ). Proszę mieć świadomość, że oni tam otrzymują mnóstwo listów oraz e-maili i odpowiedzą najszybciej jak się da.

Jeśli potrzebujesz dalszych informacji to proszę odpowiedzieć na tego maila i będziemy szczęśliwi jeśli będziemy mogli pomóc.
Proszę dołączyć treść orginalnego maila do swojej odpowiedzi.

Z poważaniem

Niejak Sonia Knight :wink:
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 21:57 przez Pisakk, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 05 maja 2005, 21:54

ja juz ponad 3 tyg temu wyslalem do ponad 15 klubow mejle i dostalem 2 odp i zadnych przesylek :(

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 21:56

Trojan pisze:
wozny pisze:JUPI!! Dzisiaj dostalem pierwsza paczke!! Jest to list od Alemnnia Aachen i w niej byl list i 7 kart z pilkarzami!! A maila do nich wysylalem 30 kwietnia 2005r.
Ty dostałes 7 kart a ja tylko 5 ale tez dostałem plakat i oferte z sklepu odnich ale dosatłem odnich chyba gdziesz tydzien temu :lol:

PS. A jakich piłkarzy dostałesz?
dostalem
-dieter hecking
-kai michalke
-erik meijer
-stephan straub
-kristian nicht
-jorg schmadtke
-christian schmidt

Awatar użytkownika
wozny
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 05 maja 2005, 21:57

ej a ma ktos wzor listu po Polsku bo nie chce wysylac do Polskiego klubu po angielsku

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 22:01

Dzieki wielkie za tłumaczenie. Swoją drogą ciekawa biurokracja w Liverpoolu, kto u nich odbiera meile jesli nie PR? Sekretarka prezesa? Chociaż nie, sprawdziłem w słowniku. Dział klienta to będzie :oops: .
A w Arsenalu chyba nie lubią meili o 3 w nocy :twisted:.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 22:04

oskii92 pisze:Koleś czytaj posty (chociarz trudno na 16 stronach ;) ) Po angielsku :!: Co ty se myślisz, że mają tłumaczy z całego świata :?:
Stary spokojnie. Co ci nie pasi :?: Jestes tu kilka dni i juz pyskujesz. Jak ci sie chce to sam sobie przegladaj 16 stron i czytaj kazdy post. Forum po to jest ze jesli sie czego nie wie to sie pyta. :twisted:

Awatar użytkownika
Trojan
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 05 maja 2005, 22:04

wozny pisze:
Trojan pisze:
wozny pisze:JUPI!! Dzisiaj dostalem pierwsza paczke!! Jest to list od Alemnnia Aachen i w niej byl list i 7 kart z pilkarzami!! A maila do nich wysylalem 30 kwietnia 2005r.
Ty dostałes 7 kart a ja tylko 5 ale tez dostałem plakat i oferte z sklepu odnich ale dosatłem odnich chyba gdziesz tydzien temu :lol:

PS. A jakich piłkarzy dostałesz?
dostalem
-dieter hecking
-kai michalke
-erik meijer
-stephan straub
-kristian nicht
-jorg schmadtke
-christian schmidt
Aha ja dostałem
-Chris Iwelumo
-Ivan Petrovic
-Frank Paulus
-Marcus Hesse
-Dennis Brinkmann

Awatar użytkownika
Trojan
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trojan » 05 maja 2005, 22:08

paszkwil pisze:ja juz ponad 3 tyg temu wyslalem do ponad 15 klubow mejle i dostalem 2 odp i zadnych przesylek :(
To akura chyba nie trafiłes z klubami jak ci nie przesyłaja. A do jakich klubów wysyłałes?

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 05 maja 2005, 22:11

Trojan pisze:
paszkwil pisze:ja juz ponad 3 tyg temu wyslalem do ponad 15 klubow mejle i dostalem 2 odp i zadnych przesylek :(
To akura chyba nie trafiłes z klubami jak ci nie przesyłaja. A do jakich klubów wysyłałes?

nie pamieatm wszytskich ale wypisze niektore.... Hertha, Leverkusen, Bayern, Wolfsburg, Juve, ROma, Milan, Inter, Barcelona , Atletico Madryt, Chelsea , Everton, Dundee Unt. MetroStars tyle pamietam

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”